Zo denken mannen over voorspel

door Lotte

Het cliché luidt dat alle mannen dól zijn op voorspel. Vooral het ontvangen ervan. Gepijpt worden, is hun favoriete voorgerecht. Is dat nou echt zo? Wat vinden mannen nu écht van beffen en pijpen? Is het een must voor elke sessie, wat is de lekkerste move et cetera, et cetera. We vroegen het aan ons mannenpanel!

Bas, 27
In een relatie
Accountmanager

“Ik vind het echt fantastisch om een meisje te beffen. Voor mij hoeft het niet per se voorspel te zijn. Als in, dat het vóór de echte sex-sex gebeurt. Soms is het een chille onderbreking om haar te verrassen na een heftig standje. Mijn vriendin houdt heel erg van gebeft worden. Daardoor is het voor mij ook extra leuk om te doen bij haar. Ik vind niets zo geil om te zien dat zij hitsig wordt van wat ik doe bij haar.”

Joost, 32
In een relatie
Recruiter 

“Masseren vind ik een hele leuke manier van voorspel. Het gaat om het fysieke contact dat al gemaakt wordt en het zorgt ervoor dat de sex door ons allebei heel erg intens beleefd wordt. Je merkt hierdoor dat het verlangen van mijn vriendin zo groot is dat ze niet te houden is en de kans op een orgasme tijdens de sex heel groot wordt. Voorspel is fantastisch, maar geen must voor elke vrijpartij.”

wat vinden mannen van voorspel

Lex, 29
In een relatie
Technische consultant

“Eerst heel lang zoenen en strelen en dan langzaam de spanning opvoeren tot je bijna de kleren van elkaars lijf trekt. Ik ben nog nooit een meisje tegengekomen die goed af kan trekken dus dat mag van mij achterwege gelaten worden. Gepijpt worden is des te lekkerder. Ook de clitoris moet aandacht krijgen, lang niet alle dames komen klaar door penetratie. Reden te meer om daar tijdens het voorspel wat meer aandacht aan te besteden!”

Jochem, 28
Single
Recruiter 

“Gepijpt worden vind ik echt fantastisch, maar ik zie dit eigenlijk niet echt als voorspel. Ik vind het namelijk net voor het klaarkomen pas echt heel lekker worden… Daarom heb ik dit liever aan het einde in plaats van alleen als voorspel. Met beffen is dit natuurlijk anders, ik bef haar tijdens het voorspel bijna elke keer als we sex hebben. Vingeren doe ik veel minder vaak, simpelweg omdat ik mijn talenten daar niet liggen.”

wat vinden mannen van voorspel

Ramon, 28
In een relatie
Docent

“Voorspel betekent voor mij niet alleen opwarming voor echte werk, maar ook een extra goed moment om haar te verwennen. Mijn vriendin en ik vinden het heel leuk om hierbij te experimenteren. Zo ben ik groot voorstander van speeltjes, die kunnen zorgen voor dat beetje extra tijdens het voorspel. Groot fan zijn we van de We-vibe, een super leuk speeltje voor zowel het voorspel als tijdens de “hoofdspel”. Als we het hebben over pijpen, dan kan ik daar heel kort over zijn dat is namelijk het lekkerste wat er is.”

 

Exclusieve korting

Wil jij shinen in een mooi lingerie-setje of wil jij ook experimenteren met toys tijdens het voorspel? Kijk dan op Pabo! Door gebruik te maken van de kortingscode LOTTE15 krijg je 15% korting.

 

Meer van het mannenpanel:

– 16 kleine dingen die mannen heel sexy vinden aan een vrouw

– Wat mannen willen dat jij over sex weet

– Turn ons in bed volgens mannen

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy