Single in the City & Sexy Verhaal: het bureau van mijn manager

door Saar

De tijd van kerstborrels is weer aangebroken. Zo ook op mijn werk. Ik ga jullie meenemen in een heerlijk uit de hand gelopen sexy kerstborrel verhaal van afgelopen vrijdag, met alle smeuïge details included. Tipje van de sluier: ik durf maandag niet naar het bureau van mijn manager te kijken… 

 

sex op het werk tips sexplekken kantoor

Kantoorfling

Ik heb al een aantal maanden een behoorlijk ‘spanningsveld’ rondom een collega (collega X). Dat gevoel dat hij net iets te hard om mijn grapjes lacht tijdens de lunch en beiden zijn we altijd van het uitspelen van de vrimibo, eindigend in de kroeg. Gelukkig zit hij op een andere verdieping dus heeft niemand dit door (hoop ik). Meneer heeft zijn relatie van 9 jaar net een paar maanden uit, dus dit is een prima projectje. Maar hoe chat je nou met een collega zonder dat iemand dit doorheeft? Gevalletje big brother is watching you…

Ik vertrouw al die Skype for business en Workplace chat programma’s niet, wedden dat zo’n IT vent lekker zit mee te smullen als ik tegen collega X chat dat mijn kanten bh iets te strak zit #VochtigindeSlip. Daarom ben ik sinds een paar weken verslaafd weer aan Wordfeut! Heerlijk onder het mom van scrabbelen dirty details naar collega X te sturen, over en weer.

Na een aantal weken teasing maar waarin er nog niets fysieks is gebeurd, behalve een onschuldig afscheidskusje bij de fiets, is de spanning inmiddels flink opgelopen. Wat is het toch met de maand december, dat dit stiekeme gedoe dan opeens tot een hoogtepunt komt op de kerstborrel???

Lekker hengelen in…

De kerstborrel was voor de verandering niet op locatie, maar in the brand new office. Met genoeg bittergarnituur voor een weeshuis en drank dat vloeit in overvloed is iedereen behoorlijk lam tegen elven. Voor degenen die er nog zijn geldt: 

Waar eindigt een vrijdagmiddagborrel normaal gesproken? De Blauwe Engel.

Waar eindigt een kerstborrel? De Blauwe Engel 

 

Vanaf hier moet ik beschrijven wat er allemaal is gebeurd…

Ik sta met een groep collega’s te zingen op “Leef alsof het je laatste dag is”, toen ik opeens een hand op mijn bil voelde. De hand knijpt zachtjes in mijn bil. Ik wist wie het was en draai me daarom express niet om. Luid hoor ik hem achter me meezingen. Ik voel zijn hand stiekem naar voren gaan, niemand die het door heeft. Ik hap naar adem als ik zijn hand op een mega gevoelig plekje voel.

Ik roep in de rondte dat ik ga paffen en zoek een beschut hoekje op. Ik heb mijn sigaret nog niet aangestoken of hij staat voor me, trekt de peuk uit mijn hand en zoent me zo intens dat ik knikkende knieën krijg. Ik bibber ondertussen van de kou, het blijft december. Hij fluistert zachtjes in mijn oor, “schat je moet naar binnen, je staat te rillen van de kou”. Dat zeggende kijk ik hem diep in zijn ogen en zeg zachtjes, “laten we ergens anders naar binnen gaan…”

Het doel heiligt de middelen

Ik trek hem mee, weg van de Blauwe Engel, maar steeds dichter naar kantoor. Bibberend haal ik mijn pas langs de zoemer en we lopen naar binnen. In de lift duwt hij me tegen de spiegel en ik voel hem tegen me aan. Hij kust mijn nek en er gaat een rilling door mijn hele lichaam. Ik trek hem aan zijn haar nog dichter naar me toe en bijt zachtjes maar uitdagend in zijn onderlip.

Aangekomen op mijn verdieping lopen we half zoenend half verstrengeld in elkaar richting mijn bureau. “Waar wil je me hebben?”, fluistert hij. Ik schuur met mijn wang langs zijn stoppelbaardje turend de ruimte in. Opeens heb ik een geniaal idee en loop resoluut naar het bureau met de grootste stropdassenverzameling… het bureau van mijn manager.

Daar aangekomen duwt hij me op het bureau, ik bijt stiekem op zijn lip en knijp in zijn heerlijke billen. Hij komt steeds dichterbij me. De spanning die de afgelopen weken te voelen was knettert om ons heen. Hij weet de spanning nog even te bewaren door rustig knoop voor knoop mijn blouse open te doen. Ik wil helpen, maar hij duwt mijn handen weg. “Geduld schatje”. Ik kijk hem boos aan en duw mijn knie zachtjes in zijn gevoelige delen. Dat zal hem leren.

Vervolgens maakt hij een stuk sneller mijn blouse open en streelt mijn borsten die iets boven de rode kanten beha uitpiepen. Ik hoor mezelf kreunen als hij met zijn mond mijn beha aan de kant duwt. In een gebaar maakt hij hem helemaal los en masseert mijn borsten. Ik kan eigenlijk niet meer wachten en aan zijn ademhaling te horen hij ook niet. Ik maak zijn riem los en doe zijn broek open. Mijn hart maakt een sprongetje, meneer heeft niet lopen overdrijven tijdens onze Wordfeut chat.

Ik masseer langzaam zijn stijve, maar het is eigenlijk niet meer nodig. Hij weet mijn strakke rok omhoog te krijgen en trekt mijn string uit. Ik word behendig verder op het bureau geduwd. Wanneer hij in me komt, kreun ik van genot. Ik heb hier zolang op gewacht en het voelt zo fijn. Terwijl hij ritmisch doorgaat voel ik dat het niet lang meer gaat duren. Ik duw mijn benen nog iets verder omhoog zodat hij nog net iets dieper in me komt. Ik hoor hoe fijn hij het vindt en ook dat hij het niet meer kan houden. Dan komt hét fijne gevoel, het moment waarop ik alles om me heen even vergeet en kom heerlijk klaar.

Zoals altijd is mijn tweede naam Leo (lomp en onbenullig). Op het moment dat ik kom ben ik de controle totaal kwijt. Met mijn hand duw ik de stropdassencollectie omver die met een hoop gekletter op de grond vallen. Oepsieee. Dit overkomt mij ook weer. Ik hoor mezelf vloeken en hoe hij verschrikt opkijkt. Shit, ik wil dat hij ook zijn hoogtepunt krijgt. Ik geef hem een lange, intense zoen en draai me vervolgens om.

Ik buig voorover zodat hij me vanachter doggy kan nemen. Na een paar diepe stoten voel hem komen terwijl ik op het bureau van mijn manager steun, men wat is dit geil. Terwijl we onze kleren aantrekken kan alleen nog maar naar hem glimlachen, hij geeft me kusjes in mijn nek. “Zullen we de stropdassen maar weer even terugleggen, mevrouw? Daarna neem ik je mee naar mijn huis, waar we dit nog even uitgebreid over gaan doen…”

 

Als we weglopen kijk ik nog een keer vertederd deze ruimte in. Collega + sex + happy ending op het bureau van mijn manager = beste kerstborrel ever. Ik kan niet wachten om maandag tegenover mijn manager te gaan zitten. Ik ben benieuwd of hij door heeft dat zijn stropdassencollectie a tiny bit is veranderd….

 

Meer lezen van Saar?

Single in the City: hoelang houd je een matige scharrel aan bij gebrek aan beter?

Vajayjay of flamoes: 58 synoniemen voor je poes

Hoe een blowjob nou echt voelt volgens 10 mannen

1 reactie

Mr Pyramus 13 januari 2019 - 17:25

Hoe was de eerste werkdag na deze kerstborrel? ;)

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy