Review: MyMagicWand, het populairste sexspeeltje ooit

door Redactie

Als er één sexspeeltje al jaren beroemd en stiekem ook berucht is, dan is dat de Magic Wand vibrator wel. Samantha Jones maakte het “massage apparaat” in Sex and the City in één klap wereldberoemd. Sindsdien zijn er Magic Wands in alle soorten en maten voor de kleine én grote portemonnees. Eén van de beste op de markt is van het merk MyMagicWand. Of het de verwachtingen waar maakt? Wij mochten het testen van EasyToys. Je leest onze ervaring hier… 

Eerste indruk MyMagicWand

Wauw! Als je de massager voor het eerst uit de verpakking haalt, valt je mond gelijk open. Wat een indrukwekkend ding! Je merkt gelijk dat MyMagicWand niet zomaar een sextoy is. Je ziet en voelt echt dat je een kwaliteitsspeeltje in handen hebt. Een strak design zonder tierlantijntjes, denk: parels en strass steentjes. Het materiaal voelt lekker aan: de vibrerende, flexibele kop is gemaakt met zacht siliconen en heeft een harde kern.

Wat me gelijk bevalt, zijn drie duidelijk knoppen: aan/uit, plus en min. Als je net een nieuw sexspeeltje hebt uitgepakt, is een handleiding lezen wel het laatst wat je wilt. Je wilt je nieuwe speelgoed natuurlijk gelijk uitproberen! Ik vind het dus een groot pluspunt dat deze Wand vibrator direct gebruiksvriendelijk is.

mymagicwand review

Veelzijdige krachtpatser

Wat maakt de MyMagicWand zo magisch? In tegenstelling tot de meeste toys heeft het verschillende standen en ritmes. Van zacht tot hard. Constante trillingen en ‘golvende’ ritmes. Een enorm fijne afwisseling is om zogezegd even op adem te komen.

Typerend aan de Wand massagers is dat er niet handsfree zijn. Ze zijn niet oplaadbaar en gebruiken ook geen verwisselbare batterijen. Dat lijkt een nadeel, maar is eigenlijk in jouw voordeel. De toy moet namelijk aan het net aangesloten worden om die beroemde power te kunnen krijgen. Gelukkig is het snoer van de MyMagicWand lang en dus handzaam. Bovendien ben je dat snoer allang vergeten zodra je de wand aanzet en gaat gebruiken. Dan kun je je alleen nog maar focussen op de trillingen die je door je hele lichaam voelt.

Orgasme garantie

Over de trillingen gesproken… Een orgasme is met behulp van MyMagicWand voor je het weet bereikt. Dankzij de extreem krachtige motor is een snel hoogtepunt binnen handbereik. Het speeltje is daarom favoriet om solo te gebruiken, maar ook met een partner kan het heel leuk zijn. Naast clitoris stimulator dient hij – ja-ha – namelijk ook gewoon als massageapparaat. Daar was het origineel immers voor gemaakt.

mymagicwand review

Nog meer plezier met opzetstukken

De veelzijdigheid van de MyMagicWand bewijst zich ook door de opzetstukken die je erbij kunt kopen. De siliconenkop is afneembaar en in de plaats kun je één van de drie opzetstukken gebruiken. Er is een bunny-vorm, deze heeft twee soepele oortjes waarmee je twee sweet spots tegelijk kunt stimuleren. Verder heb je een opzetstuk met noppen, deze zijn extra zacht en zijn perfect voor een heerlijke massage. Tot slot is er ook een stuk voor inwendige stimulatie die voor het genot van zowel vrouwen (G-spot) als mannen (prostaat) is gemaakt.

Shop MyMagicWand met korting

Loop je wel warm voor dit speeltje? Dan heb je nu geluk! Bij EasyToys koop je de MyMagicWand nu tijdelijk voor € 89,95 in plaats van €119,95. Het speeltje is verkrijgbaar met diverse accentkleuren: roze, blauw, paars en turquoise. De opzetstukken zijn in bijpassende kleuren te bestellen vanaf € 17,95. Hét perfecte kerstcadeautje voor jezelf (en je partner) als je het ons vraagt! Ook fijn: EasyToys levert snel (binnen een werkdag) en altijd discreet!

Meer over sexspeeltjes:

Kerstcadeautip: Een sexy adventskalender vol sexspeeltjes

Sexspeeltje kopen tips: hier moet je op letten

Waarom ieder stel een koppeltoy moet hebben

Beeld: Tumblr, EasyToys
Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met EasyToys.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy