Orale seks: rimmen voor beginners

door Julia

Een tip voor het weekend! Heb je de tijd om elkaar even lekker te verwennen? Dan is anilingus oftewel rimmen een hele goeie afwisseling tijdens het voorspel.

 

Anilingus?

Anilingus is het stimuleren van de anus met de tong. Anilingus beter bekend als rimmen, is zowel orale seks als anale seks, aangezien de mond en de anus erbij betrokken zijn. Toch heerst er nog steeds een taboe op deze seksuele activiteit en dat is eigenlijk volkomen onterecht vinden wij. Rimmen kan, mits je de juiste voorbereidingen treft, ontzettend plezierig en erotisch zijn. Rondom de anus bevinden zich namelijk heel veel zenuwen, wat het een heel gevoelig plekje maakt.

Een goed begin is het halve werk

Het belangrijkst is natuurlijk dat jij en je lover schoon zijn. Zorg ervoor dat, net als met anale seks, je darmen leeg zijn en dat je je goed gewassen hebt van onder. De juiste aanpak met rimmen is langzaam beginnen, bouw de spanning op door hem een sensuele massage te geven. Dit werkt voor jullie beide ontspannend. Let er wel op dat je massageolie ook voor oraal gebruik is.

Position position

De meest prettige positie tijdens het rimmen is doggy. Dus als hij jou lekker gaat verwennen met zijn tong, ga dan op je knieën zitten of op je buik liggen met je knieën een beetje opgetrokken. Zo kan hij er goed bij.

How to

Begin met je handen zijn anus en perineum, de erogene zone tussen zijn ballen en anus, zachtjes te strelen en geef hem vervolgens speelse likjes met je tong. Je kunt van beneden naar boven likken, rondjes maken met je tong, zachtjes tegen de anus drukken met je tong of zuigen aan de anus. De een vindt een beetje druk lekker, de ander geeft de voorkeur aan het likken van de anus, dit verschilt echt per persoon. Probeer dit dus af te stemmen met je lover door goed te luisteren naar wat hij fijn vindt. En andersom geldt dit natuurlijk ook voor hem.

 

Waarom mannen het zo lekker vinden

Vanwege het taboe zullen mannen het je misschien niet snel vragen, maar dat heeft niks te maken met of ze het lekker vinden. Integendeel! De perineum is een van de vijf erogene zones van het mannelijk lijf. Het stimuleren van de perineum met je tong geeft extra spanning, wat zorgt voor ultiem genot. Wil je hem een intense sensatie geven? Streel dan tegelijkertijd zijn ballen en penis met je hand.

Meer tips voor een spannend voorspel?

– 7 spannende voorspel ideeën om hem gek te maken

– Turn ons in bed volgens mannen

– Tips voor een betere blowjob

– Zo wordt hij een koning in beffen

Bron afbeelding: Pinterest, Alisa Verner

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy