Deze sexgewoontes moet je per direct afleren

door Elsemieke

Van kreunen alsof je in tijden niet meer zulke goede sex hebt gehad, tot het ontbreken van een designerpoes: als je deze acht sexgewoontes herkent, moet je er nú mee stoppen.

 

#1 Zijn genot vooropstellen

Natuurlijk is het fijn en opwindend om hem lekker te zien genieten van wat je met hem doet, maar het draait niet alleen maar om zijn genot. Je bent zelf ook hartstikke belangrijk. Sterker nog: hij zal meer genieten van jullie vrijpartij als jij je ook lekker laat gaan. Twee vliegen in één klap, ideaal toch?

 

#2 Afdwalen

Ze zeggen weleens dat mensen die regelmatig mediteren de beste sex hebben. Als je namelijk weet hoe je je focus in alledaagse situaties op het hier en nu kan houden, dan weet je ook hoe je dat tussen de lakens moet doen. Niets is zo sfeer verlagend als tijdens de sex bedenken welke inkopen je allemaal nog moet doen voor je feestje. Focus op wat je vent allemaal met je lichaam doet, en geniet.

 

#3 Verwachten dat hij weet wat jij lekker vindt

Hoe opwindend is een man, die wél weet wat hij met een vrouw moet doen? Toch kun je niet verwachten dat hij kan ruiken hoe jij compleet uit je plaat gaat, als hij je op je billen slaat. Niets aantrekkelijker dan een chick die weet wat ze lekker vindt, en dat laat merken ook.

 

#4 Focussen op je imperfecties

Mannen houden niet alleen van vrouwen die weten wat ze willen, maar ook van vrouwen die hun eigen lichaam waarderen zoals het is. Dus vergeet die lovehandles die hij misschien kan zien wanneer hij down under gaat, en geniet van zijn aanrakingen. Het is super zonde als je je steeds druk maakt om hoe je eruitziet, geniet gewoon in the heat of the moment!

sexgewoontes

#5 Niet gemeende geluiden maken

Ja, een vrouw die kreunt is hartstikke sexy, maar schreeuw het alleen uit van genot omdat je het écht lekker vindt. En niet omdat je weet dat je lover meer geniet, als jij flink lawaai maakt. Om over fake orgasmes nog maar te zwijgen. You know the drill.

 

#6 Je fantasieën voor jezelf houden

En als je dan toch bezig bent om alleen maar te kreunen als het écht lekker is, laat je boyfriend of scharrel dan meteen merken wat je altijd nog eens zou willen proberen. Er zijn ongetwijfeld 1001 dingen, die je nog eens zou willen uittesten in bed. Lets give it a try, en laat je vriend delen in jouw fantasieën. Vindt ie hartstikke spannend, beloofd!

 

#7 Sex afwijzen als je je niet geschoren hebt

Oké, sex hebben terwijl je van top tot teen behaard bent is voor een man waarschijnlijk een no go, maar hij verwacht echt niet dat je er elke keer zo glad als een baby bij ligt. Spontane vrijpartijen zijn juist de lekkerste, dus het is nergens voor nodig om hem af te wijzen wanneer je op dat moment even geen designer poes hebt.

 

#8 Het opgeven als je orgasme te lang op zich laat wachten

Designer poes of niet, veel vrouwen hebben er even voor nodig om klaar te kunnen komen. Je bent dus niet de enige die bij een beetje friemelen, niet gelijk kreunend in de kroonluchters hangt. Dat snapt een vent heus wel. En als hij niet het geduld heeft om jou te laten klaarkomen, dan weet je gelijk wat voor vlees je in de kuip hebt. Next!

 

Beeld: Pinterest

Meer over sex:

Zo komt hij heftiger klaar

What to do: als hij een fetisj heeft

Vijf hete girl on top sexstandjes

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy