By 

Komt hij te snel klaar? Probeer dan eens deze drie sexstandjes


We hebben het allemaal weleens meegemaakt; geweldige sex met een te vroege afloop. Voor een keer is dat geen probleem, maar gebeurt dit vaker en met een vaste partner, dan kan dit een behoorlijke teleurstelling zijn. En dus gingen wij op zoek naar de must try posities in bed, waarmee te snel klaarkomen verleden tijd wordt.

 

Eerder gaven we al zeven easy tips om zijn orgasme uit te stellen, mocht je deze nog niet gelezen hebben check ze dan hier. En nu helpen we je op weg met de drie sexstandjes tegen vroegtijdig klaarkomen. Lets begin!

 

#1 Dominante doggy

Met deze variant op de standaard doggy style positie, kan je vriend je niet heel diep penetreren. Dit zorgt ervoor dat hij minder snel klaarkomt. Hij gaat als volgt: net als in doggy style zit jij op je knieën leunend naar voren op het bed en gaat hij achter je zitten op zijn knieën. Maar dit keer leunt hij naar achteren, met zijn billen raakt hij zijn voeten. Op deze manier is de sensatie minder intens, wat hem meer controle geeft over zijn orgasme.

 

#2 Van opzij

Ga op je rug liggen met een been gebogen, je voet zet je op het bed neer. Dan komt je lover van opzij en gaat schuin op je liggen. Het been wat jij gebogen houdt, gaat over zijn billen en benen heen. Hoe diep hij je penetreert hangt af van hoe ver of wijd jij je benen spreidt.

 

#3 Knieetjes omhoog

In deze positie kun je met je voeten tegendruk geven als het te snel gaat. Je doet hem zo: ga op bed liggen op je rug, buig je knieën en trek ze naar je borst toe. Je vriend zit op zijn knieën en komt in je. Zet vervolgens je voeten op zijn borst. Gaat het te snel? Druk dan met je voeten tegen hem aan, zodat hij langzamer beweegt. Probeer op deze manier het juiste ritme te vinden, en voorkom hiermee een vroegtijdig orgasme.

 

Bron: Cosmopolitan
Beeld: Pinterest

Meer over orgasmes lees je hier:

Waarom je nooit met een orgasme genoegen zou moeten nemen

Anorgasmie: ik heb nog nooit een orgasme gehad

Drie sexstandjes voor een langdurig orgasme

  • 7 August 2017
  • 1
Julia
About me

Julia is een nieuwsgierige journaliste die alles uitzoekt wat wij vrouwen willen weten op het gebied van sex en body. Ze deelt graag de laatste sexnieuwtjes, de beste verleidingstacktieken en haar persoonlijke ervaringen met je.

YOU MIGHT ALSO LIKE

De eerste keer met je nieuwe liefde eng? Niet met deze tips!
July 16, 2018
Mannen vs vrouwen: Eisen in de liefde
July 14, 2018
10 originele date ideeën die niet saai zijn
July 12, 2018
sexstandjes-calorieen
Met deze standjes verbrand je de meeste calorieën
June 19, 2018
slecht in bed
Relatie verbreken als de ander slecht in bed is? 6 vrouwen geven hun mening
June 16, 2018
staande sex standjes
Staande sex standjes: Zo doe je dat!
June 13, 2018
goedmaaksex
Waarom goedmaaksex de lekkerste soort sex is
June 09, 2018
lange-relatie-hoe-vaak-sex (1)
10 mannen en vrouwen in een lange relatie over hoe vaak ze het doen
June 07, 2018
te-snel-klaar-komen-vrijvraag-480 (1)
Mijn vriend komt te snel klaar, hoe vertel ik dit? – VrijVraag #3
May 25, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *