Waar hij zich tijdens de sex ábsoluut geen zorgen om maakt

door Elsemieke

Terwijl jij je druk maakt of je schaamlippen in deze positie niet te veel gekke geluiden maken, is hij ondertussen met héél andere dingen bezig.

 

Gek gezicht

Het is nergens voor nodig om je af te vragen of die vent waarmee je in bed ligt, het erg vindt dat je gezicht in een hele gekke stand staat wanneer je klaarkomt. Dat je een orgasme krijgt, zegt voor hem al genoeg en dat vindt hij super opwindend. Het is fantastisch als je je helemaal laat gaan en áls je gekke gezicht hem al opvalt, dan zal hij dat alleen maar heel sexy vinden. Nog een rondje?

 

After sex kapsel

Lets face it: na een hete vrijpartij zit je haar absoluut niet meer zoals het zat, toen je het die ochtend zorgvuldig in model bracht. Ja, je haar staat na al dat rollebollen alle kanten op, dat is een feit. Had je een hoog knotje in dan zit deze na het vrijen gegarandeerd ergens aan de zijkant van je hoofd. En als je je haren gewoon lekker los had, dan wordt dat uiteindelijk couple pleeborstel. Accepteer het en geniet van de sex.

 

Rondvliegende boobies

Als je ervan houdt om je vent tijdens het liefdesspel als een echte amazone te berijden, dan kun je het maar beter accepteren dat je borsten daarbij alle kanten op vliegen. Zeker wanneer je gezegend bent met een flink bos hout voor de deur. Geloof me, mannen maken zich er echt niet druk om dat je borsten allesbehalve op hun plaats blijven zitten. Sterker nog, ze vinden het juist een prachtig gezicht, die op en neer deinende rondingen. Ze houden ze anders met liefde wel even voor je vast.

 

hij

Kreunen

Mocht je tijdens het vrijen nogal snel veel geluid produceren, dan kan het best zijn dat je je af en toe afvraagt of dat niet wat te veel is voor een man. ‘Vindt hij het wel sexy dat ik zo hard kreun?’ Stop nu maar direct met die gedachte, want onaantrekkelijk is het nooit. Hij vindt het juist heerlijk om te horen hoe jij geniet, want hij kan nu eenmaal niet je gedachten lezen. Scheelt hem ook weer een boel giswerk of hij nu wel of niet goed bezig is. Makkelijk toch?

 

Intieme scheetjes

Yes, deze had je vast al van mijlenver horen aankomen: de welbekende geluidjes die je vagina maakt, wanneer jullie flink tekeer gaan. Nee, die ploppende scheetjes zijn niet raar. Mannen begrijpen echt wel dat dit tijdens de sex gebeurt, en ze zien het zelfs als een teken van een goede vrijpartij. Gewoon lekker om lachen samen, en weer dóór!

 

Naar bloemetjes

Oké, je hoeft daarbeneden echt niet te ruiken alsof de dichtstbijzijnde viskraam elk moment kan worden opgedoekt, een beetje hygiëne kan hij wel waarderen. Over het algemeen is het ruiken van jouw opwinding, voor hem een teken dat hij sex gaat hebben. En goede ook, want jij bent hartstikke opgewonden. Dat jij er ook zin in hebt, is een absolute turn on voor hem. En hij zal niets liever willen dan je laten zien dat daar een reden voor is.

 

Meer over sex:

De vijf heetste sexstandjes voor diepe penetratie

Deze sexgewoontes moet je per direct afleren

De invloed van roken op je sexleven

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy