Top 5 van meest gelezen erotische verhalen

door Julia

Erotische verhalen hebben nog een beetje een stoffig imago en dit komt vooral door de Bouquetreeks-boekjes van vroeger, maar de verhalen van nu zijn daar echt niet meer mee te vergelijken.

De erotische story’s zijn veel moderner, zoals het verhaal over een trio of het swingers avontuurtje, en speelser geschreven. LotteLust geeft je een voorproefje van de vijf populairste erotische verhalen op de website.

 

Dennis onder de douche

“De deuren van de douche gingen open en er kwam iemand de trap af. De sfeer sloeg pardoes om, en jij ademde diep en nerveus uit terwijl ik me snel voorover boog en je in mijn mond pakte om je af te leiden.

‘Gaat het lekker hier?’ Ik hoorde het al aan zijn stem. Hij had hier lol in. Ik hoorde ook een zweempje opwinding. ‘Jazeker, waarom kom je er niet gezellig bij zitten en meedoen?’ Ik vroeg het met mijn meest verleidelijke stem, hoewel ik me op dat moment helemaal niet zo verleidelijk voelde. Maar hij kwam naast je zitten en ik liet me op de grond glijden. Het water liep me bijna in mijn mond. Ik had twee heerlijke mannen op de bank zitten, die allebei míj wilden. De spanning hing in de lucht en Ik stak mijn hand uit naar Dennis. In zijn boxer. Ook die was inmiddels goed gevuld en het vooruitzicht wat ik hier allemaal mee kon doen liet me huiveren.”

Benieuwd geworden naar het hele verhaal? Lees het hier.

Vertegenwoordigers van tegenwoordig

“Ik ben best wat gewend maar dit zag ík zelfs niet aankomen. ‘Jim heeft… bedoel je… Ik bedoel…’ De woorden blijven steken in mijn keel. ‘Ik bedoel, dat ik jou zo meteen vreselijk hard ga nemen. Hier op dat aanrecht, of thuis in je bed. Je zegt het maar. Samen met Jim. Maar je moet eerst ja zeggen. Anders draai ik me zo om en dan ga ik naar huis.’ Ik hoef er niet over na te denken, al moet ik eerst mijn keel schrapen voor ik er een geluidje uit geperst krijg. ‘Ja,’ zucht ik. ‘Waar wacht je nog op?’”

Lees het hele verhaal hier.

Op een prettige samenwerking

“Ik krijg het door zijn heftig pompende vingers steeds heter en het zweet breekt me dan ook uit als ik me realiseer dat ik op het punt sta om klaar te komen met de vingers van een wildvreemde in me. Iemand die mijn droom in zijn handen heeft waarschijnlijk. Die tussen mij en mijn felbegeerde boek instaat. Ik hoor een scheurend geluid. Als ik protesteer haalt hij zijn lippen van de mijne, net lang genoeg om te zeggen: ‘Zet maar op de rekening!’ Ik kijk hem verward aan. De rekening? Hij heeft ergens een condoom vandaan getoverd en ik vergeet ter plekke wat ik wilde vragen als ik zie waar hij het condoom overheen trekt. Het water loopt me in de mond, ik hoor engeltjes ‘Halleluja’ zingen en het kan me allemaal niets meer schelen. Ik laat me als een willoze pop tegen de muur vallen en trek hem tegen me aan. Hij steekt zijn arm onder mijn knie door en met een kleine beweging drukt hij zichzelf diep bij me naar binnen. Alsof ik in de hemel ben. Alsof hij voor me gemaakt is. Alsof het universum me vandaag een cadeautje wil geven.”

Nieuwsgierig geworden? Lees hier verder.

 

Seks met de skileraar

“Ik trek mijn dikke jas en schoenen uit. Hij wijst naar de keuken en zegt dat daar waarschijnlijk nog wel een fles Baileys staat in een van de kastjes en dat hij wel een lekkere mix weet met zelfgemaakte chocomelk. Terwijl hij de open haard aansteekt, maak ik ons drankje klaar. In een van zijn kastjes vind ik de fles drank en in een ander kastje een steelpannetje. Ik breng wat melk aan de kook als ik hem hoor achter me. Hij begint me van achteren in mijn nek te zoenen en laat zijn handen onder mijn shirtje glijden. Ik merk dat de vlinders in mijn buik losgaan. Dat mij dit overkomt. Hij laat er geen gras over groeien en begint meteen met mijn broek los te knopen. Hij laat zijn koude hand in mijn slipje glijden. Ik schrik van de kou op mijn poes en hij moet lachen. “Sorry!” Roept hij uit en geeft me nog een kus in mijn nek. Ondertussen laat hij zijn hand wat verder glijden en ik voel zijn vingers tussen mijn lippen glijden. Ik kreun zachtjes en breng mijn benen wat verder uit elkaar.”

Meer lezen? Kijk snel hier.

 

De eerste keer

“Je bent zo nat.” Fluistert hij en dan komt-ie op mij liggen. Hij zoent me lang en ik voel dat hij zich tussen mijn benen wurmt met zijn lichaam. Laat hem gewoon in je, denk ik bij mijzelf. Ik zoek naar zijn lul en begeleid hem naar de juiste plek. Hij stopt met zoenen en kijkt me aan. Ik glimlach naar hem en dan voel ik hoe hij in met moeite bij mij naar binnen glijdt. “Hmm, je bent zo strak” kreunt hij. Ik merk dat ik wat gespannen ben en de eerste stoten niet heel soepel gaan, maar het gevoel wordt steeds lekkerder. Ik laat de spanning gaan en dan voel ik hoe hij in en uit mij glijdt. Ik begin weer te kreunen. Fuck dit is zo goed. Hij pakt mijn handen beet en legt ze boven mijn hoofd. Hij laat zich dieper in mij glijden en ik kreun het uit. De combinatie met een beetje pijn maakt het goddelijk.  Het gevoel is onbeschrijfelijk.”

Benieuwd naar het hele verhaal? Lees hier verder.

 

Lees alle erotische verhalen

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy