By 

Wat te doen als hij er geen pepernoot van bakt


‘T heerlijk avondje staat voor de deur. Na al dat zoets is het niet erg als je avond een stoute wending krijgt. Maar wat nu als je liever meegaat naar Spanje in plaats van naar zijn slaapkamer, omdat hij er geen pepernoot van bakt? Met deze tips heb je ‘de zak van Sinterklaas’ precies waar je ‘m hebben wil. 

 

Vunzig verlanglijstje

Dit jaar vraag jij ‘Sint’ niet om parfum, sieraden of keukengerei… Jouw verlanglijstje bestaat uit alles behalve materiële dingetjes. Een kusje in je nek, een erotische massage of een uur lang voorspel? Jouw wishlist was nooit eerder zo lang! Op deze speelse manier laat je je lover precies weten wat je hebben wil! Wedden dat jouw ‘Secret Sint’ niet kan wachten op al jouw wensen te vervullen…

Subtiele hints

Zodra de familie (vooral de kleintjes) niet meer in de buurt is kun je je lover nog een extra cadeautje toeschuiven. Is hij bijvoorbeeld Mr. Fast en slaat hij het voorspel over? Geef ‘m dan (erotische) massageolie om de spanning op te bouwen. Mag het van jou wel een tikkeltje meer kinky? Hij weet vast wel wat te doen met zweepjes of handboeien. Kan hij jouw favo spot niet vinden? Help ‘m een handje met een sexy speeltje. Laat je fantasie de vrije loop en maak er een grapje van om het ‘probleem’ op een luchtige manier op te lossen.

Sexy surprise

Over creatief gesproken, waarom maak je geen surprise voor hem? Knutsel een sexy bordspel in elkaar of (bij tijdgebrek) knip een stel kaartjes. Laat je inspireren door ‘truth or dare’  en zorg ervoor dat hij de juiste vragen moet stellen om erachter te komen waar jij helemaal wild van wordt. We hoeven je niet uit te leggen dat je ook de regie in handen hebt wanneer het aankomt op sexy handelingen. Wedden dat hij met dit spelletje heel veel punten scoort?

Chocoladefestijn

Zit de zak nog vol zoetigheden? Maak er een chocoladefondue van… De chocoladeletters kunnen worden omgetoverd tot chocoladesaus. De kruidnootjes, amandelstaven en schuimpjes kunnen hier heerlijk in gedipt worden. Laat je lover al het snoepgoed op de hotspots van je lichaam leggen. Om vervolgens heerlijk van jou lichaam te kunnen snoepen. Letterlijk en figuurlijk natuurlijk!

Dirty talk

Communicatie is key, maar het is misschien een beetje awkward om te vertellen dat hij slecht is in bed. Dirty talk valt bij de meeste mannen in de smaak, dus probeer het op die manier. Zijn vunzige woordjes niet helemaal jouw ding? Lichaamstaal is ook heel belangrijk! Kreun wanneer hij de juiste spot heeft gevonden, kronkel met je lichaam wanneer je bijna klaarkomt en laat je ogen spreken wanneer hij vooral moet doorgaan met een bepaalde handeling!

Wie zoet is krijgt lekkers

Wie stout is de roe… In voor een rollenspel? Jij hebt je afgelopen jaar wel heel erg misdragen. Geen enkel ‘kind’ was ooit eerder zo stout. Als straf krijg je de roe. En achteraf iets lekkers toe!

 

Lees meer tips voor betere sex:

20 wetenschappelijk onderbouwde adviezen voor betere sex

Ademhalingstips voor een beter orgasme

Beter sexleven? Check deze 7 easy tips

 

Beeld: Pinterest
Chiara
About me

Opgegroeid in de modernste stad van Nederland, fashionista in hart en nieren, niet vies van een Cosmopolitan (of wijntje), een hechte vriendinnengroep, een voorliefde voor schrijven, (vooral over haar liefdeservaringen), een tikkeltje nieuwsgierig, reuze open minded en above all een hopeloze romanticus. Kortom: de Rotterdamse Carrie Bradshaw. Inclusief 'Mr. Big' die keer op keer opduikt in haar leven.

YOU MIGHT ALSO LIKE

tantra-sex-beginner
Alles wat je moet weten over tantrasex
February 20, 2019
wijsheden over sex
28 wijsheden over sex die elke vrouw zou moeten weten
January 22, 2019
Deze sexy accessoires maken jouw kerstoutfit helemaal af
December 15, 2018
Sinterklaascadeaus met een knipoog
5 Sinterklaascadeaus met een stiekeme knipoog
December 01, 2018
10 vunzige cadeautjes voor het dobbelspel met vriendinnen
November 30, 2018
weten-over anale sex
Wat je moet weten voordat je anale sex probeert
November 08, 2018
Hoe word ik beter in girl on top? – VrijVraag #22
October 26, 2018
Zo wordt een lange afstandsrelatie een succes: tips van 9 vrouwen
October 09, 2018
2zwanger-worden-sex
“We proberen al een tijdje zwanger te worden, hierdoor voelt de sex als moeten. Hoe krijgen wij hier weer plezier in?” VRIJVRAAG #11
August 03, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *