Fetisj: De Golden Shower

door Julia

Een Golden Shower, oftewel plasseks, is een fetisj die door velen nog gezien wordt als een taboe. Desalniettemin, is het een veel voorkomende fantasie om eens mee te maken wat de meest intieme delen van de ander allemaal nog meer kunnen. Een warme gouden douche kan voor sommigen heel opwindend zijn. Bij Lottelust vinden we uiteraard dat elke fetisj bespreekbaar is, dus leggen we je in dit artikel eens haarfijn uit hoe spannend een Golden Shower wel niet kan zijn.

Taboe

Helaas zijn er een hoop mensen die snel oordelen en een vies gezicht trekken zodra het gesprek over plasseks gaat. Dit zou zomaar eens de reden kunnen zijn, waarom jij niet goed op de hoogte bent van de befaamde Golden Shower. Er rust nog altijd een taboe op deze spannende fetisj. Hoog tijd dus om dit te doorbreken; laten we het hebben over de Golden Shower!

Wat is het?

De Golden Shower is eigenlijk een mooie, wat chiquere benaming voor plasseks. Simpel gezegd is het dit: Als iemand tijdens de seks op zijn of haar partner plast of op zich laat plassen. Het wordt ook wel een fetisj genoemd, omdat het in de categorie valt van bepaalde rituelen waar mensen opgewonden van worden en seksueel genot aan beleven. Het is misschien niet iets dat voor iedereen weggelegd is, maar als je in de mood bent om iets nieuws te proberen zou dit zomaar eens een leuke toevoeging aan jouw vrijpartij kunnen zijn.

Verschillende vormen

Als we dieper ingaan op de plas-fetisj, dan zijn er meerdere vormen te onderscheiden. Sommige mensen vinden het fijn om anderen te zien plassen. Dit kunnen ze onder andere online bekijken. Zo bestaan er websites, waarop je beelden kunt bekijken van mensen die in een openbaar toilet plassen. Of websites met daarop beelden van mensen die buiten plassen, of zichzelf onderplassen. Er zijn ook mensen die graag in het openbaar urineren, ze combineren hun exhibitionisme met plassen. De Britse term Pussing is een fetisj waarbij iemand een andere persoon bekijkt, terwijl diegene urineert in het openbaar of een semi-openbare plek.

Bij een andere plas-fetisj genaamd Omorashi (Japans), draait het om het gevoel wat je krijgt als je een volle blaas hebt. Sommige mensen worden geil van deze sensatie. Of door iemand anders te bekijken die heel nodig moet plassen. In Japanse erotische films komen regelmatig Omorashi scènes voor. Maar de fetisj waar mensen toch echt gefascineerd door raken, is de Golden Shower.

De Golden Shower

Een aantal feitjes op een rij:

  • De urine van een gezond persoon bestaat voor 95% uit water en het is steriel. Je kunt er dus prima kleine beetjes van drinken, tenzij de betreffende persoon een infectie heeft.
  • De meeste mensen die aan plasseks doen drinken veel water, hun urine is dus flink verdund.
  • Het vernederen is een belangrijk aspect van plasseks. Veel mensen die dit doen hebben een verlangen om iemand te vernederen of andersom; ze willen juist vernederd worden.
  • Sommige mensen vinden dat het delen van deze fetisj met je partner, een manier is om alle remmingen te laten gaan en compleet open te zijn tegenover elkaar.
  • Veel mensen die een voorkeur hebben voor deze fetisj, kunnen het moment nog terughalen dat zij geil werden van een situatie waar urine een onderdeel van was. Het moment waar de fascinatie als het ware begonnen is.

Het taboe op plasseks heeft natuurlijk te maken met het feit dat het om urine draait. Urine is iets wat uit je lichaam komt, wat zo gauw mogelijk weg moet, waar je niet aan moet zitten of ruiken, laat staan dat je het in je mond zou willen krijgen. Terwijl, als iemand zich in een afgelegen gebied bevindt waar geen druppel water te vinden is, hem wel wordt aangeraden om zijn plas te drinken. Dit om de kans op uitdroging te voorkomen. Best gek toch?

Gezien urine in principe steriel is, is het dus eigenlijk helemaal niet smerig om je onder te laten plassen. Wellicht rust er dan vooral een taboe op plasseks omdat het nog iets vrij onbekends is. Voordat er openlijk werd gesproken over de voorkeur voor anale seks vond ook iedereen het vies. Hoe vaker we ergens over praten, hoe normaler het wordt.

Gêne

Veel mensen met deze sexuele voorkeur voelen namelijk diepe schaamte tijdens, voor of na de ervaring. Dit heeft te maken met het moment van ontstaan van de fetisj, dat vaak begint in iemands jeugd. Als kinderen hun voorkeur verder gaan ontdekken en hun ouders komen erachter, krijgen ze te horen dat ze zich moeten schamen. En dat is dus ook wat ze doen en blijven doen. De schaamte die kinderen meekrijgen van hun ouders, vanwege hun seksuele voorkeuren of activiteiten komt vandaag de dag nog voor. Ouders die bijvoorbeeld hun kinderen betrappen tijdens het masturberen, en beweren dat het vies is wat ze aan het doen zijn. Of, bij wijze van het tegengaan van seks op jonge leeftijd, kinderen vertellen dat seks slecht is. Zo associeren deze kinderen op latere leeftijd seks met schaamte.

Erotisch

Maar goed, terug naar de Golden Shower. Veel mensen die aan Golden Showers doen zien dit als een onderdeel van hun seksleven. Het gevoel van warme plas ervaren ze als iets erotisch. Vrouwen en mannen genieten van het geven en het ontvangen van een Golden Shower. Het verboden aspect van deze fetisj, geeft net dat beetje extra spanning. Als je wil experimenteren met deze spannende fetisj, raden wij aan omdat in een leegbad of onder de douche te doen. Zo voorkom je dat je bed kletsnat wordt. Stel het valt toch een beetje tegen, of je vindt het toch minder geil dan je gehoopt had, dan zet je snel de douche aan en is het net of er niks gebeurd is. Veel plezier met ontdekken!

Bron: YourTango
Beeld: Pexels

Meer opvallende artikelen:

– 7 rare fetisjen die je nog niet kende

– Funny! Wat als mensen sex hadden als dieren

– De raarste uitspraken na de sex

3 reacties

Kelly Camfferman 24 februari 2017 - 12:47

Wat heb je dit geweldig goed en met veel respect geschreven! Heel sterk stuk. Ik ben sowieso fan van jullie blog =D

Beantwoord
Julia 24 februari 2017 - 19:00

Dankjewel Kelly! Leuk om te horen, daar doen we het voor :)

Beantwoord
Marco 5 maart 2019 - 19:03

Het is heel mooi beschreven alleen had ik het liever andersom gezien ik ben al een paar jaar opzoek naar een meid die het bij mij wil doen maar helaas kan ik niemand vinden alleen met groot spraak en als het erop aankomt durven ze niet helaas liefs marco

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy