5 x sex work-outs

door Lotte

Geen fan van sporten? Yeah, wij ook niet! Dus hoe maak je beweging fun? Nou, je raadt het natuurlijk al. Door een portie intense sex work-outs.

Hang je sportschoenen aan de wilgen en cancel je abonnement op de sportschool maar, want het lichaam van scharrel/vriend is vanaf nu jouw nieuwe fitnessapparaat. Bepaalde sexstandjes doen het namelijk ook prima als work-out. Tenminste… als je het goed doen. Wij vertellen hoe je het doet! Let’s get physical!

Sex work-out: Stretching

Zoals bij elke training begin je met stretching. Bij een ‘gewone’ training buig je voorover en raak je je tenen enkele seconden aan. Bij sexercising doe je ongeveer hetzelfde, maar leun hierbij met je armen op een lage stoel. Houd je benen gespreid en zo recht mogelijk terwijl je lover je van achteren neemt.

Sex work-out: Hi-ya

Een vrouw bovenop biedt de meeste mogelijkheden voor een sex work-out. In deze positie moet jij de meeste bewegingen maken, maar je bent wel helemaal in control. Nog een pluspunt: de meeste vrouwen zeggen dat ze bovenop makkelijker klaarkomen. Als dat geen mooi einde is van een work-out… Begin bijvoorbeeld door op zijn penis te zitten met je benen aan beide zijden van zijn lichaam. Beweeg je heupen van voor naar achter en span je billen hierbij aan.

sex work-out

Sex work-out: Sexy squats

Eindelijk een manier om squats plezierig te maken! Ga in de squatpositie – die ken je vast de sportschool en anders van Instagrammers zoals Jen Selter. Zet je voeten naast zijn middel en zak helemaal door zijn knieën tot hij in je zit. Houd je benen goed aangespannen en je rug recht terwijl je op en neer gaat. Dit is een pittige sexercise die geweldig werkt voor strakkere buik-, been- en bilspieren. Pas wel op dat je niet hard gaat, straks doe je zijn jongeheer nog pijn. Bekijk welke standjes een penisbreuk kunnen veroorzaken. sex work-out

Sex work-out: Legs up

Jij ligt op je rug met je benen op zijn schouders. Hierdoor kan hij niet alleen dieper in jou gaan, maar dit spant ook je benen en je buikspieren aan.

Sex work-out: Missionaris

Het voordeel van missionaris is dat je niet zo hard hoeft te werken. Toch kun je kleine aanpassingen doen waardoor ook dit standje een work-out kan worden. Het draait om stretchen en aanspannen. Stretch, maak je rug bol en span je buikspieren aan. Een beetje alsof je pilates doet in bed. Step it up door ook je bekkenbodemspieren aan te spannen: je lover zal deze extra weerstand zeker lekker vinden.

sex work-out

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy