Sex op het menu: It’s up to you!

door Julia

Er is zo ongeveer niets sexiers dan een vrouw die het initiatief neemt, we kunnen wel met zekerheid zeggen dat iedere man dit kan beamen. In werkelijkheid komt het maar weinig voor, vrouwen die initiëren tot sex, ben jij daar een van omdat je niet zo goed weet hoe je dit moet aanpakken? Check dan hier onze tips.

 

#1 Wees direct

Grijp je lover vast en zeg hem wat je wilt. Oké het hoeft misschien niet meteen zo heftig, maar we weten allemaal dat mannen subtiele hints niet snappen dus het is wel belangrijk dat je duidelijk bent. En veel mannen vinden het super aantrekkelijk als jij de touwtjes in handen neemt, zeker als dit niet vaak voorkomt, dus deze keer ben jij in charge.

 

#2 Verleid hem

Dit is natuurlijk heel breed, verleiden kan op allerlei manieren. Maar ik wil nu even het verleiden via de telefoon uitlichten, als in sexting. Stuur je lover in de middag als hij op kantoor is een stout berichtje met daarin wat je die avond met hem van plan bent. Of… stuur hem een sexy foto van jezelf zodat hij linea recta richting huis rijdt.

 

#3 Hint, hint, hint

Zoals ik al eerder zei, mannen en subtiele hints gaan niet samen. Of eigenlijk bedoel ik daarmee, voor ons vrouwen ligt het er dik bovenop, maar voor de mannen is het nog vrij subtiel. Leg bijvoorbeeld een flesje massageolie op de bank/tafel/het bed, zet een Spotify sexplaylist aan of draag een nietsverhullende outfit, works every time. Uit onderzoek blijkt dat mannen sex zien als een uiting van liefde tonen naar elkaar, dus eigenlijk heb je niet alleen sex maar ben je ook jullie band aan het versterken.

 

#4 Dress up

Trek je mooiste, meest uitdagende maar toch ook classy jurk aan met een spannend lingeriesetje eronder, en ga met hem uit eten. Geef hem af en toe een kijkje in je decolleté of laat hem stiekem onder je jurkje spieken. Hij zal niet kunnen wachten om bij thuiskomst de kleren van je lijf te trekken. Dan is het natuurlijk aan jou of jij hem zijn gang laat gaan of niet.

#5 Verwen hem

Na een lange dag hard werken is ontspanning zo’n beetje het enige waar hij naar verlangt. Je kunt natuurlijk samen voor de tv gaan hangen, maar dan zit het er dik in dat hij in slaap valt en nergens meer voor in is. Geef hem in plaats daarvan een goeie massage, dat zorgt voor ontspanning maar ook de nodige seksuele spanning voor een heerlijk potje sex erna. Bekijk hier hoe je hem een lekkere massage geeft.

 

#6 Tijd voor some BJ

Een vrouw die het initiatief neemt vinden mannen al supersexy, maar een vrouw die ook nog eens het initiatief neemt tot een blowjob… Blijer kun je een man niet maken hoor, geloof me. En het voordeel van het geven van orale sex is dat je het ook niet heel gauw fout kunt doen. Het idee dat je het uit vrije wil wilt doen is vaak al genoeg. Heb je toch behoefte aan een paar tips? Check ze hier.

 

Bron: Womenshealthmag.com
Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy