De Rebound deel IX: Harde realiteit

door Julia

In deel VIII vertelde Julia dat ze haar gevoelens niet langer kon negeren, er zat maar een ding op en dat was te stoppen met haar rebound relatie. Maar cold turkey stoppen bleek toch lastiger te zijn dan ze had verwacht. 

 

“De dagen na onze laatste afspraak voelde alsof ik letterlijk moest afkicken van een verslaving. Ik moest mezelf bedwingen om geen contact met hem te zoeken. Ondertussen kon ik zien dat hij mijn verhaal op Snapchat volgde, het voelde goed dat hij nog op de hoogte wilde blijven van wat ik deed, maar het hielp me niet om hem te vergeten. Zondagavond, precies drie dagen nadat ik hem voor het laatst had gesproken, besloot ik dat ik meer tijd nodig had. Meer tijd om over mijn ex heen te komen met andere woorden, dit was niet het moment om mijn rebound al te laten gaan, het voelde niet goed. Ik overtuigde mezelf dat ik die ‘verliefde’ gevoelens vast nog wel even kon uitstellen en dus stuurde ik hem een bericht: ‘Wat doe je morgen?’ Twee minuten later kreeg ik antwoord; ‘Wat bedoel je?’ Eh ja hallo wat denk je dat ik bedoel! ‘Juul we moeten verstandig zijn’ Oh ja hoor nu ging hij moeilijk doen. Maar ik wist inmiddels wel hoe ik dit moest aanpakken, oftewel hem moest aanpakken. Ik kon deze jongen zo om mijn vingers winden en of dat nu aan mijn verleidingstactieken lag, of dat hij gewoon geen ruggengraat had dat laat ik even in het midden.

 

‘Hmm klinkt wel verleidelijk’

Onweerstaanbaar

Lang duurde het dan ook niet voordat ik hem weer in de stemming kreeg. Nog geen week na het besluit om ermee te stoppen, waren we elkaar alweer aan het bestoken met sexy berichtjes. Alsof er niks was gebeurd. En zoals voorheen leiden die berichtjes wederom tot sex. Vrijdagmiddag zou hij langskomen, maar er was wat tussengekomen, zijn vriendin om precies te zijn. Ze was eerder klaar van werk en zat thuis al op hem te wachten. Ik stelde voor om een vluggertje te doen, ik moest en zou hem zien. Hij twijfelde: ‘Ik kan niet naar jou ruiken als ik thuiskom, het is te riskant.’ ‘Ja tenzij ik je pijp, dan ruik je niet naar me’. ‘Hmm klinkt wel verleidelijk’. Geil om in je mond klaar te komen. ‘Oke 5 minuutjes dan’.

Twee uur later zat zijn lul in mijn mond. Ik hoorde hem kreunen, terwijl hij mijn haar vasthield. ‘Ga op je knieën op bed’ zei hij een paar minuten later. Dit was toch niet de bedoeling? dacht ik, maar ik zei niks en deed wat me gezegd werd. Hij nam me van achter en na een paar stoten kreunde hij: ‘Aaaah ik kom’.

Snel trok hij zijn broek weer aan en kuste me. Eenmaal op de fiets onderweg naar een afspraak, was de zelfvoldane grijns niet meer van mijn gezicht af te krijgen. Niet alleen was het me gelukt om hem te verleiden tot een blowjob, nee hij wilde me all the way.

‘Je kon mijn kutje niet weerstaan he?’
‘Nee, ik moest je gewoon neuken.’

En dat smaakte naar meer, de volgende ochtend hadden we weer afgesproken. Hij kwam binnen, trok zijn kleren uit en ging op mijn bed liggen. Ik kwam naast hem zitten gekleed in een zwart kanten body. Hij spreidde mijn benen met zijn hand, trok de drukkers van de body open en begon me te vingeren. We zoenden, ik kreunde, hmm dit was zo lekker. Niet veel later duwde hij me op bed en deden we het missionaris standje. Het was maar een week, maar oh wat had ik dit gemist. Met mijn handen streelde ik zijn borst, terwijl hij steeds dieper en harder in me stootte. Toen we klaar waren ging hij tegen de muur zitten. Het viel me op dat hij anders deed, met zijn hand raakte hij zijn voorhoofd aan. ‘Ik moet weg, mijn broertje wacht op me’.

 

Het voelde niet goed meer, niet meer zoals in het begin

Inkeer

Die middag stuurde ik hem een bericht. Hij reageerde niet. Vreemd, dacht ik bij mezelf, normaal reageert hij altijd. Zou er iets zijn? De volgende dag kreeg ik het antwoord: hij wilde stoppen. Het voelde niet goed meer, niet meer zoals in het begin, hij stond er niet meer achter. Ik begreep het, al vond ik het wel jammer. Zeker net nu ik had besloten om er toch nog even mee door te gaan. Hij benadrukte dat het aan de situatie lag, niet aan mij: ‘De sex is echt amazing’.

Ergens vond ik het ook lastig om te begrijpen, want waarom ineens nu? Of had het ermee te maken dat we een korte break hadden gehad? Dat hij in die periode zich had gerealiseerd waar hij mee bezig was, dat hij zijn vriendin al die tijd al aan het bedriegen was. Zou kunnen, maar waarom maak je die fout dan nog twee keer? Waarvan een keer, terwijl zij thuis op hem zat te wachten? Hmm… misschien had dat wel de doorslag gegeven. Als ik er zo over nadenk is dat ook wel iets waar ik me schuldig over voel. Het beeld van haar thuis wachtend op hem, denkend dat hij op zijn werk is, maar in werkelijkheid heeft hij sex met een andere vrouw. Met mij dus…

 

We kregen ruzie, slaande ruzie, en deze keer kwam zijn ware aard naar boven

Clash

We hadden het over onze relatie en daaruit bleek dat we het allebei heel anders zagen. Hoe meer hij beschreef hoe het al die tijd voor hem was, hoe meer benadeeld ik me voelde. ‘We hadden ook veel contact, elke dag. Ik kwam vaak langs. Ik snap wel dat je daar gehecht aan raakt. Misschien meer dan de bedoeling was.’

Ehh pardon?! Gaat hij nu ontkennen dat het meer was dan alleen sex? Oke het was begonnen uit pure lust, en dat was de voornaamste reden waarom we contact hadden, maar inmiddels was het wel een ander verhaal geworden. Iedere dag contact, ook over andere dingen, al die ruzies, die heb je niet als je alleen fuckbuddies bent! Dan weet je amper iets over elkaar, en dat was bij ons zeker niet het geval. Maar volgens hem wel, volgens hem was het nooit meer geweest dan dat.

Het maakte me ontzettend boos, hoe kon hij het zo zien?! En niet alleen dat, want vanwege die conclusie dacht hij dat hij me ook zo aan de kant kon schuiven. Alsof ik een stuk vuil was, zo voelde het. We kregen ruzie, slaande ruzie, en deze keer kwam zijn ware aard naar boven.

‘Je wist dat het alleen sex was.
JIJ bent degene die het ineens veel te leuk gaat vinden.
JIJ kan het niet meer oppervlakkig bekijken.
JIJ laat te veel gevoel toe..
JIJ bent echt een drama maker zeg.
Geloof me geen enkele man houdt van drama om bullshit.’

Benieuwd hoe dit afloopt? Lees het in volgende week in het laatste deel van de Rebound.

 

Meer van De Rebound blogs lezen? Klik dan hier.

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy