Zo vermijd je een awkward onenightstand: do’s en don’ts

door Lotte

Hup, erin en eruit. Hoe doe je dat tactisch, zonder awkward situaties? Check deze do’s en don’ts.

Do’s voor een onenightstand:

– Laat een vriendin weten waar je bent: vooral als je met haar uit was. We gaan er niet vanuit dat je verovering een seriemoordenaar is, maar je weet maar nooit bij wie je in bed stapt.

– Wees meteen duidelijk: het gaat je alleen om sex. S-e-x en niks meer. Als je meer wil dan sex, vertel dat dan ook. Dat scheelt jou weer heartbreak.

– Gebruik een condoom: niets is gênanter dan hem te moeten vertellen dat hij een bezoekje aan de SOA-poli brengen. Of andersom is het ook geen pretje. Laat duidelijk merken dat het niet gaat gebeuren tenzij hij zijn pielemuis in een jasje steekt. Better safe than sorry.

– Doe het doggy style: het meest onromantische standje is perfect voor no strings attached-sex.

– Casual afscheid zonder kus: bedank hem voor de gastvrijheid (indien van toepassing), zeg dat je moet gaan en loop de deur uit. Als hij bij jou slaapt en hij maakt maar geen aanstalten om te vertrekken, vertel dan dat je moeder zo langskomt. Wedden dat jouw onenightstand de deur uit vliégt!

onenightstand

Don’ts voor een onenightstand:

– Romantisch doen: kijk hem niet liefelijk (= creepy!) aan in zijn ogen aan tijdens de sex en spoon hem niet dood na de sex.

– Praten over je problemen: je alcoholische vader en verloren zus, geen grotere bonerkiller dan sad stories. Je zit niet bij je therapeut, je komt om te sexen, right?!

– Samen ontbijten: als je intentie is om deze persoon hierna nooit meer te zien, geef je alleen maar verwarrende signalen als je even ‘romantisch’ samen een beschuitje aardbeien gaat eten.

– Weg sneaken voor hij wakker is: maar ga aan de andere kant ook niet in een ‘coma’ waarbij je tot drie uur ’s middags uitslaapt. Wie weet komen zijn ouders langs…

– Hem eruit schoppen om vijf uur in de ochtend: dat is gewoon kwetsend.

– Iets achterlaten: je beha, een portemonnee of sieraden. Gebruik ‘vergeten spullen’ niet als een excuus om hem later weer te kunnen ontmoeten.

– Vragen om e-mail of telefoonnummer: wat begrijp je niet aan het woord ONEnightstand?

– Facebook-vriendjes worden: hier kan ook niks goeds van komen…

Beeld: Pexels 

Meer over dating en sex:

– Sex-date? Bij deze serie is de kans het grootst dat jullie van bil gaan

– Do’s en don’ts voor een datingprofiel

– Afknappers in bed volgens 8 mannen

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+? Bedankt! 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy