De beste sex standjes volgens mannen

door Lotte
0 reactie

Zelf weet je natuurlijk heel goed welke sex standjes jouw favoriet zijn en welke sex standjes je misschien liever over zou slaan, maar wat weten we eigenlijk van de favoriete standjes van de mannen? We hebben de top vijf beschreven, ik zou zeggen: de juiste stof om vanavond nog te gebruiken. 

Sex standje 1: woman on top

Bij dit standjes ben jij helemaal in charge, iets wat hij enorm kan waarderen. Naast dat hij jou het werk ziet doen kan hij ook niet genieten van jou curves die bij dit standje lekker zichtbaar zijn. Leuke bijkomstigheid, dit standje is perfect tijdens een hittegolf!

favoriete sex standjes van mannen 2

Sex standje 2: missionaris

Volgens mannen is er helemaal niks mis met dit klassieke sex standje. Hij neemt hierin voornamelijk de leiding, maar jou inbreng blijft hierin zeker aanwezig. Het standje is heel intiem en liefdevol en je kan elkaar makkelijk aankijken en zoenen. Dit standje kan met een paar aanpassingen ook nog eens heel goed zijn voor de lijn, dat is fijn!

favoriete sex standjes van mannen missionaris

Sex standje 3: reverse cowgirl

Dit standje heeft als grote plus voor de mannen dat hij jou aan het werk kan zien met het fantastische uitzicht naar jou billen. Vervelend nadeel van dut standje is dat dit de grootste kans op een penisbreuk kan opleveren.

favoriete sex standjes van mannen reverse cowgirl

Sex standje 4: doggy style

Ja dit was misschien wel een bekende in het lijstje van favoriet sex standjes van de mannen. Er komt bij de mannen een soort oerinstinct naar boven en ze kunnen bij dit standje dieper penetreren, voor vrouwen kan dit een minder groot feest zijn.

favoriete sex standjes van mannen doggy style

Sex standje 5: staand

Dit standje is natuurlijk ideaal voor vluggertje en er geen bed in de buurt is, hij legt je daarbij graag op tafel of drukt je tegen de muur. Nou geloof dat wij dat zelf ook zeker geen probleem vinden..

favoriete sex standjes van mannen staand

Lees meer over sex standjes:

– 5 x sex work-outs

– Het standje dat bij je sterrenbeeld past

– Deze gevaarlijke standjes kunnen een penisbreuk veroorzaken

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+? Bedankt!

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy