Romantische avondjes die jij voor jouw vriendin kan organiseren

door Felice

Wij vinden het erg leuk om onze lover regelmatig te verassen met een speciale avond. Wil jij je girlfriend verrassen met een romantische datenight? Misschien brengt deze lijst van romantische avondjes je op leuke ideeën!

1. Creëer een thuisbioscoop

Leen of koop een beamer en zet deze klaar voor een witte muur of wit doek. Zet alvast op je laptop een paar goede films klaar. Bereid hapjes voor, zet kaarsjes aan en schenk haar favoriete drankje in. Ze zal helemaal verrast zijn wanneer ze bij je aankomt en ze ziet wat je hebt voorbereid. Voordeel: jullie kunnen de hele avond onbeschaamd zoenen enzo!

romantische avondjes

2. Maak samen een bucketlist

Je kunt van een bullet journal makkelijk een bucket list maken. Dit vraagt enige voorbereiding natuurlijk. Gelukkig staat het internet vol inspiratie hoe je de bucketlist vorm kunt geven in het boekje. Niet alleen is het een leuk boekje voor de bucketlist, je kunt er ook allemaal andere handige lijstjes in maken. Een super leuk cadeautje dus! Samen met je vriendin kun je invullen wat jullie allemaal samen willen doen in jullie leven. Wie weet brengt dit jullie op allemaal spannende avonturen!

romantische avondjes

3. Kidnapping

Is het geen droom van iedere vrouw om zomaar ergens heen te gaan als verrassing zonder te weten waar ze naartoe gaat? Reserveer een tafel in een leuk restaurant, koop tickets voor een theatershow of bioscoopfilm en boek een kamer in een hotel. Wanneer je vriendin weg is pak je haar spulletjes in en zet je die alvast klaar voor vertrek. Als ze thuis komt vertel je dat jullie even naar de supermarkt ofzo gaan. Ze zal erg verrast zijn als jullie bij de verrassing aankomen!

romantische avondjes

4. tapasnight

Breng de Spaanse sferen in huis met heerlijk zelfgemaakte tapas! Als je zelf geen inspiratie hebt kun je op internet talloze lekkere recepten vinden die jou hierbij kunnen helpen. Leg een leuk kleedje over de tafel, kaarsjes aan, Spaanse wijn in de glazen en klaar! Deel je zelfgemaakte hapjes met je lover terwijl er een romantisch Spaans nummertje klinkt. Salud!

romantische avondjes

5. Spa-night

Verras je vriendin met een verwenavondje voor jullie twee! Tover je huis om tot een echt wellnessresort! In een wellnessresort heerst er altijd een fijne rustige sfeer. Ruim daarom eerst goed je huis op, dit creëert rust. Zorg dat de kaarsen klaar staan. Laat je bad vollopen met warm water en doe hier een lekker ruikende olie in. Leg maskertjes en huidscrubs klaar, zodat jullie huid ook een goede verwenbeurt krijgt. Tover de slaapkamer om tot een massagesalon. Kaarsjes, fijne muziek en een lekker ruikende etherische olie in de aroma diffuser. Wanneer ze thuis komt is het tijd voor ontspanning! Dit moet een romantische avond beloven!

romantische avondjes

6. Doe een striptease

Het klinkt misschien spannend, maar het kan zó sexy zijn! Je vriendin zal helemaal verbaasd zijn dat je alles voor haar uit de kast hebt getrokken! Het is ook een ontzettend leuk opstapje naar een hitsige avond. Denk je nu: 'hoe doe je dat?'. Lees dan hier onze tips voor dé perfecte striptease!


7. Sterren kijken

Hoe romantisch klinkt dit. En dat is het ook! Neem een flesje wijn en twee glazen mee zodat jullie er lekker warm bij liggen. Op een kleedje kunnen jullie samen naar de sterrenhemel kijken, uren kletsen en misschien wel vrijen in de open lucht. Net als in de films.


8. Samen cocktails maken

Cocktails zijn niet alleen super lekker, ze zijn ook erg leuk om te maken! Haal de ingrediënten van jullie favo cocktails in huis en verras haar met een gezellig avondje culinaire drankjes shaken! Cheers!


9. Kijk samen oude foto's terug

Who said romance costs money? Wordt samen nostalgisch terwijl je mooie momenten herbeleefd. Leer elkaar nóg beter kennen door elkaar foto's uit jullie jeugd te laten zien. Bekijk samen de foto's van jullie vakantie terug en droom samen over nog meer mooie momenten samen!


10. Walking dinner

Een keer iets helemaal anders! Tijdens een Walking Dinner heb je drie verschillende gangen in drie verschillende restaurants, en een mooie wandelroute. Een soort kroegentocht dus, maar dan voor het diner! Ontdek samen leuke plekjes van de stad! Het concept Walking Dinner is in maar liefst 26 verschillende Nederlandse steden en 25 Europese steden beschikbaar!


Meer over dates:

Date ideeën zonder budget

4 date ideeën waar je hem gelukkig mee maakt

18 date ideeën met slecht weer

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy