Bedenk een idee voor een sextoy en verdien 3300 euro

door Julia

Heb jij een gouden idee voor een nieuwe sextoy? Dan kun je maar liefst 3300 euro winnen! Lovehoney, een Engelse webshop die erotische producten verkoopt, heeft namelijk een geldprijs uitgeloofd aan alle mensen die een geweldig idee hebben voor een nieuwe sexspeeltje.

En als je kunt bewijzen dat jouw idee echt een groot succes wordt, krijg je er nog eens een bonus bovenop. Bij elkaar maak je dan kans op 200.000 pond dat is omgerekend 225.530 euro. Een flinke pot geld, dus wij gokken zo dat de jury nogal streng zal zijn.

 

Money, money, money

Dit jaar lanceert het bedrijf de BloYo een blowjob stimulatie speeltje, die vorig jaar als winnaar uit de bus kwam. De sextoy die je bedenkt mag voor zowel mannen als vrouwen zijn, voor individueel gebruik of te gebruiken als stel. Voor elke categorie is er een winnaar die 1000 pond wint en vervolgens kiest de jury het beste sexspeeltje van uit die drie. De uiteindelijke winnaar krijgt er 2000 pond bovenop, zodat het totaal op 3000 pond (3300 euro) komt. En als Lovehoney echt helemaal weg is van het speeltje krijgt de bedenker ook nog een deel van de opbrengsten van iedere keer dat de toy over de toonbank gaat. Oké niet letterlijk, want hij is online te bestellen maar je begrijpt wat ik bedoel.

 

Wat je moet doen

Geen zorgen, je hoeft geen ontwerper te zijn of al in de sexindustrie te werken om mee te kunnen doen. Lovehoney roept iedereen op die een geweldig idee heeft, om dit in te sturen. En het niet alleen te beschrijven, maar ze willen ook graag een schets zien van je sextoy. Het is super easy, je maakt een account aan op de webshop en vult dit formulier in.

Wij zijn heel benieuwd hoe het zit met jullie creativiteit op het gebied van sextoys, dus heb jij een fantastisch idee? Stuur het in en laat het ons weten!

Bron: Lovehoney
Beeld: Pinterest

Meer over sextoys:

Bedrijf zoekt professioneel sexspeeltjes tester en het verdient bizar goed

12x de grappigste sexspeeltjes

Hij is er! De vibrator van puur goud

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy