De drie heetste sexstandjes voor Valentijnsdag

door Julia

De dag van de liefde is bijna aangebroken! Welke sexstandjes een must try zijn voor Valentijnsdag? Dat lees je hier.

Of je nu romantisch gaat dineren, een avondje gaat dansen of dat je lekker thuis blijft samen kookt en Netflix aanzet, Valentijnsdag is niet compleet zonder lekkere sex. Inspiratie nodig voor een happy ending? Dit zijn de drie heetste sexstandjes die je moet proberen.

 

#1 De love lock

 

heetste sexstandjes

 

Voor dit standje is de slaapkamer off limits. Om het net even wat spannender te maken gaan jullie de keuken in, de love lock wordt namelijk uitgevoerd op de keukentafel. Hoe werkt het? Jij gaat op de tafel zitten, je vriend staat voor je en je vouwt je benen om hem heen. Hij pakt je billen vast en trekt je naar hem toe. Voor extra ondersteuning kun je je handen op de tafel laten rusten. Fijne bijkomstigheid van deze positie is dat hij je diep kan penetreren.

 

#2 Spoonen met een twist

 

heetste sexstandjes

Het lepeltje lepeltje-sexstandje , maar dan met de gezichten naar elkaar toe. Heel intiem dus, want je ligt dicht tegen elkaar aan zodat je hem diep in zijn ogen aan kan kijken. Het fijne van dit sexstandje is dat je clitoris tegelijkertijd gestimuleerd wordt. Wil je het romantisch maken? Streel dan met je hand zijn gezicht, terwijl je hem aankijkt of geef kusjes op zijn hoofd.

 

#3 De schommel

heetste sexstandjes

Een van de heetste sexstandjes is de schommel. Waarom? In deze positie gaan je benen de lucht in en dat creëert een stevige en diepe penetratie, heetttt! Diepere penetratie stimuleert namelijk meerdere zenuwuiteinden. Zo voer dit sexstandje uit: Ga op je rug liggen en lift je benen omhoog, buig ze tot je knieën zo ongeveer op ooghoogte zijn. Je vriend knielt voor je op de grond en drukt zijn knieën tegen jouw onderrug, dit om je te ondersteunen. Zijn torso leunt tegen jouw heupen. Moeilijk om je evenwicht te houden? Pak dan zijn benen vast voor meer grip.

 

Happy Valentine’s Day!!!!

Bron: Elite Daily
Beeld: Cosmopolitan, Pinterest

 

Meer over Valentijnsdag:

Onweerstaanbaar in deze lingerie-stijlen met Valentijnsdag

– Single en fabulous op Valentijnsdag

– De leukste dates voor Valentijnsdag

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy