Must try voor dit weekend: Vigoureuze sexstandjes

door Julia

Ladies het wordt hoog tijd om het spel op te voeren in bed! Deze keer draait het allemaal om krachtige posities. LotteLust presenteert: de vier meest vigoureuze sexstandjes.

 

Vigoureus komt van het Latijnse woord vigor wat kracht en energie betekent. Door dit te combineren met sex verhoog je niet alleen de intensiteit, maar ook de intimiteit.

 

vigoureuze#1 Kruislings

In deze positie lig je, zoals de naam al doet vermoeden, kruislings op elkaar. Jij ligt onder op je buik en je lover komt op je liggen. Zorg wel dat je voeten aan het voeteneind van het bed liggen en je hoofd richting het hoofdeind. Het hangt er natuurlijk ook vanaf hoe lang je bent, maar probeer zo languit mogelijk te gaan liggen. Hij ligt op zijn buik, met zijn voeten aan de ene kant van het bed en zijn hoofd aan de andere kant van het bed. Op deze manier vormen jullie lichamen een kruis.

 

vigoureuze

#2 De Jockey

Voor de paardenkenners onder ons is dit een welbekende positie. Al kende je hem misschien nog niet in bed. Een jockey is iemand die bij het paardenrennen een paard berijdt, de versie in bed gaat als volgt: ga op je buik op bed liggen, met je benen dicht tegen elkaar aan. Je lief gaat op je zitten net zoals een jockey op een paard zit, en houdt zijn knieën dicht tegen jouw heupen aan. Hij kan je hierbij vaginaal penetreren of anaal. Dit is namelijk een perfecte positie voor anale sex. Hij kan ook wat meer op je gaan liggen, zo voelt het meer aan alsof hij je spoont.

 

vigoureuze#3 Superwoman

Als we het hebben over vigoureuze sexstandjes oftewel krachtige posities in bed, dan mag de Superwoman natuurlijk niet ontbreken. Al moeten we stiekem wel toegeven dat de vrouw in deze positie niet zo heel veel hoeft te doen, maar dat vergeten we voor het gemak gewoon even. Je doet hem zo: jij gaat op je buik op een tafel of op bed liggen en spreid je armen voor je uit. Let op: je buik ligt weliswaar op de tafel of het bed, maar je middel ligt aan het eind van de tafel/het bed en je benen hangen over de rand. Je lover staat achter je, komt in je en begint te stoten. Hij kan ook jouw benen vastpakken voor extra grip, of om je dieper te penetreren.

 

vigoureuze#4 De Cobra

De naam dit sexstandje komt vanuit de yoga, de positie die de man aanneemt is namelijk ook een yogamove. Hij gaat als volgt: ga op je buik op bed liggen met je benen een beetje uit elkaar. Vervolgens gaat je boy op je liggen in cobra positie, dus met zijn benen tegen elkaar aan. Steunend op zijn handen duwt hij zijn borst omhoog en komt in je. Als hij wat last krijgt van zijn armen, kan hij zich een beetje laten zakken en jouw rug als steuntje gebruiken.

 

Have fun!

Bron en illustraties: Badgirlsbible
Beeld: Pinterest

Meer sexstandjes vind je hier:

Must try: 4 sexposities op de Foam Roller

Komt hij te snel klaar? Probeer dan eens deze drie sexstandjes

Cowgirl standje: 5 tips om beter te worden in girl on top

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy