Spannende dates om te doen met Valentijnsdag 

door Maaike

Niet zo van de zoetsappige dates en ben je op zoek naar iets spannends om te doen op Valentijnsdag? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij hebben vijf date-ideeën die heel wat spanning met zich mee brengen…

Valentijnsdate 1: Dineren in het donker

Volledig in het donker dineren? Dat brengt zeker wat spanning met zich mee! Bij Ctaste zul je communiceren, proeven, horen, ruiken en voelen totaal anders gaan ervaren wanneer je eet in het donker. Naast de spannende smaakbeleving lopen er ook experts van het donker rond die jullie op een fantastische en ongedwongen manier versteld zullen laten staan.

Valentijnsdate 2: Bodypainten

Bodypainting is leuk, erotisch, spannend en ook nog eens lachwekkend. Tijd om de kleren uit te trekken en elkaar eens lekker te gaan bekladden met elkaars favoriete kleuren!

Valentijnsdate 3: Een sextoy gebruiken en uiteten gaan

Net zoals de rest van de wereld, zit het er dik in dat ook jij en je vriend(in) uiteten gaan op Valentijnsdag. Denk je: 'meh, boring'? Neem dan een sextoy mee! Doe een vibrerend ei en geef je partner de controle over de remote, terwijl jullie heerlijk aan het genieten zijn van een heerlijk diner in een restaurant dat vol zit met mensen! Spanning gegarandeerd…

Valentijnsdag date
Date #4 Geef elkaar een lapdance

Voor een valentijnsdagdate hoef je niet per se de deur uit, maar kun je het thuis ook spannend maken. Geef elkaar na een romantisch diner een spannende lapdance die zó sexy is dat jullie in bed belanden, maar probeer dat zo lang mogelijk uit te stellen!

Valentijnsdate 5: Ga naar een parenclub

Als er iets spannend is, is het om sex te hebben wanneer anderen kijken, of wanneer jullie anderen sex zien hebben. Dit kan bijvoorbeeld bij een parenclub. Misschien voelen jullie je wel zo op je gemak dat jullie ook sex hebben met anderen. Voel je je hier niet comfortabel bij? Dit hoeft natuurlijk niet! Geniet, leer en experimenteer!

En vergeet niet je sexy valentijnsdaglingerie:

Meer over daten:

3 onzekere gedachtes die iedere vrouw heeft tijdens het daten (en wat je eraan kunt doen)

Date ideeën zonder budget

3 tips voor spannendere chats in een datingapp

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy