9 sexstandjes voor in het wc-hokje (voor heterostellen)

door Redactie

Hoewel je bij leuke sex locaties misschien in eerste instantie niet aan het wc-hokje denkt, is het zeker niet ondenkbaar dat dit je een keer overkomt. Of je nu heel bewust een nieuwe locatie zoekt voor een leuke sexpartij, of dat je op een feestje, kantoor of restaurant met je sexpartner op de wc terecht komt, het is vaak een kleinere ruimte en je zal dus misschien niet naar je standaard standjes kunnen grijpen. Daarom hierbij een inspiratie lijst zodat je genoeg te doen hebt!

1. Op de wasbak

Zorg ervoor dat de wasbak goed vastzit, zodat deze het volledige gewicht van de vrouw kan dragen. De vrouw zit op de wasbak met haar benen uit elkaar op heuphoogte. De man staat tegen de wasbak en penetreert zo de vrouw. Bedek eventueel de kraan met een handdoek zodat deze niet in je rug prikt!

2. Op de wc-bril

Deze positie is super simpel. De vrouw plaatst haar been op de (dichtgeklapte!) wc-bril en steunt met haar handen tegen de muur. De man houdt haar van achteren vast en penetreert haar van achteren.

3. Op de wc-bril (deel 2)

De man zit op de wc-bril en de vrouw neemt plaats op zijn schoot.

4. Op de wasbak (deel 2)

Als je op zoek bent naar een geweldige positie voor orale seks, dan is de wasbak daar perfect voor. De vrouw zit met haar benen wijd op de wasbak, terwijl de man knielt op de vloer. Vervolgens kan de man de vrouw zo orale sex geven. Hij kan natuurlijk ook zijn vingers of een speeltje gebruiken.

5. Toilet tango

De man zit op de dichtgeklapte wc-bril, en de vrouw zit omgekeerd op zijn schoot (reverse cowgirl).

6. Staand

De man en de vrouw staan tegenover elkaar. De vrouw tilt haar been op, zodat de man deze vast kan houden. Vervolgens zorg je ervoor dat jullie bekken op dezelfde hoogte komen, zodat de man de vrouw kan penetreren.

7. Staande doggy

De vrouw staat tegen de muur en steunt ertegen met haar handen. De man staat achter de vrouw en penetreert haar van achteren.

8. Staand en optillen

De man pakt de bovenbenen van de vrouw vast en tilt haar op. De vrouw slaat haar benen om de man heen, en de man penetreert haar.

9. Orale seks

De man zit op de wc-bril, zodat de vrouw hem kan pijpen.

Meer lezen over standjes:

Workout routine: met deze sexstandjes hoef je niet meer naar de gym

4 sexstandjes waar je hem heel blij mee maakt

Beste standjes voor sex onder de dekens

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy