4 romantische manieren om kerst te vieren met je vriend(in)

door Lotte

Tijdens de decembermaand staan onze agenda’s vaak zo vol, dat we onze liefdes soms een beetje verwaarlozen. Een etentje hier, een borrel daar… Om nog maar te zwijgen over de kerstvoorbereidingen! Kerst is al romantisch op zich, maar samen op een feestje zijn betekent niet per se écht ‘samen zijn’. Daarom is het ook belangrijk om een momentje voor elkaar te hebben. 

1. Samen kokkerellen

Ben jij dit jaar de baas over het dessert? Betrek je lover erbij door samen te koken of bakken! Door samen alle voorbereidingen te treffen spenderen jullie niet alleen meer tijd samen, maar wordt jullie band ook sterker. Tip: gooi wat aardbeien en chocoladesaus in de strijd en jullie bakuurtje krijgt een heel andere wending…

2. Netflix and Chill

Al die kerstvoorbereidingen kosten flink wat energie. Neem een stapje terug door samen onder de wol te kruipen en te zwijmelen bij de meest romantische kerstfilms. Dit is trouwens ook een heerlijke manier om kerst af te sluiten! Je scoort extra punten als je warme chocomel met een flinke dot slagroom in huis haalt. Zijn jullie Netflix helemaal zat? Check dan deze 11 leuke dingen om te doen met je vriend(in) in de winter.

3. Speciale cadeautjes 

Neem een moment om elkaar een kerstcadeau te geven. Romantisch onder de boom, of tijdens een van de bovengenoemde activiteiten. Dit is veel intiemer dan kerstcadeaus uitpakken in een grote groep. Bewaar dat ene speciale pakketje dus voor een speciaal moment! TIP: 8 kerstcadeau tips voor je (nieuwe) vlam.

4. Romantische diner voor twee

Of het nu kerstavond, eerste of tweede kerstdag is: er is vast wel een maaltijd die je niet deelt met familieleden, kennissen of vrienden. Zo kun je bijvoorbeeld uitgebreid brunchen met je geliefde op eerste kerstdag. Of wat dacht je van een heerlijk vers ontbijtje in bed? Als er na het kerstdiner nog plek is voor een (tweede) dessert kunnen jullie deze heerlijk oppeuzelen bij romantisch kaarslicht. Hebben jullie echt geen gaatje in jullie drukke agenda’s? Plan dan een ‘derde kerstdag’ in. Waar jullie lekker uit eten gaan of de restjes van de vorige dagen mooi opdienen.

Tot slot kunnen jullie de kerstkilo’s er natuurlijk altijd nog af zweten met deze romantische sexstandjes!

Meer over romantiek:

Valentijnsdag-ideeën voor romantische sex

6 x de meest romantische sexstandjes

De top 20 meest romantische lentehits

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy