Emmy (23): “Hij bleef gewoon lekker liggen toen ik over hem heen kotste”

door Rosanne

Iedereen maakt wel zo z’n eigen spannende, gekke, leuke of grappige dingen mee tijdens seks. Het verloopt niet altijd even soepel. In onze nieuwe serie Loslippig lees je iedere vrijdag een nieuw seksverhaal waardoor je ziet dat seks soms ook awkward of grappig is. Zo leer je van anderen, maar kun je soms ook even lachen. De komende weken verschijnt er iedere vrijdag een nieuw ‘Loslippig’ verhaal. Vandaag het verhaal van Emmy, een 23-jarige studente uit Groningen.

Blanes

“Zo’n 6 jaar geleden ging ik met mijn vriendinnengroep voor het eerst op vakantie naar Blanes. We waren allemaal rond de 16 jaar en het was onze eerste buitenlandse vakantie. We hadden het via een jongerenorganisatie geboekt, echt een zuipvakantie dus. We hadden met z’n zessen een appartement met zwembad in het uitgaansstadje, waar we een week niets meer hebben gedaan dan feesten en zonnen.

Italiaanse jongens

Op een avond hadden we een groep jongens ontmoet die net als wij met de vriendengroep op vakantie waren. Het waren Italiaanse jongens die er zeker niet verkeerd uit zagen haha. We trokken de hele avond met ze op en eentje zag ik wel zitten. We hebben de hele avond geflirt en uiteindelijk ook gezoend. De volgende dag spraken we met ze af bij ons appartement. Ze beloofden voor ons te koken. Als echte Italianen zouden natuurlijk pasta voor ons koken. Heel romantisch op één zo’n gaspitje, haha. Na het avondeten, kwamen de drankspelletjes op tafel. Het ene drankje na het andere gooiden we achterover en daarna kwamen de shotjes op tafel. We waren allemaal al redelijk dronken toen we besloten om nog de kroeg in te duiken. Er was nog steeds spanning tussen die jongen en mij. Eenmaal in de kroeg zoenden we weer, waarna ik uiteindelijk mee ging naar zijn appartement.

Kots

We hadden een goede vibe samen en wisten allebei wel wat er ging gebeuren. Ineens stond daar een vriendin voor onze neus. We schrokken natuurlijk allebei, maar gelukkig ging zij snel weg en konden we weer verder. We zoenden en raakte allebei steeds meer opgewonden. De kleren vlogen uit en ik zakte door mijn knieën om hem te pijpen. Ondanks dat ik heel erg dronken was, kon ik er wel van genieten. Tot hij ineens mijn hoofd vastgreep om me verder te duwen. Hij had best een grote piemel dus echt veel verder ging het niet. Ik zei dat hij niet moest duwen, omdat ik dat echt niet chill vond. Ik ging verder, maar hij bleef maar duwen. Ik had al een paar keer aangegeven dat ie daarmee moest stoppen, maar hij bleef maar met zijn hand duwen. En toen hield ik het niet meer… De combinatie van alcohol en het duwen van mijn hoofd werden me teveel. Ik voelde een golf van warmte in mijn lichaam en kotste alle drank en pasta van die avond over zijn piemel.

Ik probeerde de kots met mijn handen weg te halen en liep toen maar naar de wc om wat papier te halen. Met wc-papier heb ik het weggeveegd en toen heb ik het maar afgekapt. Het was echt niet oké dat hij bleef duwen, dus voor mij was het toen wel klaar. Hij lag gewoon lekker op dat bed te chillen en had niet eens door dat ik over hem heen had gekotst. Ik was er klaar mee. Ik heb doei gezegd en ben weggegaan.

Afknapper

Toen ik terugkwam in mijn eigen appartement kon ik er gelukkig al wel om lachen en heb ik het meteen aan mijn vriendinnen vertelt. De volgende dag kwamen we die vriendengroep weer tegen in de kroeg. Het kon ook niet anders, het is een klein stadje waardoor je elkaar altijd wel tegenkomt. Ik wilde hem toch nog even spreken, dus was naar hem toegelopen. Ik vroeg aan hem of hij nog wist wat er gebeurd was, maar hij wist van niks! Hij heeft dus helemaal niet doorgehad dat ik over hem heen heb gekotst. Hij was wel dronken, maar ook weer niet zo bezopen dat hij bewusteloos was. Ik snapte er niks van. Daarna ben ik hem nog een paar keer tegengekomen, maar tussen ons is niks meer gebeurd. Ik was echt supererg op hem afgeknapt door dat geduw op mijn hoofd.

Drankspelletje

Nu jaren later kan ik er wel om lachen. Als we nu met de vriendinnengroep drankspelletjes spelen komt het nog regelmatig aan bod. Bij bijvoorbeeld Never have I ever zegt iemand altijd: ‘ik heb nog nooit gekotst over iemands piemel’ en dan kijken ze allemaal naar mij. We kunnen er altijd om lachen.

Ik ben hierdoor wel echt heel duidelijk geworden tegen mannen wat ik wel en niet fijn vind. Je moet echt niet mijn hoofd duwen als ik aan het pijpen bent, dat vind ik echt een no go! Gelukkig heb ik er geen pijpangst door ontwikkeld en vind ik het alleen maar grappig als ik erop terugkijk.”

Heb jij nou ook een grappig, awkward, leuk of gênant seksverhaal? Mail ons dan op redactie@lottelust.nl!

Vrijdag 5 november volgt een nieuw verhaal.

Meer over grenzen:

Als grenzen aangeven niet je sterkste punt is

Wat te doen bij ongewenste aanraking

Zo geef en vraag je consent zonder de mood te killen

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy