Speeltje van de maand: We-Vibe Chorus

door Lotte

De lente is nog zover weg: tijd om nader tot elkaar te komen… Laat een koppeltoy nou het perfecte excuus – niet dat we dat nodig hebben – zijn om met je lief te experimenteren tussen de lakens… of op de keukentafel, in de badkamer en op de bank. Sinds januari is de nieuwe toy van het luxe merk We-Vibe uit. Genoeg reden om de We-Vibe Chorus tot speeltje van de maand uit te roepen.

Waarom een We-Vibe?

Een koppeltoy als We-Vibe is de ultieme toy om samen handsfree te genieten. Als je nog niet bekend bent met dit type partnertoy, dan vraag je je waarschijnlijk af hoe en waar je ‘m moet gebruiken. Het lijkt ingewikkelder dan het is. De vrouw brengt het dunnere gedeelte van de toy in, zodat het bovenste, dikkere gedeelte op haar clitoris rust. De toy is ook buigbaar, zodat het jouw body perfect past. Het is dan de bedoeling dat de man ook bij haar naar binnen gaat. Geen zorgen, dit past! Het kan wel helpen om wat glijmiddel (op waterbasis) te gebruiken.

Als vrouw heb je ook grotere kans op een (clitoraal) orgasme tijdens de penetratie. Je clitoris (laten) stimuleren met vingers of een vibrator kan hierbij helpen, maar vaak leidt het alleen maar af of zit het in de weg. Met een koppeltoy als de We-Vibe Chorus gaat het een stuk makkelijker, omdat jullie handen vrij zijn. Een We-Vibe gebruiken is dus dé manier om samen nog meer van sex te genieten, zonder afleiding.

Knijptechnologie

De We-Vibe Chorus is voorzien van twee motoren met ieder 10 verschillende vibratiestanden. Je kunt deze koppel vibrator bedienen op vier verschillende manieren. Met de knop op de toy, met de afstandsbediening, via de We-Vibe Connect app en en tot slot door in de afstandsbediening te knijpen. Dit laatste is een gloednieuwe feature van de Chorus. Het was ontworpen met de natuurlijke menselijke reactie op genot in gedachten.

we-vibe chorus

Connect app

Wanneer je de We-Vibe Connect app installeert kun je via Bluetooth contact maken met je We-Vibe. Dan kun je op afstand (dus ook als je in een ander land bent) de toy besturen. Je kunt je je eigen ritmes en snelheden vastleggen, zodat je handsfree kan genieten. Daarnaast kun je ook chatten en videobellen om het nog spannender te maken.

we-vibe chorus

De We-Vibe Chorus op een rijtje

  • Verstelbare vibrator
  • Knijptechnologie
  • 2 motoren
  • 10 standen
  • Waterproof
  • Luxe laadstation
  • Met afstandsbediening
  • Wereldwijd te bedienen met de We-Connect App

Prijskaartje: van € 199,00

We know! Het is een prijzige toy, maar gezien het een partnertoy is kun je de prijs altijd door twee delen of als cadeau doen. Ben je wel nieuwsgierig naar de We-Vibe, maar is je budget lager? Geen probleem, We-Vibe heeft ook goedkopere alternatieven. Neem een kijkje in de webshop van EasyToys.

Onze mening over de We-Vibe Chorus

De LotteLust-redactie mocht van EasyToys de We-Vibe Chorus in de kleur kosmisch roze testen.

Eerste indruk

“Echt een mooie verpakking! Het kleurverloop van zalmroze naar roze in combinatie met de gouden glans geeft de We-Vibe echt een luxe en fun uitstraling. Over de binnenkant van de verpakking is ook goed nagedacht. Je maakt ‘m makkelijk open en dan zie je gelijk de makkelijkste instructies. Superhandig, want wie heeft er nou zin om de handleiding door te spitten. Je wilt gelijk de belangrijkste dingen weten! Ik kwam er wel vrij snel achter dat de handleiding toch wel nuttig is. Hoewel ik al een oudere We-Vibe heb, moest ik me toch even inlezen. Bijvoorbeeld hoe je de nieuwe knijpfunctie instelt. Er zitten wat meer knopjes op de afstandsbediening van de Chorus. Maar gelukkig is het na één keer lezen dankzij de handige illustraties meteen duidelijk.”

Het gebruik

“Wauw! Ik had niet verwacht dat ik zo onder de indruk zou zijn van de Chorus. Ik heb de eerste We-Vibe van ongeveer 6 jaar geleden en vind het verrassend dat de nieuwe versie nog zoveel nieuwe features heeft. Ik merkte gelijk dat de motor al een stuk krachtiger is. De afstandsbediening werkt een stuk slimmer en beter. Het aantal knopjes lijkt overweldigend, maar al gauw heb je door welke wat doet. Je kunt ritme, patroon en snelheid customizen, waardoor je precies wat jij lekker vindt kan instellen. Het is fijn om zachtjes te beginnen en het tempo steeds meer op te voeren.”

“De app vind ik echt een fantastische toevoeging. Je kunt zelf drie opties instellen, waaronder ook de mogelijkheid om de We-Vibe laten te vibreren door de aanraking en wrijving tijdens de sex. Wat een waanzinnige technologie! Het is ook geweldig om samen te ontdekken hoe dit speeltje werkt en op welke manier het het lekkerst voor jullie is. Ik en mijn partner zijn nog lang niet uitgeëxperimenteerd!”

Musthave?

“Ik ben van mening dat iedereen ooit een We-Vibe partnertoy moet gebruiken. Ik zou die ervaring willen gunnen. Het is ook leuk om dit samen te kopen, ieder de helft is misschien wel te doen. De We-Vibe Chorus is een prijzige toy, als je het geld hebt, zeg ik: JA! Sex met je partner krijgt een geheel nieuwe dimensie met deze toy.”

we-vibe chorus

Meer over speeltjes:

Zo gebruik je een speeltje tijdens de sex

Speeltje van de maand: Violet vibrator

De beste sexspeeltjes voor een trio

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys ontstaan.

Beeld: Eigen fotografie

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy