5 verwenplekjes van de man die je aandacht verdienen

door Lotte

Move over penis! Meestal is zijn joystick de center of attention, maar vergeet niet om zijn andere sweet spots in het liefdesspel te betrekken. Het lichaam van de man heeft meer aan-knoppen dan je denkt. Wij vertellen je aan welke erogene zones op zijn lichaam je wat vaker aandacht mag besteden.

Tepels

Zoals ik in het artikel over het mannelijk lichaam vertelde, hebben mannen zet zulke gevoelige tepels als vrouwen. Wrijf er zachtjes overheen of kus en lik ze. Let wel op dat smaken verschillen in bed en je niet elke man blij verrast met deze move…

Ballen

De nummer 1 fout die vrouwen vaak maken is om zijn testikels geen liefde te geven. Zonde, want het kan je aftrek- of pijpbeurt net dat ‘extraatje’ geven. Neem zijn zaakje in één hand en kneep en streel zachtjes. Denk niet te veel na, het is vrij simpel. Aan zijn reactie merk je vanzelf wat hij fijn vindt.

Billen

Lekkere mannenbillen, daar móet je ook in knijpen. Geef hem een zwoele billenmassage tijdens het voorspel of tijdens de missionaris positie.

Perineum

De peri-wattes? De perineum is de erogene zone tussen zijn ballen en anus. Deze hotspot kun je masseren met je vingers of – als je het aandurft – met je tong. In tegenstelling tot zijn zaakje is de perineum geen hooggevoelig plekje. Je mag best stevig kracht zetten dus. Doe het nét voordat hij klaarkomt voor een intense sensatie.

Lees hier hoe je de perineum masseert.

De prostaat

Als je echt doortastend (pun intended) geef je je vriendlief/scharrelschatje een prostaatmassage terwijl je hem pijpt of aftrekt. Hiervoor ga je met je vinger of een anaal speeltje ongeveer twee centimeter diep in zijn gaatje. Daar kun je de prostaat zachtjes masseren. Niet elke man zal liefhebber zijn. Maar als hij ervoor open staat (no pun intended) kan dit zijn meest intense orgasme worden. Stay continued voor een how to-artikel…

erogene zones lichaam man

Meer sextips om hem wild te maken:

Turn ons in bed volgens mannen

De 5 beste sex standjes volgens mannen

7 spannende voorspel ideeën om hem gek te maken

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy