Van Anilingus tot Weense Oester… ken je deze sextermen al?

door Lotte

Sex is altijd in beweging en er is altijd weer iets nieuw te ontdekken. De woorden uit het woordenboek variëren van de termen Anilingus tot Bukkake en Scharen. In dit artikel een aantal spannende woorden en vreemde woorden en hun betekenis!

Anilingus

Met anilingus lik je de anus van een ander. Een synoniem hiervoor is “rimmen” het is orale bevrediging van de anus. Lees hier een uitgebreid artikel over rimmen.

Areola

Dit is het ronde gedeelte rond de tepel. Deze kan roze of bruin zijn. Verschillend van grootte bij ieder persoon, vaak zitten er ook bobbeltjes in de ronding.

BILF: “Brother I’d Like to Fuck”

Iemands broer die je zo sexy vindt dat je graag met hem naar bed wil.. Je hebt ook de “MILF” wat betekent dat je graag het bed in zou duiken met iemand zijn moeder. “DILF” staat voor Dad I’d Like to Fuck.

Ben Wa ballen

Dit zijn twee ballen die de vrouw inbrengt om de bekkenbodemspieren te trainen. Sterke bekkenspieren kunnen een positief effect hebben op je sexleven. De ballen worden ook wel ingebracht uit sexueel oogpunt. Het kan heel lekker aanvoelen.

Bondage

Bij velen nu veel meer bekend sinds deel twee uit is van Fifty Shades of Grey. Het is dus vastbinden van je vriend of vriendin. Middels touwen, riemen, shawls, handboeien of in principe alles waarmee je iemand kan vastbinden.

Bukkake

Een echte pornoterm. Bij bukkake-filmpjes komen meerdere mannen tegelijkertijd klaar op een vrouw die voor hun knielt. Vaak is dit in het gezicht en over haar borsten.

Bunga Bunga party

Sinds Berlusconi in 2010 een sexfeestje gaf met minderjarige meisjes hebben we daar nu ook een term voor: Bunga Bunga party.

Coïtus interruptus

Ofwel: “Voor het zingen de kerk uit”, dit is een voorbehoedsmiddel waarbij de man voordat hij klaarkomt zijn penis terugtrekt uit de vagina. Dit is een zeer onbetrouwbare vorm van anticonceptie, omdat het meestal te laat gebeurd en er ook in voorvocht sperma kan zitten.

Double Dutch

Dit betekent dat je twee keer zo veilig sext. Je gebruikt dan een pil (of een ander anticonceptiemiddel) en een condoom.

Gagball

Dit wordt ook wel Galg ball of mouth gag genoemd. Dit is een speeltje waarbij een bal de mond afsluit. Deze wordt meestal vastgezet met een riempje in de nek. Dit wordt vooral gebruikt bij SM.

GFE

Girlfriend Experience. Dit is een volledige ervaring met een prostituee. In plaats van alleen sex wordt er eerst afgesproken om bijvoorbeeld uit eten te gaan. Er wordt gepraat, geknuffeld en gekust. Pas later is er sprake van een vrijpartij.

Op zijn Grieks

Ander woord voor anale sex. Bij de Oude Grieken was homosexualiteit de normaalste zaak van de wereld dus men was niet vies van anaal.

Op zijn Italiaans

De man stopt de penis in de oksel van (of vrouw) en begint te stoten.

Op zijn Russisch

De man stopt zijn penis tussen de borsten van de vrouw terwijl de vrouw haar boezem bij elkaar drukt. De man beweegt heen en weer..

Scharen

Dit is een bekend lesbisch standje. Twee vrouwen spreiden hun benen en wrijven hun vagina tegen elkaar. Als het ware als twee scharen dus. Als het goed gaat, kan dit zelfs voor een orgasme zorgen.

Weense Oester

Het gaat hier om een standje waar extra diepe penetratie mogelijk is. Plaats je voeten over de schouders van je bedpartner. De man leunt vervolgens voorover. Hoe meer je dubbelgevouwen ligt, hoe dieper hij komt.

Hebben jullie ook nog leuke woorden voor bepaalde standjes, speeltjes of lichaamsdelen? Laat het achter onderaan dit artikel!

Dit is een gastblog door Veronica.

 

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy