Speeltje van de maand: Pleasure Cherry Vagina balletjes

door Lotte

Een nieuwe maand betekent natuurlijk ook weer een nieuw speeltje van de maand! Met dit keer iets anders dan anders. Geen krachtige vibo of bondage-set, maar vagina balletjes van Pleasure Cherry.

Waarom vagina balletjes?

Vagina balletjes worden vaak verward met trileitjes. De balletjes trillen echter niet en zijn niet bedoeld om je te stimuleren. Vagina balletjes stop je in je (verrassend) vagina om je bekkenbodemspieren te trainen. Dit zijn de spieren die je gebruikt wanneer je je plas ophoudt. Door de verzwaarde balletjes regelmatig te dragen en je spieren aan te spannen, kun je deze sterker maken. Dit heeft allerlei voordelen op lichamelijk – zoals verminderen van incontinentie, maar ook seksueel gebied.

  • Meer gevoel tijdens penetratiesex voor jou én hem
  • Stimuleert natuurlijk vochtaanmaak
  • Intenser gevoel tijdens de sex
  • Makkelijker en heftiger klaarkomen.

Vagina balletjes worden ook wel Ben Wa balletjes, geishaballetjes, love balls of kegelballen genoemd.

Over de Pleasure Cherry Vagina Balletjes

De kersvormige balletjes hebben elk een ander gewicht. Je begint bij de lichtste en zo kun je steeds een iets zwaardere kersje proberen. Je duwt ze enkele centimeters diep in je vagina. Het is belangrijk dat het touwtje aan de buitenkant zichtbaar blijft. Hiermee kun je het gemakkelijk weer verwijderen.

Pleasure Cherry Vagina Balletjes op een rijtje:

  • Set van 5
  • Verschillende gewichtjes
  • Traint de bekkenbodemspieren
  • Zacht siliconen
  • Eenvoudig te reinigen
  • Kleur: Paars

Prijskaart: €62,95 bij EasyToys.nl

Train je bekkenbodemspieren en geniet van de vele voordelen! In deze set zitten 5 verschillende vaginaballetjes met verschillende gewichtjes. Bij regelmatig gebruik train je hiermee de spieren in je vagina, waardoor je vagina strakker wordt, je meer stimulatie ervaart tijdens penetratie en orgasmes intenser worden. De balletjes zijn gemaakt van zacht en flexibel siliconen en zijn eenvoudig schoon te maken.

De balletjes hebben de volgende gewichten: 30.05 gr, 39.97 gr, 60.10 gr, 85.5 gr en 109 gram.

Onze mening over de Pleasure Cherry balletjes

Eerste indruk

“Vagina balletjes, ik had ze nog nooit écht gebruikt. Weleens een keertje bij een pakket gekregen en voor de grap ingedaan, maar verder nooit aandacht aan besteed. Deze kersenballetjes zijn er wel zo vrolijk uit dat ik echt zin krijg om het gelijk te proberen. Ik ben erg benieuwd welk gewichtje ik kan dragen en hoelang het duurt voordat ik verschil merk.

Het gebruik

“Iets naar binnen stoppen dat vervolgens niet trilt, dat is nieuw! Met deze ‘sexspeeltjes’ moet je zelf het werk gaan doen. Door regelmatig de balletjes te dragen en je ‘vagina’ aan te spannen, kun je je bekkenbodem spieren trainen. Ik heb dit een maand lang drie keer per week een halfuurtje per dag gedaan. Ik begon natuurlijk met het lichtste balletje, maar daar voelde ik weinig weerstand. Ook bij de tweede niet. Ik besloot op bij de derde te beginnen en elke week een zwaarder te proberen. Dat lukte aardig. Het was een beetje onwennig, maar wel leuk om een keer te ervaren. Ook omdat ik echt verschil merkte na een maand, ook mijn partner zei iets meer voelde tijdens de sex.”

Must have?

“Yes! Een vibrator is natuurlijk een heel fijn speeltje om te hebben in de kast, maar het kan je wel een beetje ‘lui’ maken. Af en toe trainen met love balls is een leuke manier om zelf op een andere manier aan een fijn sexleven te werken. Dat ik en mijn partner allebei verschil maken, motiveert mij om verder te experimenteren met andere balletjes.”

Shop de Pleasure Cherry Vagina balletjes

Dit verhaal wordt mogelijk gemaakt door EasyToys

Beeld: Voodoo/EasyToys

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy