Singlesday: 5 speeltjes die beter in bed zijn dan een man

door Chiara

“Mannen zijn nergens goed voor”, bijna iedereheterovrouw heeft deze zin wel eens over haar lippen laten glijden. Tja, op sommige momenten mogen ze er best zijn. Zoals tussen de lakens bijvoorbeeld, maar met deze sextoys zijn mannen zelfs overbodig in de slaapkamer. Dus niet getreurd bij gebrek aan een vent… Vier jouw happy single bestaan met de volgende speeltjes. Je verdient het!

 

1. Satisfyer Pro 2 Next Generation

De drukgolf en touch-free stimulatie van dit speeltje brengen jouw clitoris naar de z(w)evende hemel! Met maar liefst elf verschillende standjes biedt deze toy voor iedere single lady iets wils! Ook is de Satisfyer Pro waterproof en voorzien van een oplaadbare batterij.

Verkrijgbaar bij Bol.com voor €31,99.

Satisfyer Pro

 

2. LELO Ora 2 Vibrator – Oraal

Ook wel LELO’s bekroonde sex simulator genoemd… Need we say more? Oké, misschien een beetje dan… Deze toy staat garant voor draaiende bewegingen en intense pulsaties op en rond je clit (lees: ongekende orale sex). Tot slot is het speeltje waterdicht, USB-oplaadbaar en voorzien van tien standjes!

Verkrijgbaar in 3 verschillende kleurencombinaties bij Bol.com voor €126,75.

 

LELO Ora 2 Vibrator

 

3. Fun Factory Bi Stronic Fusion Vibrator

Dankzij de pulserende én vibrerende functies geeft dit speeltje je the best of both worlds. Je leest het goed: dit speeltje kan stoten en heeft maar liefst 64 spannende pulseer en vibreer combinaties. Heb je een favoriet? Dan slaat de slimme Bi Stronic Fusion deze meteen op. Dit vriendje mag je gerust meenemen voor een baddersessie. Forever single? Da’s niet erg wanneer deze sexytoy in je nachtkastje ligt!

Dit man vervangende speeltje bemachtig je bij Bol.com voor €169,-.

 

Fun Factory Bi Stronic Fusion Vibrator

 

4. Womanizer vibrator

De top van dit intense speeltje maakt roterende bewegingen, waardoor je vaginawand een goddelijke massage ontvangt. De speciale hoek maakt dat je G-spot goed wordt verwend. Varieer met tien verschillende standjes, maar het liefst niet onder de douche. En zorg dat je een flinke dosis batterijen in huis haalt!

Deze krachtpatser bestel je bij Bol.com voor €19,95.

 

womanizer vibrator

 

5. Zalo – Baby Star Bullet Vibrator met App Control

Classy, feminine en super intens: dat is dit mt 24k bladgoud bewerkte siliconen sexspeeltje! Het bijzondere aan deze toy is dat je ‘m binnen één klik kunt verbinden met een speciale app. Met acht verschillende vibraties en ultra high power (gelukkig wel lawaaivrij) kom je binnen no time tot een overweldigend hoogtepunt. De verpakking alleen al is te cute om te laten liggen!

De Baby Star Bullet drop je in je winkelmandje bij Bol.com voor 101,99.

 

Zalo - Baby Star Bullet Vibrator

 

Meer fijne sexspeeltjes:

De beste anale sexspeeltjes

12 x de grappigste sexspeeltjes

Moeite met klaarkomen? Deze toys helpen je op weg

Bron: Bol.com 
Beeld: Bol.com & Pinterest 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy