Seks op de agenda: turn-off of essentieel voor je sexlife?

door Yentl

Oké, het is te begrijpen dat ‘geil’ niet het eerste waar je aan denkt op het moment dat je seks als agendapunt gaat behandelen. Het is natuurlijk ook geen bezoek aan de kapper, geen kruisje in je agenda en geen zakelijke afspraak. Toch kan het ook flinke voordelen hebben. Het leven is namelijk al erg druk, zeker anno 2022 waarin we amper stil lijken te zitten. We’ve got people to see and places to go. Zeker wanneer je een druk gezinsleven lijdt kan seks er weleens bij inschieten. Hoe dan? Hoor ik je denken, maar het gebeurd! Dus hop hop, lees de voordelen en kruis sexy time aan in je agenda.

Gemak

Aangezien jij, dankzij de agenda, precies weet wanneer de stoeipartij gaat plaatsvinden kan je je er volledig op voorbereiden. Zo heb je uitgebreid de mogelijkheid om je grizzlybenen, bikinilijn en oksels te scheren, jezelf te voorzien van een lekker geurende bodylotion en je flamoes wat extra loving te geven.

Spanning

Een vluggertje in een opwelling kan heel opwindend zijn, maar denk eens aan de urenlange spanning die je zult ervaren wanneer je weet dat het die avond gaat gebeuren. Staat er seks op de agenda? Plaag elkaar dan gedurende de dag alvast met spannende berichtjes.

agenda

Meer tijd

Seks gemarkeerd in de agenda betekent ook dat er meer tijd voor elkaar genomen kan worden. Het hoeft immers niet snel en niet tussendoor. Jullie hebben de hele avond voor elkaar dus kom maar op met het experimenteren! Genoeg tijd om elkaar vast te binden, speeltjes uit te proberen, eten van elkaars lijf te happen of neem de tijd om verschillende standjes onder de knie te krijgen. Whatever you feel like en niet per se in die volgorde.

Prioriteit

Dit is misschien nog wel het belangrijkste voordeel voor geplande seks binnen je relatie. Door seks in je agenda te knallen maak je het een prioriteit. Hiermee geef je beiden aan dat je het een belangrijk punt vindt binnen jullie relatie. Tevens weten jij en je lover allebei dat het gaat gebeuren, er hoeft dus niemand het initiatief te nemen. Wat ook weer kan schelen!

agenda

Agenda seks is dus zo gek nog niet! Wie weet heeft het juist wel een hele lekkere werking op jullie geiligheid. Geplande seks is sowieso beter dan geen seks, right?! Side note: Vergeet vooral niet buiten je agenda om ook gewoon lekker samen te genieten wanneer het wél uitkomt ;-)

Meer over relaties

De manier waarop jullie knuffelen zegt veel over je relatie

Hoe zorg je voor meer seks in je relatie?

Relatie problemen: zo kaart je ze aan

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy