How to: de sexy lapdance

door Julia

Wordt het tijd voor wat variatie in de slaapkamer? Geef je lover dan eens een heel ander voorspel, show hem je sexy dansmoves tijdens een hitsige lapdance. Reken maar dat  je hem hiermee gek maakt van verlangen.

 

Verleidelijke klanken

Zet een spannend muziekje op waardoor jullie allebei in de stemming komen, en waarbij jij je comfortabel voelt. Nog steeds nerveus? Neem dan voordat je begint een glas wijn, of twee, om de zenuwen te remmen.

Opwarmen

Zet je lover op een stoel neer en begin met de eerste move, de sensuele acht. Ga iets van hem af staan en zwaai heel langzaam met je heupen van links naar rechts in de vorm van een acht. Kijk hem recht in de ogen aan en laat je handen over je lichaam glijden.

Doe dit een paar minuten en ga dan verder met de volgende move, de rockster. Kom dichterbij hem, met je rug naar zijn gezicht en ga op hem zitten, zo ver mogelijk naar voren geschoven. Gooi je hoofd naar achter en kriebel hem met je lange haren. Vervolgens schuif je je heupen en billen heen en weer, grinden maar dan op een stoel.

Twirl it up

Move drie, de gloeiendhete stoel,  je zit nog steeds met je rug naar hem toe maar nu schuif je je billen tegen zijn zaakje aan en maak je kleine rondjes door te draaien met je heupen. Ga van links naar rechts, rechts naar links, en voer langzaam het tempo op om hem nog geiler te maken.

Ga door naar de vierde dansmove, de sexy glijbaan. Ga langzaam van zijn schoot af en ga voor hem op de grond zitten, met je rug naar hem toe dicht tegen zijn benen aan. Steun met je armen op de stoel en hijs jezelf langzaam naar boven en glij weer naar beneden, druk je billen tegelijkertijd tegen zijn benen aan.

Speelse blik

Tijd voor de vijfde move, tenzij je het allebei niet meer volhield en inmiddels met elkaar in bed bent beland, ook prima natuurlijk. De erotische kruipmove, ga op de grond op handen en knieën zitten met je billen naar hem toe en kruip langzaam van hem weg, maak je rug hol en lift je billen omhoog. Kijk over je schouder en werp hem een speelse blik toe.

Move zes! De pin-up. Ga voor hem staan, met je rug naar hem toe en zet je handen op de grond, benen gestrekt. Laat je handen over je benen glijden, van je enkels naar naar je billen terwijl je langzaam overeind komt.

Verder met move zeven, de décolleté dip. Ga op hem zitten, met jullie gezichten naar elkaar toe, en leg je handen op zijn schouders. Duw je borst helemaal naar beneden en kom langzaam omhoog tot je borsten bijna zijn gezicht raken.

Sensueel zoenen

Maak het af met een verleidelijke zoen, de achtste move, de onvergetelijke kus. Terwijl je op hem zit haal je je handen door zijn haar, trek zachtjes zijn hoofd naar achteren en geef hem een sensuele kus. Door de combinatie van pleasen en teasen, zal hij niet kunnen wachten om je op bed te gooien voor een potje heerlijke sex.

 

 

Bron: Cosmopolitan.com / Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy