By 

Komt hij te snel klaar? Probeer dan eens deze drie sexstandjes


We hebben het allemaal weleens meegemaakt; geweldige sex met een te vroege afloop. Voor een keer is dat geen probleem, maar gebeurt dit vaker en met een vaste partner, dan kan dit een behoorlijke teleurstelling zijn. En dus gingen wij op zoek naar de must try posities in bed, waarmee te snel klaarkomen verleden tijd wordt.

 

Eerder gaven we al zeven easy tips om zijn orgasme uit te stellen, mocht je deze nog niet gelezen hebben check ze dan hier. En nu helpen we je op weg met de drie sexstandjes tegen vroegtijdig klaarkomen. Lets begin!

 

#1 Dominante doggy

Met deze variant op de standaard doggy style positie, kan je vriend je niet heel diep penetreren. Dit zorgt ervoor dat hij minder snel klaarkomt. Hij gaat als volgt: net als in doggy style zit jij op je knieën leunend naar voren op het bed en gaat hij achter je zitten op zijn knieën. Maar dit keer leunt hij naar achteren, met zijn billen raakt hij zijn voeten. Op deze manier is de sensatie minder intens, wat hem meer controle geeft over zijn orgasme.

 

#2 Van opzij

Ga op je rug liggen met een been gebogen, je voet zet je op het bed neer. Dan komt je lover van opzij en gaat schuin op je liggen. Het been wat jij gebogen houdt, gaat over zijn billen en benen heen. Hoe diep hij je penetreert hangt af van hoe ver of wijd jij je benen spreidt.

 

#3 Knieetjes omhoog

In deze positie kun je met je voeten tegendruk geven als het te snel gaat. Je doet hem zo: ga op bed liggen op je rug, buig je knieën en trek ze naar je borst toe. Je vriend zit op zijn knieën en komt in je. Zet vervolgens je voeten op zijn borst. Gaat het te snel? Druk dan met je voeten tegen hem aan, zodat hij langzamer beweegt. Probeer op deze manier het juiste ritme te vinden, en voorkom hiermee een vroegtijdig orgasme.

 

Bron: Cosmopolitan
Beeld: Pinterest

Meer over orgasmes lees je hier:

Waarom je nooit met een orgasme genoegen zou moeten nemen

Anorgasmie: ik heb nog nooit een orgasme gehad

Drie sexstandjes voor een langdurig orgasme

  • 7 August 2017
  • 0
Julia
About me

Julia is een nieuwsgierige journaliste die alles uitzoekt wat wij vrouwen willen weten op het gebied van sex en body. Ze deelt graag de laatste sexnieuwtjes, de beste verleidingstacktieken en haar persoonlijke ervaringen met je.

YOU MIGHT ALSO LIKE

hoeveelheid sex
Dit bepaalt de hoeveelheid sex die je hebt
August 22, 2017
voorkeur
‘De voorkeur voor een merk beïnvloedt geluk in je relatie’
August 19, 2017
foam roller
Must try: 4 sexposities op de Foam Roller
August 17, 2017
kinderwens
Single, een kinderwens en een tikkende klok
August 15, 2017
sexblessure
10 mensen onthullen hun ergste sexblessure
August 13, 2017
lange relatie
Dit is dé reden waarom mannen een lange relatie beëindigen
August 11, 2017
friends-with-benefits-wel-werkt-480 (1)
Zo werkt friends with benefits wél… volgens wetenschappers
August 09, 2017
galante
“Galante mannen zijn verleden tijd”
August 08, 2017
jonge leeftijd
“Porno kijken op jonge leeftijd maakt man dominant”
August 04, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *