5 slaapkamer spelletjes tegen saaie sex

door Lotte

Routinewerk is funest voor een leuk sexleven. Om de boel spannend te houden, probeer je af en toe iets nieuws uit. Denk aan een bijzonder standje of een nieuwe sexplek. Ook een leuk sexspel kan het vuurtje weer doen vlammen. Elk stel kan wel wat variatie en fun gebruiken in de slaapkamer. Bovendien leer je op een speelse manier je bedpartner beter kennen. Daarom zetten we vijf spannende slaapkamergames voor je op een rijtje.

Dobbelen

De meeste stellen hebben een paar go to standjes en proberen weinig nieuwe uit. Zonde, want je kunt zoveel meer ontdekken. Als je even geen inspiratie hebt, dan pak je simpelweg de sex dice erbij. Deze EasyToys dobbelstenen beslissen voor jullie wat de volgende sexpositie en locatie worden. Wie weet ontdek je je nieuwe favoriete moves.

Fantasieën

Iedereen heeft wel een aantal fantasieën en sexmoves die hij of zij graag nog eens wil uitproberen. Hierover praten is echter makkelijker gezegd dan gedaan. We weten een niet-ongemakkelijk en veel leukere manier om je sexdromen in vervulling te laten gaan. Schrijf allebei op kleine velletjes papier tientallen handelingen, fantasieën en rollenspellen die je nog eens wil proberen. Het mag van alles zijn. Rol de papiertjes op en stop deze in glazen pot. Spreek met je lover af dat jullie eens per twee weken of maand één rolletje uit de pot vissen en de opgeschreven opdracht uitvoeren.

Heb je zelf weinig inspiratie? EasyToys heeft een leuke spellen in hun assortiment. Laat je lekker verrassen met dit spel Hart met erotische opdrachten

erotiek

Sexy selfies

Koop of leen een Polaroid-camera, trek je meest sexy lingeriesetje aan en maak een paar mooie kiekjes van jezelf. Niet zomaar wat foto’s, nee het is bij dit spel de bedoeling dat je bij elke foto wat meer van jezelf laat zien. De foto’s die je maakt, gebruik je namelijk als hints voor hem. Dat gaat als volgt: Zodra je klaar bent met fotograferen, leg je de kiekjes op de grond en maak je een spoor naar de slaapkamer. Als je lief het spoor volgt, foto voor foto, zal hij jou vinden op bed, fully naked…

selfiespelletje

Truth or Dare

Een potje Doen, Durven of de Waarheid, maar dan voor volwassenen. Met vragen en opdrachten waar je je normaal gesproken niet zo snel aan zou wagen, leer je je partner veel beter kennen op sexueel vlak. Je kunt het Truth or Dare-spel ook doen met meerdere stellen, als je durft!

Master & Slave

Willen jullie wel een sprong wagen in de wereld van BDSM, maar is het allemaal nog wat te spannend om zomaar uit te proberen? Dan is deze Master & Slave-box van EasyToys perfect voor jullie! Het bevat alles wat een beginnende BDSM’er nodig heeft. Alle speeltjes, van een blinddoek tot een zweepje, inclusief een handleiding die je stap voor stap door de kinky wereld begeleid.

 

Speelgoed voor volwassenen

EasyToys is de speelgoedwinkel voor volwassenen. Hier vind je alle soorten sexspeeltjes voor elke gelegenheid: samen of alleen, romantisch of kinky. De levering is 100% discreet. En ook met hoge nood zit je goed. Als je voor 23:30 bestelt, heb je je precious package de volgende dag in huis.

Logo-2

Meer sextips:

13 voorspel tips voor de beste sex van je leven

5 verwenplekjes van de man die je aandacht verdienen

5 apps voor een spannender sexleven

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy