De 5 moeilijkste standjes ooit

door Chiara

Nummer één tip tegen de sleur in de slaapkamer is het experimenteren met nieuwe standjes. Wil je er meer een circusact van maken? Dan ben je zeer zeker aan het goede (web)adres. De volgende standjes vereisen acrobatische kunsten en aardig wat power! Durf jij deze 5 moeilijkste standjes ooit uit te proberen?

1. Farmer’s Hold

Hoewel je je triceps hiermee harder traint dan ooit, lijkt dit pikante standje niet al te best voor je rug. Tenzij je zo flexibel bent als een slang natuurlijk. Het ziet er ook naar uit dat al je bloed naar je hoofd stijgt. Men zegt dat dit je avontuurtje een extra boost geeft, maar wij hoeven je niet te vertellen dat dit pleziertje niet van lange duur kan zijn. De vraag is ook of je lover sterk genoeg is om je in de juiste positie te houden. En of dat je überhaupt nog wel van de penetratie kunt genieten wanneer je armen bij elke stoot dreigen door te buigen. Veel. Te. Gecompliceerd.

standje

2. Crunch Master

Fitgirls en vrouwen die hun buikvetjes graag als sneeuw voor de zomerse zon zien verdwijnen: voel je vooral geroepen door dit moeilijkste standje! Deze ingewikkelde positie staat namelijk gelijk aan de meest intense core work-out ever. Het standje doet dan ook eer aan zijn naam, al zouden wij deze positie omdopen tot The Crunch Crusher. Als je nog geen stalen buikspieren hebt, hopen we dat je Hercules aan de haak hebt geslagen. Wanneer de pijn niet meer te houden is, kun je je armen gemakkelijk om zijn nek heen slaan.

standje

3. De Radslag

Nee, we hebben het niet over de turn-actie die je vroeger tijdens de pauze op het schoolplein onder de knie probeerde te krijgen. Voor deze versie heb je twee personen nodig en is de man degene die in een halve radslag, of eigenlijk meer een misvormde handstand, moet staan. Wij vragen ons af of er niet te veel bloed naar zijn hoofd stijgt (of zakt?)… Zou toch zonde zijn als je deze moeilijkheidsgraad overwint en het moet doen met een slappe je weet wel. Voor de vrouwen is het weer een typisch gevalletje “breek je rug net niet”.

standje

4. Het Viaduct

Ook wel bekend als de Torture Twister. En wij hebben wel een idee waarom de Engelsen dit moeilijke standje een andere benaming hebben gegeven. Het is namelijk de bedoeling dat wij vrouwen zo krampachtig liggen, dat onze organen behoorlijk opgevouwen raken. Wil je toch een poging wagen vanavond? Zorg er dan voor dat je een plekje in de agenda van je fysiotherapeut of masseur weet te bemachtigen voor de volgende dag. Het stoten zal je nek en schouders net wel of net niet breken. Leven op de rand.

standje

5. De Tang

Vrouwen met kippenkracht kunnen deze positie beter overslaan. De uitdaging zit hem bij dit standje namelijk in de kracht die je hebt in je armen en bovenlijf. Wanneer je een beetje tipsy (of erger) bent genuttigd, raden we deze positie ten strengste af! Het vinden van de juiste balans is cruciaal om dit standje te laten slagen. En laat de vrouw bij deze Kamasutra-houding nu net de aangewezen persoon zijn om het evenwicht in toom te houden. Onze armen doen al pijn bij de gedachte!

standje

Liever niet de moeilijkste sexstandjes? Probeer deze uit:

De 5 beste sex standjes voor wilde sex

3 hartstochtelijke sexstandjes om het vuur weer aan te wakkeren

Drie sexstandjes voor een langdurig orgasme

Bron: Men’s Health/Kinky.com / Beeld: Men’s Health/Kinky.com/Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy