Alles over masturbators

door Lotte

Op LotteLust schrijven we natuurlijk vooral over speeltjes voor vrouwen en hetero stelletjes. Maar er zijn ook heel veel soorten speeltjes speciaal voor mannen om alleen te gebruiken. Masturbators heten ze. Ondanks dat dit de best verkochte sextoys ter wereld zijn, rust er nog een taboe op erotisch speelgoed voor mannen. Hoog tijd om er meer over te weten! Wij zetten de must know feiten op een rijtje.

Wat zijn masturbators?

Een masturbator is een sexspeeltje dat speciaal voor mannen zijn ontworpen. Het wordt vooral solo gebruikt tijdens het masturberen, maar kan ook deel uitmaken van een vrijpartij met een heterosexuele of homosexuele partner. De bekendste onder de masturbators is de Fleshlight. Deze werd ruim twintig jaar geleden bedacht door ene Steve Shubin. De Amerikaan kwam op het idee toen zijn vrouw zwanger was van een tweeling en sex even niet op het menu stond. Om toch aan zijn trekken te komen, bedacht hij de Fleshlight. De buitenkant ziet eruit als een zaklamp, terwijl de opening en binnenkant qua vorm en structuur (zoveel mogelijk) op een vagina lijken.

Soorten masturbators

Niet elke masturbator is een Fleshlight. Een vergelijkbare soort is ‘Sex in a can’. Hierbij lijkt de buitenkant op een blikje wat het een discreet speeltje maakt. Nog een variatie op de Fleshlight is de Fleshjack. Deze is speciaal voor homoseksuele mannen. De binnenkant lijkt daarom niet een vagina, maar op mond of anus. Ook heb je automatische masturbators, deze hebben vibrerende, roterende en/of pulserende functies om zijn penis nog meer te stimuleren. Voor de fans van squirten zijn er ook kunstvagina’s met squirt-feature.

Binnen de wereld van genotsspeeltjes voor mannen is Tenga ook een bekende naam. Het Japanse merk maakt de speeltjes heel anders dan andere om zo van het foute imago van masturbators af te komen. De bekendste soort zijn de Tenga-eggs. Dat zijn heel flexibele siliconen ‘eieren’ die je over de gehele penis kan trekken. Elke ‘egg’ heeft zijn unieke structuur aan de binnenkant. De eitjes zijn relatief goedkoop en daarom bedoeld om één of twee keer te gebruiken.

Wat niet veel mensen weten is dat opblaaspoppen ook horen tot masturbators. De (soms) levensechte poppen zijn gemaakt om een visuele beleving te geven. Je hebt ‘hele’ poppen, maar ook gedeeltes van het lichaam. Bijvoorbeeld de romp of alleen de billen en vagina.

masturbator mannenDeze speeltjes komen van EasyToys.

Gebruikerstip voor masturbator

Hoe een man een masturbator moet gebruiken is geen rocket science. Wel zijn er enkele belangrijke gebruikerstips. Zo is het nodig om veel glijmiddel bij de toy te gebruiken om schuren te voorkomen. Ook is het schoonmaken heel belangrijk. Na elke ‘beurt’ moet het schoongemaakt worden met toycleaner. Verder is er speciaal talkpoeder om het materiaal zacht en soepel te houden.

Wauw, voor ons is er een hele wereld opgegaan! Wat zou jij ervan vinden als je vriend een masturbator heeft? Laat een (anonieme) reactie achter in de comments.

Meer over sextoys:

Kerstcadeautip: Een sexy adventskalender vol sexspeeltjes

Beeld: Tumblr

1 reactie

Kiany 15 mei 2021 - 19:30

Na 4jaar in relatie en 2 kids samen, was het spannende er wat af. Hoewel we amper ng betrekking hadden, kwam mastrubatie niet aan bod, hoewel we beide wel ons deel hadden.
Ik had het er moeilijk mee weten dat mijn vriend zich zonder mij kon bezighouden. Tot ik inzag dat het best hypocriet van me was.
Om hem en mezelf duidelijk te maken dat het perfect oke is om een hoeie en gezonde sexuele relatie te hebben en daarnaast ook wat solo te hebben, kocht ik zelf een mastrubator voor mijn vriend. Lange dagen, veel werk en 4 kids, …
ik hoor hem niet klagen allesinds.
Dus hoe sta ik er tegenover, nu positief aangezien ik hem deze zelf gaf. Maar op begin was het gedachte erover wel negatiever.

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy