By 

Sexting: wat vinden mannen nou echt sexy?


Sexting, het is de perfecte manier om het vuur weer wat aan te wakkeren in je relatie. Maar soms kan het best lastig zijn om de juiste woorden te vinden, of sexy selfies te maken. Waar wordt hij nou echt helemaal wild van? Deze mannen vertellen, wat de beste manier is om hem online te verleiden.

 

Je zou zeggen dat mannen een stuk ongecompliceerder in elkaar zitten als het aankomt op verleiding en sex, maar dan vergis je je toch echt. Als je geen idee hebt en maar random foto’s of berichtjes stuurt, als in iedere man is hetzelfde, kun je de plank volledig misslaan. Voor de een geldt, hoe grof gebekter hoe beter, de ander geeft juist de voorkeur aan wat subtielere teksten. En dat geldt ook voor de sexy selfies die hij wil ontvangen. Dus hoe weet je nu wat aanslaat en wat niet? Je kunt het hem natuurlijk altijd vragen, maar dan is de verrassing wel een beetje weg. Of… je laat de mannen van het Reddit forum je een handje op weg helpen.

#Spontaniteit

Voor een van de mannen op het forum is het heel simpel, zo lang het maar spontaan gebeurd.

Spontaan is altijd het beste. En dat hoeft niet heel ingewikkeld te zijn, iets als: ‘Ik denk aan je’ op een seksuele manier is top.

Ook vindt hij het heel sexy als een vrouw hem tijdens zijn werk ‘stoort’:

Er was een meisje die me altijd appte als ik in een vergadering zat, dat deed ze expres om te teasen. Zo stuurde ze een foto van haar borsten tegen elkaar aangedrukt of eentje van haar in een bikini ingezoomd op haar broekje. Gewoon random shit. – Damoclesdoesntcare

Als het aankomt op sexy kiekjes is variatie wel de key:

Mix it up! Show een beetje van je benen, of juist je hele lijf, helemaal naakt of alleen je intieme delen. Experimenteer een beetje. Ik hou van mensen die het initiatief nemen.

Een tip van ons: als je hem een selfie wil sturen waarbij je helemaal naakt bent, neem dan nooit maar dan ook echt nooit een foto waar je hoofd op staat. Hoe goed je hem ook kent en vertrouwt, het kan ook in verkeerde handen terechtkomen, je wilt dat risico niet nemen. Lees anders eerst even onze tips voor veilige sexting.

sexting

#Billen, billen, billen

De mannen op Reddit zijn groot fan van foto’s waarop onze booty goed te zien is. Of een kledingstuk dat de vrouwenbillen goed benadrukt.

Deze jongen weet het maar al te goed te omschrijven:

Liggend op bed, naakt, met haar billen in de lucht – Calfeinated

Voor Mustang80, zoals hij zichzelf op het forum noemt, maakt het niet uit zolang er maar billen te zien zijn:

Foto’s van billen, alle soorten.

En het badpak mag natuurlijk ook niet ontbreken:

Zie je mijn gebruikersnaam? Daar moet je mee beginnen. Een one piece, bikini monokini, een uitgesneden badpak, wat je ook in je kast hebt hangen. Daar wil ik je in zien. Oh en voel je vrij om hem daarna half uit te trekken of opzij te schuiven, wat je wilt. – Pm__me__ur__swimsuit

 

#Tikje mysterieus

Een aantal mannen vindt het ook heel opwindend als je hem een selfie stuurt, waarna hij zijn fantasie de vrije loop kan laten gaan.

Terwijl je een handdoek vasthoudt die je intieme delen bedekt, zodat ik de rest van het beeld zelf kan creëren in mijn hoofd. Of een van haar blote rug, als ze alleen een short draagt. – KittyHammer

Deze man houdt wel van een beetje stout:

Een selfie waarop haar decolleté goed te zien is, en dan het liefst met haar hand in haar broekje. – xNS5

 

#Zwarte lingerie

Aaah toch nog een liefhebber van lingerie!

Er was een meisje bij mij op school die me foto’s stuurde van haar, terwijl ze een zwarte kanten beha droeg. Ze had de grootste borsten van alle meiden uit de klas, dus het was echt een cadeautje om die selfies te ontvangen. Die waren zeker mijn favoriet, vooral ook omdat ze ze spontaan en alleen naar mij stuurde. – Jazz-un

#Foodporn

Deze jongen wordt helemaal wild van een vrouw die achter de grill staat en niets meer dan een schort om haar lijf heeft:

Terwijl ze op een zaterdag achter de grill staat, gekleed in een schort met voor haar de perfecte hamburger en patat. En daarbij het bericht: Dit is voor jou als je langskomt. Oh man dat vind ik zo sexy. – Pleasestopme775

 

Genoeg inspiratie voor een paar sexy selfies of stoute berichtjes, dacht ik zo. Have fun!

 

Bron: Reddit
Beeld: Pinterest

Meer over verleiding:

How to: zo verleid je je crush met een banaan

Jouw meest sexy eigenschap volgens je sterrenbeeld

5 tips om je vriend te verrassen in de slaapkamer

  • 23 July 2017
  • 2
Julia
About me

Julia is een nieuwsgierige journaliste die alles uitzoekt wat wij vrouwen willen weten op het gebied van sex en body. Ze deelt graag de laatste sexnieuwtjes, de beste verleidingstacktieken en haar persoonlijke ervaringen met je.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Te moe voor sex? Voor deze standjes hoef je de bank niet af
October 16, 2017
gevaarlijkste sexstandje
Shocking! Dit is het gevaarlijkste sexstandje
October 12, 2017
verliefd
20 tekenen dat je verliefd wordt (of het stiekem al bent)
October 10, 2017
buttplug
How to: buttplug gebruiken tijdens de sex
October 09, 2017
De leukste, gekste, liefste synoniemen voor sex
October 07, 2017
swingersleven-blog-1-480 (1)
Swingersleven #1: Het beste wat me ooit overkomen is
October 06, 2017
Waarom de meeste relaties tegenwoordig falen volgens een psycholoog
October 04, 2017
ontmaagding
Doet een ontmaagding pijn? – LotteLust Q&A
October 03, 2017
rebound sex
Rebound sex: de quick fix voor een gebroken hart?
October 02, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *