Review: 3 vrouwen testen de krachtige Zumio Spiro-tip vibrator

door Lotte

Bij de redactie van LotteLust zijn we altijd op zoek naar de nieuwste, beste aanvullingen voor ons nachtkastje. Toen we andere laaiend enthousiaste reviews lazen over de Zumio waren we al praktisch verkocht, wij moéten dit ook gaan testen. 

Over de Zumio

De Zumio is niet zomaar een sextoy… Nee, deze werkt een beetje anders dan de meeste sexspeeltjes. In plaats van vibreren zoals de meeste vibrators, oscilleert de Zumio. We horen je misschien denken ‘osci-wat?’ Het puntje (Spiro-tip) van de Zumio oscilleert, wat inhoudt dat deze razendsnel heen en weer beweegt door middel van zogeheten ‘pin-point stimulatie’. Met het blote oog kun je het bijna niet zien. Het voelt wel als vibreren, maar dan véél intenser. Deze bijzondere vorm van bewegen zou zorgen voor diepere en intensere stimulatie. Het zou Zumio de nieuwe koningin onder de sexspeeltjes voor vrouwen maken.

De Zumio is van € 149,99 voor € 119,99 te koop via Nachtkastje.nl of te bestellen tijdens een Ladies Night homeparty. Bestel je deze bij Nachtkastje of Ladies Night? Dan krijg je niet één, maar twee jaar garantie op het speeltje.

zumio spirotip

Onze mening over de Zumio

Sophie (31), Lotte (28) en Fay (23) mochten de Zumio testen.

Eerste indruk

S: “De verpakking geeft wel meteen het gevoel dat we hier te maken hebben met een speeltje van hoge kwaliteit. De doos is stevig en mooi ontworpen, dit belooft wat!”

L: “Ik heb nog nooit zo’n bijzondere vibrator gezien! Dit ontwerp doet me een beetje denken aan een elektrische tandenborstel. ”

F: “De Zumio zit in een mooie verpakking en trekt gelijk de aandacht. Toen ik de Zumio voor het eerst zag, deed het me denken aan een elektrische tandenborstel maar dan zonder borsteltje. Ik was gelijk nieuwsgierig naar hoe de Zumio te werk gaat en op welke manier het mij zou gaan plezieren.”

Uitstraling en vorm

S: “Wat een aparte vorm heeft de Zumio! Heel anders dan andere speeltjes en dat maakt mij direct nieuwsgierig”

L: “De verpakking is erg netjes. Er zit een extra hoes om de verpakking met mooie glimmertjes, wat het een extra luxe uitstraling geeft. Naast de toy zit er een handig reiszakje bij, een houder om ‘m op te laden en een handig instructieboekje. Ook zit er een reisslot op, een must als je op vakantie gaat. Vanwege de smalle vorm lijkt het me ook heel geschikt om met een partner te gebruiken. Ik kreeg meteen zin om deze bijzondere vibo uit te proberen!”

F: “De Zumio ziet er gebruiksvriendelijk uit en ik vind de kleur paars ook echt leuk. Het lijkt niet op een normale vibrator, waardoor het juist interessant oogt.”

Standen en Trillingen

S: “Wauw, dit speeltje is bij een keer gebruiken al direct mijn top 3 in gedoken. Een klein puntje is wel dat de spanning iets te hoog kan worden, omdat standje 1 al redelijk intens is. Het speeltje heeft 8 standen, maar ik zal denk ik de 4 niet eens ‘halen’. Wie op zoek is naar intense trillingen, komt met dit speeltje helemaal aan haar trekken. De trilling ervaar ik als een ander “soort” trilling wat dit speeltje voor mij echt uniek maakt!”

L: “Wow, wow, wow. Dit is echt next level intens! Je wordt (bijna) letterlijk weggeblazen door de kracht van deze vibrator. In dat kleine puntje zit onverwachts veel kracht. Met het blote oog zie je het haast niet, maar het komt doordat alle kracht in één kleine oppervlakte (de spiro-tip) is geconcentreerd. Het puntje vibreert niet, maar het beweegt razendsnel heen en weer. Het resultaat: een superorgasme. En nog één… en nog één… en nog één… Ik heb het later ook met mijn partner gebruikt tijdens de sex. Dat ging ook supergemakkelijk, vanwege de kleine vorm kun je de Zumio heel gemakkelijk op of vlakbij je clitoris leggen tijdens diverse standjes.”

F: “Het heeft 8 verschillende trilstandjes wat erg fijn is. Je kan het makkelijk verwisselen naar een andere trilling om maximaal tot je genot te kunnen komen.”

zumio-dichtbij

Eindcijfer

S: “Overall ben ik ontzettend enthousiast over dit speeltje en zal die voorlopig mijn nachtkastje niet meer uit gaan. Zowel voor iemand die vaker een speeltje gebruikt, als iemand die bijvoorbeeld moeite heeft met het krijgen van een orgasme, is dit een echte aanrader. Wat mij betreft verdient dit speeltje een vette 9,5!

L: “Ik geef ‘m een 9,5! Een echte aanrader voor elke vrouw. Geen 10, omdat ik de eerste stand toch nét iets te intens vindt. Gelukkig kun je dat wel oplossen door de tip iets verder van de clitoris vandaan op de huid te zetten.”

F: “Ik heb totaal geen ervaring met een sexspeeltje en ben nog nooit door zelfstimulatie klaargekomen. Dit was voor mij helemaal nieuw. De gebruiksaanwijzing is erg duidelijk en vertelt hoe je de Zumio optimaal kan gebruiken. In het begin voelde het raar om mezelf te gaan bevredigen met een sexspeeltje en was ik bang dat dit ook niet zou helpen om tot een hoogtepunt te komen. Gelukkig kwam daar snel verandering in. Ik werd overrompeld door genot. Je kan inderdaad klaarkomen binnen een paar minuten door de Zumio. Ik ben erg blij met het product en zou het zeker aanraden, ook voor vrouwen die “alleen” nog nooit eerder een orgasme hebben gehad! Ik geef het speeltje een 9.”

Meer reviews:

Review: DailyKaat, dé nieuwe koppeltoy van Kaat Bollen

Zo neem je je sextoys veilig mee op reis

Nooit meer scheerbultjes dankzij deze scheercrème

Beeld: eigen beeld
Dit artikel is geplaatst in samenwerking met Ladies Night.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy