Sextips van gelukkige stelletjes

door Lotte

Een relatie zonder sex is als een zomervakantie zonder zon. Wel leuk, maar je kan er niet volop van genieten. Sex met je vriend(in) is iets intiems dat je met niemand anders doet. Regelmatig tussen de lakens stoeien houdt je relatie speciaal.

Zitten jullie in een sexsleur? Blijf je dat liefdesvuurtje vooral aanwakkeren. Lees deze tips voor een gezond sexleven met je bae.

Heb er zin in

Sex is geen verplichting in een relatie. Duik daarom ook niet in bed alsof het een ‘moetje’ is. Niets is minder opwindend dan weten dat je sext met iemand die op dat moment liever lui op de bank hangt – en vice versa. Als je toch vaak last hebt van een libidodipje, bedenk je dan liever wat je heet vindt in bed. Duik niet het bed in om hem/haar alleen een plezier te doen, maar ook jezelf!

Voel je sexy

Eén van de belangrijkste gewoontes van gelukkige koppels is geloven in hun eigen sexappeal. Je vriend(in) is niet zomaar turned on door iedereen maar door jou! Daar in geloven kan echt het verschil maken.

Waardeer de kleine gebaren

Je liefde verrassen met een door kaarslicht versierd pad naar de slaapkamer waar het bed bedolven is onder vers geplukte rozenblaadjes terwijl Marvin Gaye op de achtergrond afgespeeld wordt… Een hartstikke mooi gebaar, maar om je vriend of vriendin gelukkig te maken in bed hoéft je het niet te overdrijven. Een simpel Whatsappje met een hartje of een flirty sext kan zijn/haar dag helemaal goed maken. Wedden dat je lover niet kan wachten om je de kleren van je lijf te scheuren?

Maak er tijd voor

In het begin van je rela deden jullie het nog als een stel konijnen – o, wat was dat fijn! Wanneer verliefd zijn verandert in houden van stijgen de pandapunten vaak van stelletjes. Maar no worries, het is soms simpelweg een kwestie van tijd maken in je drukke schema. Stem met elkaar af hoe vaak je het wil doen per week. Ultraromantisch is het niet natuurlijk, maar het is beter dan niks.

Zet jezelf niet onder druk

Het zou geweldig zijn als elke sexsessie gaat zoals in de films: je rukt elkaar de kleren van het lijf, je houdt het úúúren uit en je geniet allebei van meervoudige orgasmes. Happy couples weten dat het niet elke keer vuurwerk kan zijn en ze weten ook dat dat niet erg is. Jezelf en elkaar onder druk zetten dat elke keer perfect moet zijn is funest. Het maakt de hele ervaring juist minder plezierig, omdat het niet aan de onrealistische verwachtingen voldoet.

Heb jij nog goede sextips voor een happy love life?

Meer sextips:

Zo geef jij je lover de beste striptease ooit

10 foods voor in de slaapkamer

8 manieren om je lover te verleiden

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy