De bloemetjes buiten zetten

door Julia

Nu het eindelijk wat mooier weer wordt in Nederland, begint het bij de meeste stelletjes te kriebelen en nee dan we hebben het niet over een of andere allergie, maar over de seksuele kriebels. Gooi wat variatie in je seksleven en ga naar buiten met je lover. We hebben het over seks in de buitenlucht.

Exhibitionistisch kantje

Volgens seksuologe Kaat Bollen, die onlangs sprak over dit onderwerp in RTL Late Night, hebben veel mensen wel een ‘exhibitionistisch kantje’. En dat is de reden dat ze het zo spannend vinden om seks te hebben in de buitenlucht, de kans dat je betrapt wordt is heel groot.

Buitenseks zorgt voor intensere seks

Zo zegt Kaat: “Stellen vinden het heel spannend om betrapt te kunnen worden, dat wil niet zeggen dat ze betrapt willen worden, maar het gaat om het risico, de spanning die ontstaat. Door die spanning gaat je lichaam namelijk adrenaline aanmaken, en door die adrenaline krijg je een euforisch gevoel en wordt de seks intenser. Dus eigenlijk als relatietherapeute zou ik het best kunnen aanraden.”

Voorzichtigheid geboden

De kans op betrappen is tegenwoordig veel groter, aangezien iedereen met een camera op hun telefoon rondloopt en jou en je lover dus zo kan filmen. Wat betekent dat je niet meer door een paar mensen bent gezien, nee dan staat het binnen no time online en kan iedereen je in actie zien. Wees dus voorzichtig.

Goeie plekjes

De beste ‘seks’plekjes voor buitenseks? In het park of op het strand, zoek een afgelegen plekje en ga bij voorkeur in de avond als je een beetje de drukte wilt vermijden en toch enigszins wat privacy wil hebben. Of kies voor een plekje in het bos of bij een meer. Wil je het nog spannender maken? Ga dan voor seks tijdens een tuinfeestje, intense seks gegarandeerd!

 

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy