VIDEO: Drie sextoys virgins testen de LELO SONA 2 Cruise

door Lotte

Wat vinden vrouwen die nog nooit een speeltje hadden gebruikt, van één van de meest populaire toys van dit moment? Wij lieten drie sextoy virgins de nieuwe SONA 2 Cruise testen. Ze kregen één week de tijd om de SONA clitorisstimulator uit te proberen. Na het gebruik vertellen ze op beeld uitgebreid over hun ervaring. We vroegen ze het hemd van het lijf over het design, gebruik en hun happy ending.

 

De LELO SONA 2 Cruise

De SONA 2 Cruise is hét nieuwe sexspeeltje van LELO. Wat ons betreft is het speeltje onmisbaar in het nachtkastje van elke vrouw. De SONA stimuleert de clitoris met een intense sonic sensatie. De stimulatie voel je diep in je lichaam, waardoor je kans op klaarkomen extra groot is. Het is clitorally mindblowing!

Shop de LELO SONA 2 Cruise nu met 22% Black Friday-korting: van €139,- voor €109.

Alles over de SONA 2 Cruise

Opzoek naar een toy die je hoogtepunt een nieuwe sensatie geeft? De SONA 2 Cruise is een uitkomst. Het speeltje is voorzien van de Sensonic technology. LELO belooft dat vrouwen met deze techniek in 15 seconden kunnen klaarkomen. Een snelheid waar je u tegen zegt! De SONA zorgt niet zomaar voor een uniek orgasme. De sextoy beschikt namelijk over een aantal specificaties voor het beste hoogtepunt ooit.

Design

De SONA 2 Cruise is gemaakt van ultra zacht siliconen. Het speeltje is ook nog eens 100% waterdicht. Dit betekent dat je de SONA zelfs in bad of onder de douche mee kan nemen. Daarnaast is de waterdichte functie ook ideaal om de toy moeiteloos schoon te maken. Spoel de SONA met milde zeep of een toycleaner af en de toy is weer ready voor gebruik.

Vibratie

Op het siliconen materiaal zitten drie knopjes met ribbeltjes om de sextoy gemakkelijk te bedienen. Met de middelste knop zet je de SONA aan. De + en – worden gebruikt om te toy harder of zachter te laten ‘vibreren’.

In totaal heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen 12 verschillende vibratiestanden. De vibratie wordt verschillend versterkt. Door het licht zuigende effect voor een gevoel alsof je gebeft wordt. Ook maakt de SONA gebruik van pulseren, trillingen en luchtdruk. De SONA 2 Cruise stimuleert de clitoris in haar geheel. Het gedeelte dat je kan zien wordt dus niet als enige verwend. Het luxe speeltje is zo krachtig dat je de stimulatie diep van binnen voelt.

Cruise-control

De naam verklapt het al: deze sextoy maakt, jawel, gebruik van cruise control. Wanneer je de SONA harder tegen je huid aanduwt, wordt de kracht er niet minder op. Het blijft dus één constante vibratie, waardoor de stimulatie perfect aanvoelt. Voor dit effect hoef je geen extra knopjes in te drukken, wel zo fijn!

Extra’s

De LELO SONA 2 Cruise is voorzien van alle moderne snufjes en laadt zich makkelijk op aan een meegeleverde USB-kabel. Er zijn dus geen batterijen voor nodig. Het duurt ongeveer 15 minuten voordat de SONA geheel is opgeladen voor gebruik. Het bedieningspaneel stopt dan met knipperen. Naast de lader is er ook een mooi fluweel zakje om de sextoy goed op te kunnen bergen.

Nieuwsgierig naar de SONA en andere speeltjes van LELO? Neem dan een kijkje op de website. Wees er snel bij en shop met 22% Black Friday-korting!

Meer over sextoys?

De grappigste cadeautjes voor dobbelspel met vriendinnen

De beste sexspeeltjes voor een trio

Zo bewaar je je sexspeeltjes

Bron: Lelo | Beeld: Lottelust

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy