Acht gedachtes die mannen met een baard hebben als ze cunnilingus geven

door Julia

Of een man nu een baard heeft of niet, voor een vrouw is het heerlijk als een man haar oraal bevredigt. Helemaal als hij er zelf ook van geniet. Tenzij hij zich laat afleiden door zijn eigen gedachtes. Dit is wat er door hem heen kan gaan tijdens het geven van cunnilingus.

Je staat er misschien niet bij stil, helemaal niet op het moment suprême, maar ook mannen kunnen onzekere gedachtes hebben tijdens de sex. Zeker als het aankomt op orale sex. En mannen met een baard hebben hier misschien nog wel meer last van. Dit zijn de acht meest voorkomende gedachtes die mannen hebben tijdens het geven van cunnilingus.

 

#1 Lachen of kreunen

Ik vraag me af of het kietelt. Hoor ik haar nu kreunen of onderdrukt ze een lach? Hmm, misschien allebei wel een beetje.

 

#2 Leftovers

Shit hé, ik had niet moeten eten van tevoren. Ze zal echt heel raar staan opkijken, als ze later kruimels tussen haar schaamlippen vindt.

 

#3 Van jou of van mij?

Hmm, er zitten haren in mijn mond en ik heb werkelijk geen idee van wie het is. Het kan van ons beiden zijn of van mij, moeilijk te zeggen. Van wie het ook is, ik moet het nu op een sexy manier eruit zien te vissen. Hoe ga ik dit in hemelsnaam doen?

 

#4 Schoonmaken

Kan ik beter zeep of shampoo gebruiken nadat ik haar oraal heb bevredigd? Als ik eerlijk ben vind ik het best sexy om haar geur in mijn baard te hebben, maar als ik daarna nog uitga is het misschien niet zo fris.

 

#5 Waar eindigt het?

Ik ben er bijna zeker van dat het einde van mijn baard nu zo ongeveer tussen haar billen zit. Om precies te zijn bij haar anus. Op zich geen probleem, maar misschien wel iets om bij stil te staan.

 

#6 Een beetje hulp

Ah, ik begin een beetje kramp te krijgen in mijn kaak. Ik vraag me af of ze het doorheeft als ik in plaats van mijn mond mijn baard gebruik om haar clit te stimuleren. Misschien niet als ik het heel even doe.

 

#7 Geschaafd

Ik hoop niet dat ik haar nu schaafwonden bezorg door mijn baard tegen haar benen aan te schuren. Hopelijk is ze zo aan het genieten dat het haar niet uitmaakt. Maar de kans bestaat natuurlijk dat haar liezen morgen vuurrood zijn of vol bultjes zitten.

#8 De kus op de mond

Of ze vindt het heerlijk als ik haar na afloop op de mond zoen, of ze vindt het vreselijk. Door mijn baard kan ze het zowel lekker vinden als heel smerig. Lastig dit.

 

Meer over orale sex:

Schaamhaar anno 2017 kan echt niet meer: vrouwen en mannen geven hun mening

Spice it up met ijsblokjes

The Lickster leert mannen hoe ze orale sex moeten geven

 

Bron: Cosmopolitan / Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy