Aambeien en vluchtige orgasmes, a.k.a. mijn sexleven tijdens de zwangerschap

door Redactie

Vooraf probeerde ik me toch een voorstelling te maken hoe de sex zou zijn tijdens de zwangerschap. Doe je het eigenlijk nog wel? Durft hij nog wel? Zal die buik in de weg zitten? Inmiddels kan ik er over meepraten en deel ik mijn ups and downs van de sex tijdens mijn zwangerschap. 

Eerste 3 maanden

Het idee dat wij samen vruchtbaar zijn maakte het begin van de sex heel spannend, daarnaast steeg de aantrekkingskracht enorm wat het extra leuk maakte. Heel sexy allemaal tot dat ik de eerste-drie-maanden-kwaaltjes kreeg. Mijn hormonen gingen alle kanten op ik voelde me niet echt relaxed. Een bed had voor mij nog maar een heldere functie: slapen! Kortom de eerste maanden werd er zeker wel gesext, maar wel echt alleen op de momenten dat mijn hormonen en mijn lijf dit ook een goed plan vonden. Dit was voor mijn vriend, die een niet te stoppen libido heeft, best even wennen.

Maand 3 – 6

Van de tweede fase had ik hele hoge verwachten. Overal lees je dat je deze periode een behoorlijke sexuele opleving krijgt. Zo vertelde een vriendin dat ze nog nooit zo horny was geweest, zo erg dat haar vriend er zelfs helemaal gek van werd. Ik moet eerlijk bekennen dat dit bij mij enigszins meeviel, al zal ik niet ontkennen dat er wel degelijk een verschil te merken was. Het begon met super hitsige dromen die echt heel gedetailleerd waren. Ik had zelfs het idee dat ik een soort van was klaargekomen in mijn droom, heel bizar. Behalve die dromen had ik ook in reallife meer zin gekregen en vooral ook meer zin om klaar te komen, al ging dit wel opeens heel snel. Je hoefde voor mijn gevoel er maar naar te kijken en ik kwam al klaar. Een bijzondere gewaarwording was overigens mijn buik na het klaarkomen, deze veranderde namelijk van vorm! Het leek wel alsof de baby helemaal naar beneden was gezakt en er alleen nog maar in mijn onderbuik een bolletje zat. Ik keek door die rare vorm zelfs recht mijn navel in! Een verklaring hiervoor heb ik nog niet gevonden, maar ik beloof dit zo snel mogelijk aan mijn verloskundige te vragen!

Wat wel jammer is trouwens, is dat ik het makkelijkste tijdens de penetratie klaarkom wanneer hij bovenop ligt, en dan bedoel ik zo bovenop dat hij echt op mij leunt. Laat dit nou net het standje zijn, waar we het eerste afscheid van hebben moeten nemen. Dat is na de wijn, toch wel de grootste opoffering voor me geweest tijdens de zwangerschap.

Maand 6 – 9

Vanaf hier gaat het alleen maar bergafwaarts. Nee oké dit klinkt wel heel negatief, maar het zal er in deze fase niet heter op worden. Mijn lijf begint wat minder soepel te worden en vooral die buik begint wel echt een beetje in de weg te zitten. Ik zeg ook wel eens tegen mijn vriend “het is daar gewoon even te vol”. Klinkt viezer dan het is hoor, maar soms voel je je zo rond en opgeblazen, dat je er gewoon even niet aan moet denken dat er nog iets bij komt haha. Daarnaast beginnen ook andere standjes lastiger te gaan, en mijn conditie voor bovenop houd te wensen over. Ook is er nog een kwaaltje wat behoorlijk libido verlagend werkt, namelijk aambeien. Deze krengen zorgen ervoor dat er van mij in een straal van 15 centimeter, geen enkele aanraking mag plaatsvinden.

Ondanks deze onpraktische dingetjes, vind ik het wel fijn om de intieme momenten samen te delen, het is nou eenmaal een spannende tijd waarin je elkaar extra wil opzoeken.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy