4 gekke hacks voor betere sexytime

door Lotte

Soms zijn er geen ingewikkelde technieken voor nodig. Slechts een paar ‘gekke’ trucjes.

Drink meer water

Je gaat ook niet sporten zonder water te drinken toch? Sex is ook exercise. Zorg dus dat je goed gehydrateerd bent. Bij uitdroging daalt je sexuele lust en ook je vagina kan er droger van worden.

Draag sokken

Sokken aan tijdens de sex, brrr. Het wordt vaak genoemd als een van de grootste afknappers, maar oordeel niet te snel. Het dragen van sokken tijdens het vrijen kan een voordeel hebben. Onderzoekers hebben ontdekt dat vrouwen die gedurende een sexsessie sokken dragen een grotere kans hebben klaar te komen. Warme voeten verlagen namelijk gedeeltes van de hersenen verantwoordelijk voor angst en zenuwen.

Vermijd alcohol

Hoewel je zelf vast ook weet dat alcohol en sex vaak hand in hand gaan, heeft drank geen positief effect op de bedprestaties. Het droogt je namelijk uit, wat bij de man ervoor kan zorgen dat hij moeite ‘m omhoog te houden. Bij de vrouw kan het to vaginale droogheid leiden, zie hack #1.

Wees zelfverzekerd over je poes

Vrouwen die weinig onzekerheden hebben over hoe haar vagina eruitziet krijgen vaker orgasmes, bewijzen onderzoeken. Confidence is sexy!

Meer tips voor betere sex:

Onderzoek: Betere sex met een booty call?

7 simpele tips voor een beter sexleven

Betere sex door plassen onder de douche

Beeld: Pexels

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+? Bedankt! 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy