Seksmeubels voor spannende standjes

door Julia

We hebben allemaal weleens van de sexswing gehoord, wie herinnert zich niet de scène uit Sex and the City waarin Samantha en haar lover zo losgaan op de schommel dat ie breekt, maar wist je ook dat er heuse seksmeubels bestaan?

Experimenteren met seksmeubels

Seksmeubels zijn ideaal voor het uitproberen van andere standjes, natuurlijk kan dit ook in bed of op een gewone bank, maar de kans dat je je nek verdraait of het bij hem ineens in z’n rug schiet is dan veel groter. En bovendien als de passie ineens oplaait, let je niet op scherpe punten of uitstekende hoeken. De meubels zijn ergonomisch ontworpen, het geeft steun en vermindert druk. Dus als je wilt gaan experimenteren, maar wel op een veilige manier dan is een seksmeubel misschien wel iets voor jou.

Intense seks

Deze meubels kunnen namelijk wel tegen een stootje en dat niet alleen, door de aparte vorm wordt de seks ook een stuk intenser. Als jij bijvoorbeeld op zo’n meubel ligt en je lover achter je staat, kan hij je dieper penetreren. Ook hoeft hij jouw benen niet in de lucht te houden, waardoor hij meer aandacht heeft voor het echte werk.

Weinig moeite

Voor mensen die lichamelijke klachten hebben, zijn seksmeubels een uitkomst, het vergt namelijk weinig inspanning en toch kun je optimaal genieten van elkaar. Je hoeft je, letterlijk, niet in allerlei bochten te wringen om elkaar te bevredigen.

OPBLAASBAAR KUSSEN MET HANDBOEIEN – van 39,99 voor 32,-

meubels

DARK MAGIC WIGVORMIG KUSSEN MET AFNEEMBARE HANDBOEIEN – €54,-

DARK MAGIC DRIEHOEKIG KUSSEN MET AFNEEMBARE HANDBOEIEN – €44,95

OPBLAASBAAR WIGVORMIG KUSSEN ADAM & EVE – €34,95

FF STANDJES KRUK – van 119,- voor 63,50

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy