Sexmeubels voor spannende standjes

door Julia

We hebben allemaal weleens van de sexswing gehoord, wie herinnert zich niet de scène uit Sex and the City waarin Samantha en haar lover zo losgaan op de schommel dat ie breekt, maar wist je ook dat er heuse sexmeubels bestaan?

Experimenteren met sexmeubels

Sexmeubels zijn ideaal voor het uitproberen van andere standjes, natuurlijk kan dit ook in bed of op een gewone bank, maar de kans dat je je nek verdraait of het bij hem ineens in z’n rug schiet is dan veel groter. En bovendien als de passie ineens oplaait, let je niet op scherpe punten of uitstekende hoeken. Sexmeubels zijn ergonomisch ontworpen, het geeft steun en vermindert druk. Dus als je wilt gaan experimenteren, maar wel op een veilige manier dan is een sexmeubel misschien wel iets voor jou.

Intense sex

Deze meubels kunnen namelijk wel tegen een stootje en dat niet alleen, door de aparte vorm wordt de sex ook een stuk intenser. Als jij bijvoorbeeld op zo’n meubel ligt en je lover achter je staat, kan hij je dieper penetreren. Ook hoeft hij jouw benen niet in de lucht te houden, waardoor hij meer aandacht heeft voor het echte werk.

 

sexmeubel hart

 

 

 

 

 

 

De Decor Heart Wedge geeft de extra ondersteuning die je nodig hebt en ligt ook nog eens erg comfortabel.

 

 

sexmeubel dildo

Met de Fetish Fantasy Series Inflatable Luv Log kun je alle kanten op, met als extraatje een dildo voor nog meer stimulatie.

sexmeubel lounge

 

De Liberator Esse Chair is door zijn lengte en vorm perfect voor het uitproberen van allerlei standjes, met name de Kamasutra standjes. Ook is deze stoel makkelijk schoon te maken, je hoeft er alleen een doekje overheen te halen.

 sexmeubel kussen

De Liberator Wedge Plus Size Microfiber geeft je net even die extra lift en glijdt niet vanwege het stevige materiaal.

 

Weinig moeite

Voor mensen die lichamelijke klachten hebben, zijn sexmeubels een uitkomst, het vergt namelijk weinig inspanning en toch kun je optimaal genieten van elkaar. Je hoeft je, letterlijk, niet in allerlei bochten te wringen om elkaar te bevredigen.

De sexmeubels worden nog niet in Nederland verkocht, maar ze zijn wel verkrijgbaar bij Amazon.

Beeld: Tumblr.

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy