Jennifer (25): “Daar lag hij dan, naakt met een stijve op de bank”

door Rosanne

Iedereen maakt z’n eigen spannende, gekke, leuke of grappige dingen mee. Want seks verloopt niet altijd even soepel. In onze nieuwe serie Loslippig lees je verschillende seksverhalen, waardoor je ziet dat seks soms ook awkward of grappig is. Zo leer je van anderen, maar kun je soms ook even lachen. Vandaag het verhaal van Jennifer, een 25-jarige marketeer uit Groningen.

Spannend single leven

“Na tien jaar relaties hebben gehad, werd ik afgelopen jaar single. Vanaf mijn vijftiende heb ik al lange relaties, mijn doel van het afgelopen jaar was om single te blijven. Dat is gelukt, sinds een jaartje heb ik een vrij hectisch single leven.

Inches

Af en toe komen er wel wat spannende dingen voorbij. Zo heb ik dus laatst een jongen leren kennen via een datingapp. Ik hoorde van een nieuwe datingapp op een podcast en dacht dat ga ik ook proberen. Dus ik downloadde de app en toen zag ik hem voorbij komen. Alles op de app is in inches in plaats van centimeters. Hij was ietsjes kleiner dan ik dacht ik. We hadden een goede klik en hebben de volgende dag meteen afgesproken. We spraken af in een parkje dicht bij zijn huis. Ik kwam aanlopen en toen hij opstond zag ik dat hij veel kleiner was dan ik dacht. Hij kwam maar tot mijn kin… Blijkbaar zijn inches toch wel echt minder dan centimeters. Ik schrok ervan, maar wilde ‘m toch wel gewoon een kans geven.

Afgewezen

Het was een leuke date, maar ik voelde geen romantische klik. We zaten daar best een tijdje, dus op een gegeven moment moest ik plassen. Hij woonde dicht bij het parkje waar we hadden afgesproken, dus ik kon wel bij hem thuis naar de wc. Mijn idee was om naar de wc te gaan en daarna door naar huis. Ik wist toch dat het verder niks ging worden. Ik kwam terug de woonkamer in en toen dronken we nog één drankje. Hij voelde de klik blijkbaar wel, want na een tijdje probeerde hij mij te zoenen. Dat was mijn cue om te gaan. Ik wees hem netjes af en ging nog een keertje plassen voor ik weer naar huis ging.

Naked guy truc

Ik liep de wc weer uit en wilde mijn spullen gaan pakken om naar huis te gaan. Hij had echter andere plannen. Ik had hem afgewezen, maar hij wilde toch nog even een andere truc proberen. Ik zag hem poedeltje naakt op de bank zitten met een stijve… Hij had namelijk bij How I Met Your Mother gezien dat het bij twee op de drie mannen succesvol was: The Naked Guy van Barney. Het leek voor hem een goed idee om dat als laatste trucje nog even te doen en was dan ook heel erg verbaasd dat het niet werkte. Ik bedankte hem vriendelijk en wilde het liefst zo snel mogelijk weg.

Respect

Ik pakte snel mijn spullen en zei: “zullen we het hier maar bij laten?”. Hij stemde nog een beetje beduusd in en ik ben weggegaan. Ik heb hem overal op verwijderd en ben weer door gegaan met m’n leven. Ik geef hem wel credits voor de moeite, echt respect want ik zou het zelf nooit durven. Vooral nadat ik hem al een keer had afgewezen. Dat zou genoeg moeten zeggen, maar nee haha. Hij dacht echt dat het zou werken om naakt op de bank te liggen, dus was erg teleurgesteld toen het mislukte. Het zou leuk zijn als je samen al een bepaalde vibe hebt en het die kant op gaat. Dan kan ik het nog wel waarderen en er om lachen, maar nu was het gewoon echt heel raar.”

Heb jij nou ook een grappig, awkward, leuk of gênant seksverhaal? Mail ons dan op redactie@lottelust.nl!

Vrijdag 3 december volgt een nieuw verhaal.

Meer Loslippig verhalen:

Amy (22): “Hij wist zeker dat ik een soa had”

Emmy (23): ‘Hij bleef gewoon lekker liggen toen ik over hem heen kotste’

Samira (20): Snakkend naar adem zegt Liam: ‘Ik krijg geen lucht meer’

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy