Wat te doen als je partner er geen pepernoot van bakt

door Chiara

Sinterklaas is alweer bijna in het land en ook 5 december laat niet lang meer op zich wachten. Na al dat zoets is het niet erg als je avond een stoute wending krijgt. Maar wat nu als je liever meegaat naar Spanje in plaats van naar de slaapkamer? Met deze tips geef jij je partner subtiele, doch effectieve hints om er samen een heerlijke avond van te kunnen maken.

Vunzig verlanglijstje

Dit jaar vraag jij ‘Sint’ niet om parfum, sieraden of keukengerei… Jouw verlanglijstje bestaat uit alles behalve materiële dingetjes. Een kusje in je nek, een erotische massage of een uur lang voorspel? Jouw wishlist was nooit eerder zo lang! Op deze speelse manier laat je je lover precies weten wat je hebben wil! Wedden dat jouw ‘Secret Santa‘ niet kan wachten op al jouw wensen te vervullen…

Subtiele hints

Zodra de familie (vooral de kleintjes) niet meer in de buurt is kun je je lover nog een extra cadeautje toeschuiven. Zou jij het soms wat rustiger aan willen doen en heb je zin in een heerlijk uitgebreid, romantisch voorspel? Geef dan (erotische) massageolie om de spanning op te bouwen. Mag het van jou wel een tikkeltje meer kinky? Je liefje weet vast wel wat te doen met zweepjes of handboeien. Is het soms lastig om jouw lekkerste plekje te stimuleren? Een leuk speeltje zoals deze mini vibrator doet vaak wonderen. Houd het luchtig en maak er een grapje van om het ‘probleem’ op een luchtige manier op te lossen.

Sexy surprise

Over creatief gesproken, waarom maak je geen surprise voor je partner? Knutsel een sexy bordspel in elkaar of (bij tijdgebrek) knip een stel kaartjes. Laat je inspireren door Dirty Seconds‘ en ‘De Kletsdoos‘  en zorg ervoor dat de juiste vragen gesteld worden om erachter te komen waar jij helemaal wild van wordt. We hoeven je niet uit te leggen dat je ook de regie in handen hebt wanneer het aankomt op sexy handelingen. Wedden dat je met dit spelletje heel veel punten scoort?

Chocoladefestijn

Zit de zak nog vol zoetigheden? Maak er een chocoladefondue van… De chocoladeletters kunnen worden omgetoverd tot chocoladesaus. De kruidnootjes, amandelstaven en schuimpjes kunnen hier heerlijk in gedipt worden. Laat je lover al het snoepgoed op de hotspots van je lichaam leggen. Om vervolgens heerlijk van jou lichaam te kunnen snoepen. Letterlijk en figuurlijk natuurlijk!

Dirty talk

Communicatie is key, maar het is misschien een beetje awkward om te vertellen dat hij slecht is in bed. Dirty talk valt bij de meeste mensen in de smaak, dus probeer het op die manier. Zijn vunzige woordjes niet helemaal jouw ding? Lichaamstaal is ook heel belangrijk! Kreun wanneer je liefje de juiste spot heeft gevonden, kronkel met je lichaam wanneer je bijna klaarkomt en laat je ogen spreken wanneer hij vooral moet doorgaan met een bepaalde handeling!

Wie zoet is krijgt lekkers

Wie stout is de roe… In voor een rollenspel? Jij hebt je afgelopen jaar wel heel erg misdragen. Geen enkel ‘kind’ was ooit eerder zo stout. Als straf krijg je de roe. En achteraf iets lekkers toe!

Lees meer tips voor betere sex:

20 wetenschappelijk onderbouwde adviezen voor betere sex

Ademhalingstips voor een beter orgasme

Beter sexleven? Check deze 7 easy tips

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy