5 sex standjes perfect voor lazy days

door Lotte

Moe zijn is de nummer 1 reden om een potje sex over te moeten slaan. We hebben er allemaal af en toe last van. Op een brakke zondagmiddag, na een lange werkdag of gewoon als je lui bent, heb je natuurlijk geen energie voor ingewikkelde standjes. 

Wil je een keer niet sexen als konijnen, maar meer als… luiaarden: chill, langzaam en relaxed. Gelukkig zijn er genoeg standjes voor lekkere slow sex. We hebben de vijf beste standjes voor luie sex verzameld! Earned it van The Weeknd op en gaan!

Standje #1: De bankhanger

Ga op de bank zitten met jullie gezichten (en edele delen) naar elkaar toe. Sla jouw beide benen om zijn middel heen. Het enige wat je hoeft te doen is samen zachtjes heen en weer wiegen.

Standje #2 Lazy dog

Fan van doggy style, maar vandaag geen energie om op ‘vier poten’ te staan? Ga lekker plat om je buik liggen met je benen bij elkaar. Laat hem bovenop je rusten met zijn benen buiten jouw benen. Voor meer intensiteit duw je je billen iets omhoog.

Standje #3 Spooning

Lepeltje-lepeltje is een perfect standje voor het slapen gaan! Het is chill en toch romantisch. Je wordt er lekker sleepy van. Het is een van de beste standjes voor een G-spot orgasme. Bovendien hoeft er minimaal voor te bewegen. Wat wil je nog meer op een lazy day?

Standje #4 Luie cow-girl

Een wilde cow-girl heeft soms ook wat rust nodig. Leun in reserve cow-girl positie achterover op je vriend, zodat je met je rug op zijn buik ligt.

Standje #5 69 op zijn kant

Te moe voor sex-sex? Bespaar tijd (en energie) door te 69-en. Zo heb je dubbel plezier én kun je elkaar tegelijkertijd bevredigen: extra heet! Ga allebei zijlings liggen om het langer vol te houden.

Sex blijft nu eenmaal supergezond voor je lichaam en geest. Ook als je je niet helemaal tiptop voelt, kun je je nodige dosis ‘Vitamine D’ halen.


Kom je ook? – alles over het vrouwelijk orgasme

Alles weten over het orgasme van de vrouw? De redactie van LotteLust brengt 5 februari haar eerste boek uit: ‘Kom je ook?’. Hierin lees en leer je alles over het vrouwelijk orgasme: van de anatomie tot praktische tips. Bestel het boek en ontvang tijdelijk een gratis toy!

kom je ook lottelust artikel

Meer over sex standjes

– Deze yoga posities zijn óók sex standjes

– De beste posities voor bij een trio

– Deze vakantiestandjes moet je uitproberen

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy