K(L)ETSPODCAST #36 – Sextoys

door Esther

Wekelijks uploaden we een nieuwe aflevering van DE K(L)ETSPODCAST op Spotify en Soundcloud. Elke woensdagochtend staat de aflevering voor je klaar. Luister mee terwijl je naar je werk rijdt, tijdens het hardlopen of na tien uur als je, net op tijd voor de avondklok, een avondje op de bank zit.

Es & Pik Business

Deze week kletst Esther met Roos en Marilyn van Pik Business over sextoys. Hoe vind je het perfecte speeltje? Welke toys zijn leuk om met je partner te gebruiken? En, kan je verslaafd raken aan het gebruik van seksspeeltjes? Deze vragen en nog veel meer worden besproken in deze nieuwe aflevering dus we zouden zeggen, ga er goed voor zitten en luister lekker mee!

Luister mee

DE K(L)ETSPODCAST is te beluisteren via Spotify en Soundcloud. De afgelopen weken kletste Es met verschillende kletspartners over allerlei spannende onderwerpen zoals porno kijken, trio’s en nudes. Volg DE K(L)ETSPODCAST op Insta om op de hoogte te blijven én mee te kletsen.

Heb je een leuke anekdote, een vraag, feedback, een goed idee voor een klets onderwerp of wil jij volgende keer Truth or Drink spelen met Es: schroom niet om een DMetje te sturen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy