Millenial liefde #7: Een spel voor vier

door Vincent

Vincent en zijn vriendin Noortje doen aan swingen, maar dan à la de millenial. Geen ouderwetse sleutelparty, maar swipen voor een trio, scharrelen met een vast stel en naar erotische feestjes gaan. Elke twee weken doet hij voor LotteLust een boekje open over zijn polygame avonturen.

 

“Oké het zit dus niet altijd mee. Na de eerste sublieme ervaringen hadden we een ervaring te pakken die niet aansloot bij de verwachting. Erg? Nee niet echt, onze relatie is nog net zo sterk en we lijken niet echt een trauma te hebben opgelopen. In de weken erna richten we ons niet al te veel op het daten en eventuele feestjes. Toch zit ik ongeveer net zo vaak op nu.nl als op Feeld (datingapp voor open minded-stellen, red.). Ik geef toe dat dit een guilty pleasure is van mij en dat ik dit gewoon geweldig vind.”

“Als we een heerlijk weekend achter de rug hebben, vol wandelen en buiten zijn, open ik op zondagavond de app. Ik heb een nieuwe match met een stel. Hun foto’s zijn de beste die ik tot nu toe heb gezien. Nee, ik heb het niet over de kwaliteit van de foto, maar de mensen op de foto natuurlijk! Zij heeft duidelijk Maori-bloed in zich en hij is overduidelijk van Britse afkomst. Tijdens de gesprekken die ik heb met Sara merk ik direct dat ze stout is en behoorlijk ver durft te gaan met fantaseren. Ontzettend leuk is het trouwens dat ik met een vrouw app. Normaliter zit ik met de mannelijke helft van het stel te appen en dan is opgeilen toch anders.. We kletsen ook over de  ‘normale’ zaken en we komen erachter dat ik letterlijk om de hoek werk van waar zij wonen. Dit windt ons allebei nog meer en we besluiten snel een date op te gaan zetten. Zondag in Orleans, een bar in de stad.”

“Tot die zondag hebben Sara en ik alleen samen geappt. Onze partners hebben er wel bijgezeten en soms wat via ons gezegd, maar verder is het contact louter via ons geweest. Als we in Orleans zijn draaien, deze rollen 180 graden. Noortje en Matt praten honderduit en wij zijn veel meer op de achtergrond. Daardoor is het ook moeilijk om te peilen of Sara mij wel ziet zitten. Noortje en Matt zien elkaar daarentegen crystal clear. Na een tijdje komt ‘het moment’ om te beslissen. Nemen we nog een drankje of verlaten we de bar richting hun huis? We besluiten voor optie twee te gaan. Dit is een goed teken! Onderweg kopen we nog een flesje wijn en wat snacks zodat we iets in huis hebben.”

“Bij hun thuis aangekomen kletsen we gezellig verder. Naarmate de wijnglazen leeg raken draaien de onderwerpen steeds vaker om naar ondeugende dingen. Op het juiste moment stelt Matt voor om een spelletje te spelen, genaamd Piccolo. Maar… Hij heeft de pikante versie! Je telefoon vertelt je wat je moet doen of vertellen. Met een drankje op staat dit altijd garant voor plezier. Vanavond ‘het type plezier’ waar je nu op rekent. Een tiental vragen verder heeft de pikante versie van het spel het gewenste effect. Noortje krijgt de opdracht om aan Sara’s oorlel te sabbelen. Eén ding is zeker, vanavond wordt weer een hete avond. Weer wat vragen verder moet Matt iemand uit de groep zoenen. Hij gaat er direct voor, houdt zich niet in en begint met het zoenen van Noortje. De passie straalt ervan af. Wow, die gast is gepassioneerd op een goede manier. Aangezien hij ook nog een knappe kerel is, ziet het er echt geweldig uit.”

“Als ze een paar seconden bezig zijn, draai ik mijn hoofd richting Sara en zij net zo richting mij. Ze vraagt of wij ook maar moeten kussen. We hebben het kort over dat we niet van elkaar wisten of we aangetrokken tot elkaar waren. We zijn allebei zo opgelucht om te horen dat we elkaar juist ontzettend aantrekkelijk vinden. Het gesprek wordt snel beëindigd wanneer we beginnen te kussen. Ik moet bekennen dat ik Sara echt heel erg knap vind en dat dit de eerste keer is sinds een tijdje dat ik onzeker werd en me afvroeg of ik wel knap genoeg was. Ik geniet ondertussen intens van de zoen die we samen hebben. Achter ons tilt Matt Noortje op om haar te ontvoeren richting de slaapkamer. Een paar seconden zijn we alleen en dit verhevigt alleen maar het gevoel van spanning. Toch sluiten wij ook snel aan en verhuizen richting de slaapkamer.”

“Kledingstukken vliegen ons om de oren en niks blijft aan als we binnen een minuut naakt, alle vier, op bed liggen. Ik zie Matt Noortje beffen en ik volg zijn voorbeeld, kus Sara in haar nek, bijt heel zachtjes in haar oorlel, zak naar beneden langs haar borsten en stop tussen haar benen. Sara heeft de meest perfecte vagina die ik ooit heb gezien. Als ik mijn mond erop zet en begin te likken, smaakt ze als een snoepje zo fijn. Ik ben in die afgelopen maanden nog niet zo enthousiast geweest over een nieuwe bedpartner. Na een aantal minuten kronkelt haar fantastische lichaam, op om zachtjes maar diep klaar te komen. Nadat ze een tijdje zich heeft overgegeven aan mij neemt ze nu de leiding en ze is duidelijk op weg naar één doel, mij pijpen. Vol overgave stort ze zich op mij en met een hemels gevoel lig ik achterover in het kussen. Naast ons is ook Noortje druk bezig om Matt te plezieren. Tussendoor is er tijd voor een tongzoen tussen Noortje en Sara. Kan ik zo waar nog geiler worden!”

“Als Sara weer richting mij komt, draai ik haar direct op haar rug. Ze fluistert in mijn oor: “I want you inside me”. Ik vraag om een condoom, doe deze om en langzaam zak ik terug in haar. Ik vind het fijn dat ik eerst de controle heb na mijn slechte ervaring van de vorige keer. Op deze manier kan ik rustig opbouwen en gebeurt er niks wat ik niet wil. Sara stopt mijn vingers in haar mond en ze stuurt mij richting een wat ruwere behandeling. Ik geef haar die, maar niet te, het is pas de eerste keer. Ik merk aan Sara dat ze alweer een climax nadert. Anders dan de eerste. Intenser, luider en achteraf bijna spuitend, zoals ze zelf verwoorde. Na een tijdje (en na wat wisselen van verschillende standjes) komt mijn favoriete standje aan bod. Mijn favoriete standje bij Sara in ieder geval. Ze heeft dus inderdaad Maori-bloed in zich en dit zie je terug in haar mooie, brede heupen. Als je achter deze heupen plaatsneemt heb je echt een fantastisch uitzicht op haar mooie vrouwenlichaam. Van dit standje geniet ik ook een lange tijd en terwijl ik zo zit heb ik ook mooi uitzicht op het plezier van Matt en Noortje.”

“Op het einde belandden Matt en ik beiden op ons rug. De meiden pijpen ons om beurten en wisselen tussendoor af. De afgelopen uren waren echt genieten en dit is de kers op de taart. Als Sara weer bij mij is, kan ik het niet langer houden en ze komt los van mij om goedkeurend te knikken en te zeggen: ‘it’s okay to come inside my mouth’. Ik heb het niet meer en binnen 20 seconden kom ik dan ook heel lekker klaar. Matt doet hetzelfde en vlak erna zegt-ie hardop dat Sara hem even moet helpen herinneren om haar voorlopig even niet te kussen. We knuffelen, ik met Sara, Noortje met Matt. Dit lijkt weer op dezelfde liefde zoals we eerder hebben gehad. We klikken, intellectueel, qua sex, uiterlijk en nog veel meer.”

“Zij worden dan ook onze vrienden tijdens onze laatste weken dat we in Nieuw-Zeeland wonen. Sterker nog, onze beste vrienden. We daten wekelijk twee of drie en soms zelfs vier keer. Noortje en Matt, Sara en ik, Noortje en Sara, Matt en ik of in combinatie met drie personen. We drinken koffie, flirten, praten over sex, maar we doen niks als niet iedereen aanwezig is. Afspraak is afspraak. Gelukkig spreken we ook nog een aantal keren af met z’n viertjes, waar we naast een hele goede vriendschap ook in bed iets geweldigs opbouwen. Een paar weken later laten we nog één droom uitkomen. Een weekend weg met hen in een tent midden in de natuur…”

 

Lees meer van Vincent:

Millenial liefde #1: Twijfelen over monogamie

Millenial liefde #2: Een spannend vooruitzicht

Millenial liefde #3: De eerste keer naar een erotisch feestje

Millenial liefde #4: Nog nooit zo’n rush gehad

Millenial liefde #5: Het eerste triootje

Millenial liefde #6: Een kort, maar krachtig feest

Beeld: Tumblr 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy