Speeltje van de maand: De krachtige LELO Alia

door Lotte

Het is weer tijd voor het speeltje van de maand en in maart wordt het een luxe toy namelijk de LELO Alia. Een kleine, handzame toy waarmee je vele hoogtepunten kan bereiken!

Waarom de LELO Alia clitorisvibrator?

Deze elegante en bescheiden vibrator is een verrijking voor je nachtkastje. Hij is klein, namelijk 8,5 cm. De toy is erg fijn om vast te houden dankzij de ring waar je je vingers in kan plaatsen. Er zijn 6 verschillende vibratiestanden die krachtig, maar wel fluisterstil zijn. De Alia is verpakt in een luxe doos met daarbij een satijnen opbergzakje en glijmiddel.

lelo alia

Waterproof

De Alia is waterproof en dus te gebruiken in bad of onder de douche. Het schoonmaken kan dus ook gemakkelijk onder de kraan met een toycleaner of een milde antibacteriële zeep. Zorg dat je je toy voor en na gebruik schoonmaakt.

De Alia is daarnaast ook makkelijk oplaadbaar met de bijgeleverde usb oplader. Na het opladen is de Alia vier uur lang te gebruiken. Ideaal voor een lange self love sessie!

De LELO Alia vibrator op een rijtje:

  • 6 variabele standen
  • Wordt geleverd in geschenkverpakking
  • Gemaakt van soepele materiaal
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Makkelijk op te laden
  • Fluisterstille trillingen
  • Waterdicht
  • Perfect voor koppels

Prijskaartje: € 119,95 bij EasyToys

lelo alia

Onze mening over de Alia clitoris vibrator

Eerste indruk

“Persoonlijk vind ik het merk LELO echt de Rolls Royce onder de vibrators. Ze hebben aan alles, maar dan echt alles gedacht. Het begint al bij een prachtig luxe verpakking. Na het openen zie je een toy wat enorm mooi ontworpen is. Op het eerste gezicht zie je niet eens dat het een sexspeeltje is. Ik vind het oprecht meer lijken op een kunstobject dan op een vibrator. Als je verder in de doos kijkt vind je een oplader, gebruiksaanwijzing, opbergzakje en glijmiddel. Allemaal is erg duidelijk en vanzelfsprekend.”

Standen en trillingen

“Op de Alia zitten drie knoppen waarmee je de toy bedient. Een plus-knop om harder te zetten, een knop om de standen te wisselen en een min-knop. Om de Alia aan te zetten, houd je de plus-knop ingedrukt. Het eerste standje voelde voor mij meteen heel fijn. Ik hou van een continue trilling. Een ‘golvende’ vibraties doen mij weinig. Wel houd ik wat heftige stimulatie, dus ik drukte de plusknop meteen al in. Als je hier niet van houdt, kun je natuurlijk ook op de min-knop drukken voor een wat zachtere trilling.”

Gebruik

“Na een leuk weekend lag ik moe en voldaan in mijn bed. Ik pakte mijn nieuwe toy uit de doos en deed hem aan. Ik besloot eerst mijn schouders te masseren met de toy met een zachte vibratie. Ik kwam helemaal tot rust en zakte langzaam naar beneden. Zodra ik de toy op mijn clit zette, voelde ik dat het niet lang zou duren tot mijn orgasme. Ik drukte snel op het ‘plusje’ en genoot totdat mijn lichaam begon te kronkelen van een heerlijk orgasme. Dit orgasme smaakte naar meer. Ik drukte de min-knop een paar keer in en bouwde langzaam op naar een tweede orgasme. Ik heb het geluk dat ik makkelijk achter elkaar kan klaarkomen en daar is dit een hele geschikte toy voor.”

Must have?

“Een hele dikke ‘JA’! Ik wil oprecht niet meer zonder deze toy. Hij is klein, krachtig, mooi en handig. Wat wil je nog meer?! Mijn voorkeur gaat uit naar vibrators die trillen op je clit. Ik heb nog niet eerder een toy gehad die zo hard kan trillen terwijl die zo klein is. Wat ik ook bizar vind, is dat hij megastil is. Eigenlijk raak ik niet uitgepraat over deze toy. Hij is echt helemaal fantastisch!”

Shop de LELO Alia hier!

Beeld: EasyToys/eigen fotografie

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy