Samen een sexspeeltje gebruiken? Dé 5 beste koppeltoys

door Lotte

Zijn jullie wel in voor een extra spannende sexpartij? Geniet samen nóg meer met een sexspeeltje speciaal ontworpen om samen te gebruiken. 

Er worden steeds meer sexspeeltjes gemaakt voor koppels om het genot van zowel de man als de vrouw te vergroten. We vertellen wat de beste koppeltoys zijn.

samen speeltje gebruiken beste koppeltoys sexspeeltje voor stellen

We Vibe 4 Plus

De We Vibe-series zijn de koning onder de koppeltoys. Met We-Vibe 4 Plus kan je samen genieten en op verschillende manieren met elkaar verbonden zijn/worden — of je nu in hetzelfde vertrek bent, of op een ander deel van de wereld. – Zij kan de We-Vibe 4 Plus dragen en haar vriend kan haar, waar dan ook vandaan, plezier laten beleven! Het is inclusief high-tech app en afstandsbediening, de mogelijkheid je eigen vibratie patroon samen te stellen is uniek.

Shop nu via Bol.com

samen speeltje gebruiken beste koppeltoys sexspeeltje voor stellen lelo

LELO Tiani 3 Vibrator

Tiani 3 is de nieuwe en verbeterde versie van Lelo’s originele Red Dot Design Award-winnende stimulator voor koppels, gedragen door vrouwen bij het vrijen. De verbeterde krachtige vibraties geven doelgerichte sensaties op de clitoris, terwijl het soepele siliconen ontwerp ultiem genot en comfort geeft.Waterdicht, oplaadbaar en op afstand bedienbaar, is Tiani 3 het go-to Lelo ontwerp voor het delen van gelijktijdige orgasmes met jouw lover.

Shop nu via Bol.com

samen speeltje gebruiken beste koppeltoys sexspeeltje voor stellen

Koppelset: Fleshlight + Dildo Kiiroo

Deze is voor de langeafstandsliefde, gemaakt door KIIROO, de pionier in teledildonica. Het is een discrete en draadloze designspeeltjes, speciaal ontworpen voor een interactieve ervaring op afstand. Op het speciaal hiervoor opgerichte KIIROO platform maak je een veilige verbinding met je partner. De moves die jouw partner met de dildo maakt, worden overgenomen en getransporteerd naar de fleslight. Zelfs aan de andere kant van de wereld voel je écht je partner. Ondertussen kunnen jullie gewoon skypen, facetimen of gebruik maken van andere platforms. En natuurlijk is handmatig spelen ook een optie. De Onyx teledildonic kost wat, maar dan heb je ook wat!

Shop nu via Pabo.nl

samen speeltje gebruiken beste koppeltoys sexspeeltje voor stellen

Koppeltoy The Lovers’ Dream

Voor een ultiem gevuld gevoel! Deze koppeltoy geeft de vrouw een 3-voudige en de man een 2-voudige stimulatie. Het korte gedeelte kan ook tegen de clitoris aan gezet worden of tegen de anus aan. Het flexibele materiaal voelt comfortabel aan, ook tijdens een wildere vrijpartij.

Shop nu via Pabo.nl

samen speeltje gebruiken beste koppeltoys sexspeeltje voor stellen

EOS Vibrerende Cockring voor koppels TOYJOY Designer Edition

Een cockring mag niet ontbreken in het nachtkastje van elk stel! De cockring is flexibel en past rond een erectie tot 5,5cm diameter. Bovenop deze TOYJOY ring zit de Rabbit, met een ingebouwd trilmotortje. De vibraties werken naar twee kanten: hij houdt zijn erectie langer vast en bij penetratie stimuleert het jouw clitoris.

Shop nu via Bol.com

Geen fan van koppeltoys? Of gewoon op zoek naar andere leuke speeltjes? Check deze artikelen:

De top 3 sextoys voor vrouwen

Tip: vind je G-spot met deze sexspeeltjes (+ korting)

Shop budget sextoys onder de 20 euro

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy