Zes redenen waarom dirty talk zo leuk is

door Julia

Dirty talk, weinig mensen zullen er voor uitkomen dat ze het weleens doen want, ‘vies’ of ’te porno’ maar een beetje vunzige praat kan echt heel leuk zijn. LotteLust geeft acht redenen waarom je dirty talk moet proberen.

 

#1 Dirty talk wordt gelinkt aan lekkere sex

Het gebruik van ondeugende praat tijdens de sex zorgt ervoor dat je meer ontspannen bent, het triggert de neurochemische reactie in de hersenen waardoor je meer opgewonden raakt. Hoe geiler je bent, hoe beter de sex.

 

#2  Dirty talk maakt praten tijdens de sex makkelijker

Het kan soms nog wat ongemakkelijk zijn om tijdens de sex aan te geven wat je nou wel en niet lekker vindt, want ja als hij al die moeite doet wil je hem geen kritiek geven ook al is het opbouwend, maar het is wel belangrijk om te communiceren. De truc is het gebruiken van dirty talk. Zo voorkom je een heel serieus gesprek over wat je nu wel en niet prettig vindt in bed en houd je het leuk en spannend.

 

#3 Dirty talk zorgt voor meer openheid

Openheid als in, het praten over sex. Niet alleen in de slaapkamer, maar ook daarbuiten. Als je het bijvoorbeeld met je vriendinnen over sex hebt, elkaar vragen stelt of advies geeft. Door regelmatig wat vunzige praat te gebruiken met je lover, wordt het makkelijker om seksuele handelingen te benoemen. De gêne verdwijnt. En woorden als: neuken, kutje, vingeren, pijpen, klaarkomen, spuiten worden minder beladen.

 

#4 Dirty talk wakkert het vlammetje weer aan

Als je al wat langer bij elkaar bent kun je het gevoel hebben dat er een sleur in je relatie zit. Wat variatie in je seksleven is dan altijd goed, probeer het een keer met wat vunzige woorden. Je hoeft hier niet perse mee te wachten tot je in de slaapkamer bent, stuur hem bijvoorbeeld een spannend berichtje als hij aan het werk is. Reken maar dat hij niet kan wachten tot hij thuis is!

 

#5 Door dirty talk voel je je sexier

Het uitspreken van ondeugende praat is heel opwindend, je hebt het gevoel dat je iets doet wat niet mag, want ja het is toch vieze praat. Maar het maakt het oh zo spannend en je voelt je er supersexy door. Je bent meer in contact met je vrouwelijkheid je seksualiteit als je jezelf de vrijheid geeft om te zeggen wat je voorkeuren zijn op seksueel gebied. Wat je wilt en wanneer je het wilt.

#6 Dirty talk inspireert om iets nieuws uit te proberen

Als je nieuwsgierig bent naar het proberen van iets nieuws in bed, maar nog niet helemaal zeker weet wat ga dan eerst voor dirty talk. Dit maakt de stap naar de wat meer kinky dingen een stuk kleiner. Door eerst aan te geven wat je lekker vindt, kun je vervolgens zeggen welke nieuwe standjes je wilt doen of op welke, andere plekken je sex wilt hebben of dat je graag eens een speeltje wilt uitproberen.

Ben je overtuigd, maar wil je eerst wat inspiratie opdoen voordat je aan het echte werk begint? Kijk dan hier voor 10 verleidelijke zinnen om in zijn oor te fluisteren.

Meer sextips:

– Tips voor een betere blowjob

– Goed in bed worden? 6 tips

– Beter sexleven? Check deze 7 easy tips

Bron: Elite Daily / Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy