De Rebound deel V: The backdoor to heaven..

door Julia

In deel IV van de Rebound vertelde Julia over de behoefte om haar seksuele grenzen te verkennen, iets waar haar rebound maar al te graag aan mee wilde werken. Hij wilde haar alles laten meemaken wat ze nog nooit gedaan had en op nummer een van dat lijstje stond; anale sex.

 

“Het was alsof ik een hele andere kant van mezelf ontdekte, ik kon ineens alles laten gaan, de rem was eraf. En dat voelde ontzettend goed. Ik voelde me bijna bevrijd van de touwen waarmee ik mezelf al die tijd strak hield. Door dit gevoel kreeg ik de behoefte om verder te gaan ontdekken, ik was klaar voor iets heel nieuws…

Op een avond stelde hij me de vraag of er dingen waren die ik nog nooit had gedaan in bed, maar wel wilde doen. Ik was al een tijdje nieuwsgierig naar anale sex. Van vriendinnen die het hadden geprobeerd, waren de meesten op zijn zachts gezegd niet enthousiast. Maar, ik had ook verhalen gelezen dat het heel lekker kon zijn en dat je er zelfs door kon klaarkomen. En aangezien ik nu toch van het uitproberen was, dacht ik waarom niet. Dus ik antwoordde: ‘Ik heb nog nooit anaal gedaan’. Nou dat waren de magische woorden hoor, meneer kon er meteen niet meer over ophouden. Hij was sowieso al dol op mijn billen; ‘Heerlijk je ass, je weet dat ik er gek op ben he’ dus alleen al het idee dat hij de eerste zou zijn die mij up the butt zou nemen vond ie geweldig.

 

Hij teasde me door zichzelf zachtjes tegen mijn billen aan te wrijven

 

Lang voorspel

 

Hoewel het me goed deed dat hij zo enthousiast was, vond ik het ergens ook wel gek, want ja eigenlijk hoort het niet toch? Er hoort iets uit te gaan, niet iets in te gaan. En het is zo klein, gaat dat niet onwijs veel pijn doen? Hmm misschien moet ik me eerst wat gaan inlezen, een beetje voorbereiding kan geen kwaad. ‘Liters glijmiddel’ en ‘een condoom gebruiken’ las ik, nou dat laatste doen we sowieso. No way dat ik dit zonder condoom ga doen.

Hij vertelde me dat hij er al wat ervaring mee had, dat stelde me gerust. En gelukkig voelde hij aan dat ik het nogal spannend vond, dus hadden we de afspraak gemaakt dat we het langzaam zouden opbouwen. Naar het moment toewerken. Elke keer dat we sex hadden, teasde hij me door zichzelf zachtjes tegen mijn billen aan te wrijven, om me aan het idee te laten wennen. Dat deed ie goed, ik vond het lekker en kreeg steeds meer zin om all the way te gaan.

 

Heel langzaam ging hij steeds een stukje verder

De eerste keer…

Op een zaterdag was het zover, we begonnen rustig, deden uitgebreid voorspel: masseren, zoenen, oraal, en toen gingen we over op missionaris. Hij wilde me eerst goed nat maken zei hij. We gingen heerlijk in elkaar op, ik was inmiddels behoorlijk hitsig geworden en hij ook dus we besloten dat dit het moment was. Gek genoeg was ik helemaal niet nerveus, meer nieuwsgierig voor wat er ging komen. Hij pakte het flesje glijmiddel en deed een condoom om. Ik lag op mijn rug en hij boog zich over me heen, ik voelde zijn stijve samen met het glijmiddel tegen mijn achterkant drukken. Heel langzaam ging hij steeds een stukje verder tot hij in me zat, ik voelde dat het nauw was en probeerde me te ontspannen. Waarschijnlijk zag hij het aan mijn gezicht: ‘Gaat het?’ ‘Ja’ zei ik. Hij ging een paar keer heen en weer, gelukkig heel rustig. Na een paar minuten stopten we, dit was voor een eerste keer goed.

 

Hij kreunde diep en na een paar minuten begonnen zijn ogen te draaien

Practice makes perfect

 

Die middag toen hij weg was realiseerde ik me dat we het hadden gedaan! Anale sex… Hij had me echt, grof gezegd, in mijn kontje genomen. Ik was er zelf nog verbaasd over. Ik kon niet meteen zeggen dat ik het geweldig vond, maar practice makes perfect dacht ik, dus we gaan het gewoon nog een keer proberen. En inderdaad, hoe vaker we het deden hoe beter het ging. Tijdens de anale sex streelde ik mijn clitoris en zo ontspande ik, wat hij meteen merkte. Hij kon dieper in me en zo genoten we er allebei meer van.

Op een dinsdagmiddag na werk bereidden we ons voor op weer een sessie anale sex. Ik op mijn rug en hij op me. Terwijl hij in me gleed keek ik hem aan en zag zijn ogen steeds groter worden. Hij kreunde diep en na een paar minuten begonnen zijn ogen te draaien, niet lang daarna kwam hij klaar. Het was ontzettend geil om te zien. Ik zei het later tegen hem en hij antwoordde: ‘Ik kon het echt niet meer tegenhouden, kon je het van mijn gezicht aflezen hoe lekker ik kwam’. Dat was de eerste keer dat hij klaarkwam tijdens de anale sex, mijn moment zou nog komen.

 

Een golf van genot kwam omhoog

 

Vieze sex is de beste sex

Om precies te zijn op zaterdagochtend rond 13.00 uur. We begonnen met tongzoenen en streelden elkaar. Na een kwartiertje deden we het borstenstandje; zijn lul tussen mijn borsten. Ik moet zeggen, dat standje klinkt heel leuk, maar de uitvoering is altijd wat klungelig. We vonden het allebei wel geil als hij klaar zou komen in mijn mond, en laat ik het zo zeggen, meneer zat er een aantal centimeters naast, in mijn oog om precies te zijn. Gelukkig viel het uiteindelijk mee, ik was al bang dat ik bij de huisarts zou moeten uitleggen hoe ik aan dat ontstoken oog kwam.

Anyway na elkaar oraal te bevredigen gingen we over op anaal. We waren inmiddels al aardig bedreven in het ‘up the butt’ gebeuren en dus hoefden we niet meer zo voorzichtig te doen. En of het nu kwam omdat ik half op mijn buik lag, of dat ik gewoon heel erg opgewonden was, ik heb geen idee, maar ineens voelde ik toch een soort van golf van genot omhoog komen! Ik besefte me dat hij heel hard in me stootte, maar pijn deed het niet. Integendeel ik voelde een orgasme aankomen, fuck hee. Ik kon me niet langer inhouden en kreunde het uit.

Hij trok zich uit me en deed het condoom af. ‘Ik wil je kutje neuken, ga op je knieën’ Ik deed wat hij zei en voelde hoe hij in me ging. Ik was nog aan het bijkomen van dat intense orgasme, toen hij na een paar stoten klaarkwam. Bezweet en voldaan ploften we naast elkaar op bed.

 

Liefde is verboden

Op dit soort momenten was het heel duidelijk dat we alleen sex van elkaar verlangden. Knuffelen deden we niet, we lagen naast elkaar maar raakten elkaar niet aan. Eigenlijk best vreemd, maar ik had er ook geen behoefte aan. Net als dat ik geen behoefte had om met hem te praten, als hij me persoonlijke vragen stelde werd ik daar heel ongemakkelijk van. Of als hij me een compliment gaf, wat niet seksgerelateerd was, wist ik niet goed wat ik ermee aan moest. ‘Je bent lief’ zei hij dan, we keken elkaar aan, ‘Of mag ik dat niet zeggen?’ ‘Jawel’ zei ik, maar ik wist wat dat betekende, wat dat met me zou doen, en dat wilde ik koste wat het kost vermijden. Om twee hele goede redenen: 1. Ik ben nog niet over mijn ex heen en 2. Hij heeft een vriendin.”

 

‘Jij bent de enige buiten de deur, om het zo even te zeggen, die het alleen met mij doet. En dat wil ik zo lang mogelijk zou houden.’

 

Benieuwd hoe dit afloopt? Lees het volgende week in deel 6 van De Rebound.

 

Wil je alle Rebound blogs lezen, klik dan hier.

1 reactie

Cynthia 22 september 2016 - 17:08

Wauw Julia ik ben helemaal onder de indruk van je verhaal! Ik heb al je blogs gelezen en ben nu al weer nieuwsgierig naar de volgende!!

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy